Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la calcio » 21 nov 2014, 15:52

Mislio sam na engleski termin manager. Kod njih su menadzeri ti koji se pitaju ne samo za trenerske poslove (priprema ekipe, taktika, teren itd) vec i za transfere i ostale bitne stvari u klubovima. To je ustvari objedinjena uloga trenera i sportskog direktora.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 nov 2014, 15:57

Sheyi je napisao/la:
pj88 je napisao/la:evo šaner bajramovic se nudi :rol: :rol: :tokralju:
Magistar sporta :bow: :bow: :bow:
Bajramović je nakon sticanja profi licence stažirao u aktuelnom prvaku Evrope, Real Madridu :kafa:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 21 nov 2014, 15:57

calcio je napisao/la:Nije lako u nasoj ligi osvojiti titulu pa sta god vi mislili, zbog toga sto je liga izjednacena. Uz to Amar nije bio samo trener vec menadzer, odgovoran i za transfere, organizaciju kluba itd. Da li covjek mora preuzeti neku taraba ekipu sa dna tabele na zapadu da bi mu prestali osporavati strucnost? Zasto ne znamo cjeniti nesto sto je nase?
Ti si i dalje na forumu??Ja sam mislio da ces biti dostojanstven i jedan duzi vremenski period zaobici logiranje, nakon cega ce doci do javnog priznanja da si totalno neuk kad je u pitanju fudbal, i da nisi kompetentan bilo kakve prijedloge davati s obzirom da si dudogodisnji slijepac koji je davao podrsku ubici reprezentacije BiH.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 nov 2014, 15:59

calcio je napisao/la:Mislio sam na engleski termin manager. Kod njih su menadzeri ti koji se pitaju ne samo za trenerske poslove (priprema ekipe, taktika, teren itd) vec i za transfere i ostale bitne stvari u klubovima. To je ustvari objedinjena uloga trenera i sportskog direktora.
Osim > Fergie :kafa:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 nov 2014, 16:01

vedator je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:slika

Yebo vas ba selektor! :mrgreen:
slika

:thumbup:
kraljica :thumbup: :thumbup:

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 21 nov 2014, 16:06

Ajax je napisao/la:
Sheyi je napisao/la: Magistar sporta :bow: :bow: :bow:
Bajramović je nakon sticanja profi licence stažirao u aktuelnom prvaku Evrope, Real Madridu :kafa:
Bio je i Ibrakovic u Chelsea-u cini mi se pa ga opet nema nigdje. Nikakav to pokazatelj nije.

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 21 nov 2014, 16:07

Kolko vam tesko pada sto je osim kandidat iz dobro znanih razloga (kakva recenica hahaha)
habib

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 21 nov 2014, 16:08

Samo nam treba još Šener Bajramović. Ko fola odvest će on repku na Euro. :D

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 21 nov 2014, 16:08

mirzatele je napisao/la:
calcio je napisao/la:Mislio sam na engleski termin manager. Kod njih su menadzeri ti koji se pitaju ne samo za trenerske poslove (priprema ekipe, taktika, teren itd) vec i za transfere i ostale bitne stvari u klubovima. To je ustvari objedinjena uloga trenera i sportskog direktora.
slika

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 nov 2014, 16:11

:rol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 21 nov 2014, 16:12

E cuj Sener Bajramovic :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: Gotovo, daj mu odma da vodi reprezentacijuuuu :rol: :rol:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 nov 2014, 16:16

mirzatele je napisao/la:
Sad ti sigurno mislis da si napisao nesto pametno... Nidje veze komentar... Ne znam ni zasto ti repliciram.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 nov 2014, 16:21

