Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Ne smeta, samo nemojte pricati o nekom bratstvu i jedinstvu.Taramba je napisao/la:Iznad svega...Hrvatska,neka pati kome smeta;)
Puno licemjerstva prati ovo SP, nikad ovdje neće biti bratstva i jedinstva, sa jedne strane imaš prepotentne Hrvate a sa druge strane imaš najstariji narod na planeti, Srbe, tako da, mi smo zadovoljni sami sa sobom... Nećemo više o politici, nego hajmo Mexico !!rob do bagro je napisao/la:Ne smeta, samo nemojte pricati o nekom bratstvu i jedinstvu.Taramba je napisao/la:Iznad svega...Hrvatska,neka pati kome smeta;)
Skontali smo. Mi ako imamo 2 onda ti imaš -5albino1990 je napisao/la:Nije vam niko kriv sto ste imali ili imate 2 iz geografije pa ne znate da je ovo zastava ukrajine. zbog vlasitog neznanja, tuzno
Neka jedno Africko mjesto daju Oceaniji. Novi Zenland je napravio cudo prije cetiri godine u odnosu na ovaj Kamerun. Ljudi su uzeli po bod u svakoj utakmici, a oni po novim pravilima moraju igrati baraz s centralnim i srednjim amerikancima gdje gotovo nikakve sanse nemaju. Ovaj baraz ih je sredio Mexico.fera je napisao/la:ova reprezentacija kameruna je sramota za svjetsko prvenstvo. ne treba ovakvim dozvoljavati da dolaze kvariti prvenstvo... po meni je bolje dati jos koje mjesto azijskim zemljama jer oni za svoje reprezentacije igraju casno i sa srcem a ne za pare, nego gledati ove placenike kojima je ocigledno ovo svjetsko prvenstvo doslo kao kazna neka... radije bi se oni opustali negdje na plazama... .
Ma i nije brate koliko neki zele predstaviti,mislim da sad i najtvrdokorniji shvataju s kim imamo poslaPauk je napisao/la:Nema veze...pametni Bosnjaci su i dalje zaljubljeni u Hrvatsku i sve sto je hrvatsko pogotovo oni iz Sarajeva, Bihaca i cijele Cazinske Krajine kao i oni iz Tuzle i cijeli Kanton Tuzla.
Oni koji nisu su iz Hercegovine i nekoliko mjesta iz Srednje Bosne
Ovdje u Cazinu 99% ljudi podrzava HrvatskuPauk je napisao/la:Nema veze...pametni Bosnjaci su i dalje zaljubljeni u Hrvatsku i sve sto je hrvatsko pogotovo oni iz Sarajeva, Bihaca i cijele Cazinske Krajine kao i oni iz Tuzle i cijeli Kanton Tuzla.
Oni koji nisu su iz Hercegovine i nekoliko mjesta iz Srednje Bosne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.