BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Kipar

Pobjeda
199
77%
Neriješeno
17
7%
Poraz
43
17%

Ukupno glasova: 259

Rios

Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Post Postao/la Rios » 09 sep 2014, 23:11

U svoj ovoj muci fakat me nasmiju ovi neki komentari onako iskreno.. :lol: :lol: Bar malo da mi ublazi ovu gorcinu :thumbup:
Sta reci,bruka i sramota..Muhamed Besic jedini zasluzuje prolaznu ocjenu,ostali nista..Puno toga je skripalo veceras..Prije svega jasno je valjda da ova zadnja linija ne moze igrati ni protiv Obarske,jednostavno spori stoperi, brz ali nekvalitetan desni bek i lazni lijevi bek..a-a :nene: Dzeko objasnio fino u onoj izjavi na tv-u..Valjda je Safet shvatio,mada.. :mrgreen: To je prioritet sad..Drugi prioritet uvesti malo reda u veznu liniju,vratiti Pjanica do Besica i igrati sa krilima..Vidjeli smo da to ide..Gore Dzeko i Vedo ce utrpati nesto sigurno...Poraz na kraju ide na dusu Safetu i nikom drugom.. :kafa:
Bitna 3 boda izgubljena,sad moliti Boga samo da nas to ne kosta skupo,nema druge..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 09 sep 2014, 23:11

NeverGiveUp je napisao/la:E moj Duško šta si doček'o . . .
Pa znas za cuvene komentare tipa"Dule igra Grcki stil,yebo njega",imamo mi konja na klupi,gledacemo Pariz al na razglednicama :oops:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 09 sep 2014, 23:11

:o :crazy: Ako ostane Pape, gledat' ćemo ponovljeni snimak ovoga, samo što će u glavnoj ulozi biti Avdija (S)Vršajević!
[youtube][/youtube]

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 sep 2014, 23:12

slika

Sah mat !

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 sep 2014, 23:12

E sada momci jeste li zadovoljni. Oni koji su tupka podrzavali su vjerovatno sokirani. Nema ih sada ali doci ce sa svojim filozofijama za par dana. Bit ce okrivljen Begovic ili Dzeko ako budu dosljedni. Ova ce me glavata fukara zdravlja
kostati. Nisam sa ovim izgubio nadu za EP ali sa tupkom ce to tesko ici. Opet ludilo sa Vrsajevicem u prvom timu, nabacaj centralnih veznih i sta bog da. Pa kako ovako ogranicen lik uopce egzistira u danasnjem nogometu i uz to jos i dobija podrsku od dosta ljudi. Stvarno sam tuzan i ovaj lik ce nesumnjivo biti na kraju protjeran ali ce nam u medjuvremenu unistit repku. Zalosno i tuzno. A onim sto su slavili tupka jos i ovo. Eto vam pape hebo vas on dizite mu spomenike do kraja zivota. To su spomenici vasoj ludosti.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 09 sep 2014, 23:12

Kako od Cipra onaj trener skace,dere se,pokazuje igracima gdje trebaju dodati ,ici,psuje sudiji mater ,psuje pomocnim sudijama,grize teren,ulijeva strah u kosti svima na stadionu,90 minuta vise ima pretrcani kilometara nego pojedini igraci a dok onaj nas Kasetar hladno sjedi na klupi,i jos gubimo ,ma nikakvih emocija,posmatra onim pogledom,ma kakav Prljavi Hari za njega.
Ne znam da sam vidio par trenera da mogu hladno onako posmatrati mec,bez ikakve sugestije ili pokusaja da se igracima nesto kaze,moral podigne ma nista.
:cry:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 09 sep 2014, 23:12

slika
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 09 sep 2014, 23:12

Ima jedna fina i poucna a glasi:Trazili ste eto vam ga. :kafa:

Ajax
Kontakt:

Re: Odg: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Post Postao/la Ajax » 09 sep 2014, 23:13

JoseMourinho je napisao/la:Bio vam je kriv spahic, dzeko, ibricic , evo sad dvojce od njih nema pa smo još gori ;)

Nažalost znate svi otkaza nema, da su ga tjerat htjeli ne bi mu dali novi ugovor, idemo sad u wales da ga primimo od Balea a onda ce da nas napuni do kraja Belgija :clap:
Ibricic je i sad bolji od Susica a u Hajduku je bio duplo bolji i vazniji igraca od njega kojega je Hajduk prodao za 4 miliona. Da o Stilicu i ne govorim koji je doktor za Tina. Susic nema ni u paralelnom svemiru kvalitet za prvih 11 top20 reprezentacije svijeta. Pa covjek nije ni lider jednog Hajduka. Nije njihov glavni igrac i ne pocinju svi napadi od njega. On je tamo samo jedan od igraca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 sep 2014, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 09 sep 2014, 23:13

Moja raja su Ajax, Principatus, Cartman, DukeofWellington, bagrcavi i jos nekolicina njih. Ovo ostalo kasni barem godinu dana za 2013tom :urnebes: .

Od sada ne ulazim vise u bilo kakvu diskusiju niti analiziram ovu kita igru i ovog kita-selektora.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 09 sep 2014, 23:13

Veoma je bitno da Pjanic puca penale poslije Tottija, a to sto ti se citavu utakmicu sklanja od lopte NIJE BITNO!!!

