FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 31 jul 2009, 20:24

Sova je napisao/la:
amarildobule je napisao/la:Samo naprijed momci, odlično ste krenuli. Ovo je te početak, idemo dalje.

slika
Kad smo vec kod Old Traforda, gdje je onaj smijesni grb sto ste jedno vrijeme pokazivali, kopija Mancesterovog, samo umjesto ovog broda i shejtana grb Sarajeva, a u ovim "trakama" pisalo FK Sarajevo? :)

Cestitke za aktivan rezultat, srecno u revansu.
To je najgori grb Sarajeva. Ali jbg još stoji na Uefinoj stranici. :?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 31 jul 2009, 20:38

a jos vece je tuga da sam i spartak radi mora propustio, a nikad jos od zerminala pa do basela nisam propustio evropsku tekmu sarajeva. a tek mi je 17 a protiv zerminala su igrali 97 a sad radi jarana koji me ne razumiju cu 2 tekme propustiti

ali mi je utjeha ta da cemo abd proci pa da cu ih gledati u play off-u

a da oni ne navijaju za zelju???? :D :mrgreen:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 31 jul 2009, 21:11

u nedelju slobodu poknemo jedno 2:0 a u četvrtak šveđane srušimo sa 3:0 :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 31 jul 2009, 21:13

e ljudi fakat i mene zanima ako ima ko kakav clip golova iz svedske da postavi :)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 31 jul 2009, 21:22

Hadžić: Vjerujem u prolaz!

Fudbaleri Sarajeva vratili su se iz Švedske prezadovoljni prikazanom igrom, ali i rezultatom koji ostavlja nadu za prolaz u 4. pretkolo Evropske lige.
Švedski Helsingborg slavio je sa 2:1, a strijelac zlata vrijednog pogotka u gostima bio je Damir Hadžić, koji je za SportSport.ba istakao:

„Prezadovoljan sam rezultatom i našom igrom. Ispoštovali smo zamisli našeg trenera, ostavili srce na terenu, pa samim tim, dobar rezultat nije mogao izostati. Možda ostaje žal i za nekim povoljnijim rezultatom, ali sve u svemu, moramo biti zadovoljni. Malo sam razočaran suđenjem, doista me čudi da se na evropskom nivou onako sudi. Da nas sudije pokradu u utakmicama Premijer lige BiH, onda bi to mogao shvatiti, ali na utakmici Evropske lige, e to mi nikako ne ide u glavu.“

Bordo momčad obradovala je sve svoje vjerne navijače i sigurno je da popularne Horde Zla sa velikom nadom očekuju četvrtak i revanš susret na ispunjenim tribinama Olimpijskog stadiona „Asim Ferhatović – Hase“.

„Sinoćnja utakmica pokazala je da se možemo nositi sa švedskom ekipom. Istina je da imaju nekoliko vrhunskih igrača, ali mislim da možemo proći dalje. Recept je isti kao i u prvom meču. Jednostvano moramo dati sve od sebe i onda rezultat neće izostati. Uz veliku podršku naših navijača i našu borbenost, siguran sam da Helsingborg nema šta tražiti u Sarajevu“, rekao je Damir Hadžić.

p.s. evo nekoliko klipova + penal

- penal
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

High

Post Postao/la High » 31 jul 2009, 21:27

Odlican rezultat,realan ruku na srce,kvalitetna ekipa koja je dosta skuplja od nase,ali to se i nije bas vidjelo jucer,na srecu,rekao bih.Drago mi je prvenstveno zbog gola u gostima,jer su nam sanse dosta velike,pred punim Kosevom mozemo do 3. pretkola.Samo da ne primimo go na Kosevu,vec da od prve minute krenemo u napad,dosta muski poceti utakmicu i nece biti problema,jer svi znamo sta goste ceka na Hasetu.Alaim blizu odbrane u 6. minuti,ali refleks je mogao biti bolji.Malo vise nas je oslabio igrac manje,u ranom dijelu drugog poluvremena,ali nije ovo lose.

Sada,pred punim Kosevom moramo postici pogodak i proci dalje,dati sve od sebe.Muski,hrabro.

U post iznad mozete vidjeti neke prilike,golove i ostale zanimljivosti iz sinocne tekme.