Prle89 je napisao/la:Samo nam treba još Šener Bajramović. Ko fola odvest će on repku na Euro. :D
:lol: :lol:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 nov 2014, 16:24

velez_mostar je napisao/la:
calcio je napisao/la:Nije lako u nasoj ligi osvojiti titulu pa sta god vi mislili, zbog toga sto je liga izjednacena. Uz to Amar nije bio samo trener vec menadzer, odgovoran i za transfere, organizaciju kluba itd. Da li covjek mora preuzeti neku taraba ekipu sa dna tabele na zapadu da bi mu prestali osporavati strucnost? Zasto ne znamo cjeniti nesto sto je nase?
Ti si i dalje na forumu??Ja sam mislio da ces biti dostojanstven i jedan duzi vremenski period zaobici logiranje, nakon cega ce doci do javnog priznanja da si totalno neuk kad je u pitanju fudbal, i da nisi kompetentan bilo kakve prijedloge davati s obzirom da si dudogodisnji slijepac koji je davao podrsku ubici reprezentacije BiH.
U malom prstu imam vise fudbalskog znanja od tebe, i bila bi prava steta da ga ne podjelim sa vama i pruzim vam sansu da i vi nesto naucite. Samo nastavi pazljivo citati moje postove, mozda se i primi nesto.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 nov 2014, 16:25

calcio je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
Sad ti sigurno mislis da si napisao nesto pametno... Nidje veze komentar... Ne znam ni zasto ti repliciram.
Ne znam zasto mi nisi replicirao nakon Izraela kad sam te pitao nesto, nego si mudro preskocio

Dzeko i Vedo, mozete u penziju, dolazi Adilovic,calcio ga preporucio

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 nov 2014, 16:30

Trebao bi neko intervjuisat Prosineckog i pitati ga kakve ima emocije do ovo zemlje i kakav bi bio njegov odnos do potencijalnih novih igraca iz dijaspore ( Tankovic, Arslanagic , i buduci igraci ). Kao i kakav stil igre preferira i kakav misli da bi bio najbolji za nasu selekciju i zasto. I koje su po njemu bile najvece greske Susica na SP kao i ove prve 4 utakmica u kvalifikacijama odnosno sta bi on uradio drugacije. Tada bi neke stvari bile puno jasnije oko njega. Isto tako bilo bi jako zanimljivo da neko upita Ciru zato on misli da bi bas Prosinecki bio najbolji izbor.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 nov 2014, 16:31

mirzatele je napisao/la:
Ne znam zasto mi nisi replicirao nakon Izraela kad sam te pitao nesto, nego si mudro preskocio

Dzeko i Vedo, mozete u penziju, dolazi Adilovic,calcio ga preporucio
Ne vadi iz konteksta. Nisam rekao da bi Adilovic bio ispred Dzeke i Ibisevica ali svakako da bi mi u tom trenutku bio ispred napadaca koji je u karijeri zabio 15 golova (u 4-5 sezona, sve u nizim ligama) i napadaca koji nikad nije zabio vise od 13 golova u sezoni. Trebao nam je u tom trenutku koliko-toliko pouzdan golgeter i snalazljiv CF a ne neki zanimljiv igrac za buducnost.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 21 nov 2014, 16:35

Ja sam za to da prvi u svijetu imamo ženu za selektora :D Ustvari, da glavni selektor bude Amra Silajdzic, a pomocnici zene od ostalih reprezentativaca :D Da vidis kad bi one zagalamile, mislim ni da nas Brazil ne bi pobjedio :D :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 nov 2014, 16:36

Kakva ti je ta izjava bila dovoljno ti govori to da te cak ni navijaci Zelje nisu podrzali

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 nov 2014, 16:38

calcio je napisao/la: Ne vadi iz konteksta. Nisam rekao da bi Adilovic bio ispred Dzeke i Ibisevica ali svakako da bi mi u tom trenutku bio ispred napadaca koji je u karijeri zabio 15 golova (u 4-5 sezona, sve u nizim ligama) i napadaca koji nikad nije zabio vise od 13 golova u sezoni. Trebao nam je u tom trenutku koliko-toliko pouzdan golgeter i snalazljiv CF a ne neki zanimljiv igrac za buducnost.
Susic da ima ono nesto ( kad vec nije u pet godina unazad ) kao naprimjer CIro pozvao bi makar Adilovica tada na pripreme i u onih par dana probao bi ga uigrati. Cak i Adilovic ( mada po meni on nije najbolji izbor ) bi pokazao vise nego Hajrovic, Kvrzic i kasnije Visca na mjestu napadaca i pitanje je dali bi izgubili tu utakmicu. Mozda bi cak i poveli u prvom poluvremenu sa "normalnim" napadacem. Mada Papetu je bilo bitnije da ostane tvrdoglav do kraja pa makar i izgubio. Velika greska.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 nov 2014, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 32 gosta.