E moj Pape koji si ti nesposobnjakovic!!! :tokralju: :tokralju:

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 09 sep 2014, 23:13

rodjenisa je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:E moj Duško šta si doček'o . . .
Pa znas za cuvene komentare tipa"Dule igra Grcki stil,yebo njega",imamo mi konja na klupi,gledacemo Pariz al na razglednicama :oops:

Pa s obzirom da ti komentari dolaze od nac. obojenih pubertetlija koji su ovu repku prisvojili kao svoju, rijetko kada se nešto vele nasekiram.
Ne valja bola Bajević, ne zove se Safet :clap:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 09 sep 2014, 23:13

Hejteri docekali 5min, misevi jedni gdje ste bili kad smo se plasirali na sp, sad vam ni safet ne valja je l nezahvalnici jedni, a kad je odveo na sp bio vam je najbolji...
Od miseva poput ovih pljuvaca se I moglo ocekivati, al @ head da ces I ti biti prelivoda I otici medju ove beskrupulozne nisam ocekovao... samo smo mi prava raja I patriote jos ostale uz selektora...

Pape ce opet da dijeli pljuske... Pljus Pljus :shhh:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 09 sep 2014, 23:14

Goalgetter je napisao/la:slika

Sah mat !
u obliku penisa
doduše, tako smo i igrali
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 sep 2014, 23:14

dubrovnik je napisao/la:E sada momci jeste li zadovoljni. Oni koji su tupka podrzavali su vjerovatno sokirani. Nema ih sada ali doci ce sa svojim filozofijama za par dana.
Ima nas, i da, jesmo šokirani, kao što sam i napisao u prethodnom komentaru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 09 sep 2014, 23:15

ima li ko od novinara muda, da ga pita sto igramo bez bekova, sto salihovic,meduljanin,hajrovic,mujdza sjede na klupi..sto je dozvolio da misimovic napusti tim..ptevise imaju redpekta prema papetu..

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 09 sep 2014, 23:15

MrMuscle je napisao/la:Hejteri docekali 5min, misevi jedni gdje ste bili kad smo se plasirali na sp, sad vam ni safet ne valja je l nezahvalnici jedni, a kad je odveo na sp bio vam je najbolji...
Od miseva poput ovih pljuvaca se I moglo ocekivati, al @ head da ces I ti biti prelivoda I otici medju ove beskrupulozne nisam ocekovao... samo smo mi prava raja I patriote jos ostale uz selektora...

Pape ce opet da dijeli pljuske... Pljus Pljus :shhh:

Humor na nivou.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 09 sep 2014, 23:15

esprit24 je napisao/la:Mislio sam da VI forumasi niste normalni i da ste bolesni sto kritikujete papeta,al vcrs sam shvatio da navedeni ne bi znao ovce cuvati a kamoli igrace voditi!!!!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To sto si napisao najvise govori o tebi.
Koji mamlaz moras biti da podrzavas Safeta.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 09 sep 2014, 23:15

ren_hz je napisao/la:Molim vas,

nemojte da pljujemo Lulica - covjek nije lijevi bek i pokazao je na SP da tu ne moze igrati. Nemojte da ga zbog glave s klupe pljujemo.

nemojte da pljujemo Pjanica - covjek veceras nije imao kome dati pas. Krila nisu postojala, a lopta kroz sredinu nije mogla proci.

nemojte da krivimo Prcica. Decko je centralni vezni, dakle mogao je igrati u paru s Besicem, ili na Pjanicevom mjestu, a da Pjanic ide iza kao prije dok je Miske igrao. Momak nije krilni igrac.

Krivac se nalazi na klupi, nestrucnjak koji nije zelio igrace upoznati sa protivnikom, koji igra nekakave prahistorijske formacije, koji bratica nazor ugurao u reprezentaciju i koji forsira Vrsajevica zarad prodaje.

Nemojte molim vas, adresa je samo jedna. Ujedinimo se svi u cilju da ne bude selektor na utakmici protiv Velsa i Belgije.
Dakle lik nikad nije odigrao dobro na beku i on opet njega tu gura.Papetova krivica. Kad ga pitaju zasto nema jos napadaca, on nabroji 10 igraca koji mogu igrati napadaca a nijedan nije to.Pa sto ne ubaci te napadace kad ih vec toliko imas,nego debil jednu izmjenu i ne izvrsi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 09 sep 2014, 23:16

Još 27 bodova je u igri, ništa nije izgubljeno.

Bosna se voli i kad gubi i kad vodi... (i hercegovina)

Nebi da pišem o i igri, jer nema smisla, danas ovo što smo pokazali nije ono što mi možemo.

Što kaže Džeko kad se nabijemo na jednu stranu ne znamo otići na drugu, al **** ga sad nećemo biti generali nakon bitke...

Ja vjerujem u ovu ekipu i znam da ćemo se plasirati na EP... Doće ovo sve na svoje, nova je ekipa...

Sad 10.10.2014 i lagano u Wales po bod/ove, pa onda dolazi Belgija, e tu ćemo da im ****.MO MAJKU MAJČINU...

:bih:

Zvjezdan Misimović

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.