@ Butmiranin,ne trebas objasnjavati nikome ko ce doci,a ko ne na utakmicu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 31 jul 2009, 22:21

Sta mislite hoce li se gospoda iz BHT-a dosjetit da prenose utakmicu u cetvrtak

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jul 2009, 22:23

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Sta mislite hoce li se gospoda iz BHT-a dosjetit da prenose utakmicu u cetvrtak
Nije do njih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 31 jul 2009, 22:26

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Sta mislite hoce li se gospoda iz BHT-a dosjetit da prenose utakmicu u cetvrtak

ni ne treba da prenosi bolje da nas bude vise na stadionu

hare_HZ
Kontakt:

Post Postao/la hare_HZ » 31 jul 2009, 22:31

...
Zadnja izmjena: hare_HZ, dana/u 10 jan 2011, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 31 jul 2009, 22:33

prema anteni koja izlazi svakog petka u oslobođenju nema prenosa a moglo bi se nešto promijeniti

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 jul 2009, 22:46

High

Post Postao/la High » 31 jul 2009, 22:57

Gerrard je napisao/la:
Da je do gospode iz BHT-a gledali bi mi svaku utakmicu , ali nema se para a nasa uprava trazi puno novca i u tome lezi problem !

Veceras sam razgovarao sa par igraca FKS , nevjerovatno je kako su ljudi odusevljeni Hordama , i kazu u nedelju ce ginuti kao protiv spartaka da nece biti opustanja !
Drug,vjerujem da ste primjetili svi,da igraci imaju itekakvog respekta prema nama,sto je i normalno,jer onakvu podrsku malo ko ima.90 % pogodaka za nas tim se slavi ispred sjeverne tribine,odnosno sektora na kojem smo smjesteni.U banja luci smo vidjeli suze igraca,na derbiju,ali i na ostalim utakmicama slicne reakcije.Dosta toga se izmjenilo,dosta stvari se uradilo da bi se tribina popravila,ali da ne ulazimo u tu pricu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 31 jul 2009, 23:08

ova naša uprava se pravo nagutala para, mogli bi oni sada sva dugovanja prema igračima isplatiti (ako to nisu učinili) i dovesti barem dva igrača

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 31 jul 2009, 23:27

Mirza_Hordas je napisao/la:ova naša uprava se pravo nagutala para, mogli bi oni sada sva dugovanja prema igračima isplatiti (ako to nisu učinili) i dovesti barem dva igrača
Mogli bi, al nece. ;)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 31 jul 2009, 23:34

Gerrard je napisao/la:
The Game je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:ova naša uprava se pravo nagutala para, mogli bi oni sada sva dugovanja prema igračima isplatiti (ako to nisu učinili) i dovesti barem dva igrača
Mogli bi, al nece. ;)
Niko se nije nagutao toliko para , jer Dinamo tek treba da uplati pare za Pandzu ,tako da se nakon toga ocekuju isplate plata i premija koje kasne ;)

Neki dan je isplacena plata i pol , ugl nije sve tako crno ;)

a pare od karata, a pare od uefe što dobijaš za svako pretkolo

mislim da sam negdje pročitao da se za drugo pretkolo dobijalo po 90.000 eura ili je to treće pretkolo, nije važno....

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 31 jul 2009, 23:35

Gerrard je napisao/la:
The Game je napisao/la:
Mogli bi, al nece. ;)
Niko se nije nagutao toliko para , jer Dinamo tek treba da uplati pare za Pandzu ,tako da se nakon toga ocekuju isplate plata i premija koje kasne ;)

Neki dan je isplacena plata i pol , ugl nije sve tako crno ;)
Ma normalno da nije, ono gore je za.****, moraju im dati pare, nece igraci dzaba igrati. Samo ja se bojim da oni sad ne izgube motivaciju za ovu nasu ligu, pa ne naprave neki belaj ko sto je bio obicaj u proslim sezonama.

High

Post Postao/la High » 31 jul 2009, 23:48

Po 80.000 smo dobili od tekme sa spartakom,solidno.

Da opomenem odmah,ne pisite o ratovima,ratnim zaslugama i slicnom,nije dozvoljeno.Hvala

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 31 jul 2009, 23:51

Ja kolko vidim ovo je samo dijaspora imal Hordi iz Sarajeva?
A C A B !

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 31 jul 2009, 23:53

"Sigurno da smo na Koševu mi protiv svakog protivnika favorit, a tako i protiv Slobode. Idemo na pobjedu i ubjeđen sam da ćemo to i ostvariti, jer u ovoj sezoni imamo cilj, a to je dupla kruna.", završio je Milan Muminović svoj razgovor za SportSport.ba.

konačno da slušamo vake izjave, dosta mi je bilo nekih pesimističnih izjava

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Dadox, keli, MSOZ101, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, rimljanin90, sekac i 73 gosta.