Defitinitvno najgori ispit na ekonomiji
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
EFSA? Zadatak?KpbKaka22 je napisao/la:Prekjucer radio racunovodstvo na,koliko je samo psovka palo iza moje klupe![]()
Defitinitvno najgori ispit na ekonomiji
Ne studiram ni jedno al imam 8 iz hemijemoj uzor-S.G je napisao/la:Ako ima neko ko studira hemiju/medicinu neka mi se javi u pp, u pitanju su redoks jednacine, srednja skola vjerovatno nista komplikovano..
Kod nas u ETŠ TZ si mog'o polagat 2 razreda samo moras napisat molbu i to je to.black64 je napisao/la:sjecam se da se ovdje javljao jedan momak koji je u vojnoj akademiji u Turskoj, ako moze njegov nick ili da mi se javi u inbox ako ovo vidi hvala puno
ps. ako neko zna da li je moguce polagati vandredno srednju skolu 2 razreda u jednoj god
Bar baci lajk.ChaosX je napisao/la:Kod nas u ETŠ TZ si mog'o polagat 2 razreda samo moras napisat molbu i to je to.black64 je napisao/la:sjecam se da se ovdje javljao jedan momak koji je u vojnoj akademiji u Turskoj, ako moze njegov nick ili da mi se javi u inbox ako ovo vidi hvala puno
ps. ako neko zna da li je moguce polagati vandredno srednju skolu 2 razreda u jednoj god
A lik za kojeg pitas ne ulazi na forum cesto, jedino na fb nekad okaci neku sliku. Ako hoces link javi se u pp
Joj suti jedva te nadjo neki dan, evo idu lajkoviVolimTz je napisao/la:Bar baci lajk.ChaosX je napisao/la:Kod nas u ETŠ TZ si mog'o polagat 2 razreda samo moras napisat molbu i to je to.black64 je napisao/la:sjecam se da se ovdje javljao jedan momak koji je u vojnoj akademiji u Turskoj, ako moze njegov nick ili da mi se javi u inbox ako ovo vidi hvala puno
A lik za kojeg pitas ne ulazi na forum cesto, jedino na fb nekad okaci neku sliku. Ako hoces link javi se u pp![]()
Sto se tice svega oko akademije. İmaju javni konkursi na mod.gov.ba, koga zanima neka prati te objave i nek je sa srecom.
Ja sam tı na fb samo vikendom. Hvala Bogu ızdrzalo se, u februaru kuci na odmor.ChaosX je napisao/la:
Joj suti jedva te nadjo neki dan, evo idu lajkovi
Pa kad imas vise muskih nego zenskih u prijateljimaVolimTz je napisao/la:
Ja sam tı na fb samo vikendom. Hvala Bogu ızdrzalo se, u februaru kuci na odmor.![]()
Samo klıkcı buraz, bem ti uniformu opet vise muskih lajkova nego zenskih, ne zele me, dzaba mi sve.
http://www.fetp.ba/category/fakultet-elektrotehnike/Dex je napisao/la:Dajte mi link onog iz Tuzle što elektrotehniku objašnjava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.