Jes neki Bošnjo iz Njemačke uz nasGoalgetter je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jes neki Bošnjo iz Njemačke uz nasGoalgetter je napisao/la:
I ja se toga najvise bojim.Weiss je izgledao kao wc igrac pored Vrsajevica.Virtu4l je napisao/la:Pisao sam par puta o tome. Tamo im je najbolji igrač, brz kao munja, a zna lopte.knabs je napisao/la:Koliko od vas misli da ce oni kontre bacati na ljevu stranu tako je na vrsajevicevu stranu? Bojim se da su gledali nasu tekmu protiv slovacke
Pored Vrsajevica i tegla krastavaca izgleda kao Ronaldo.darker10 je napisao/la:I ja se toga najvise bojim.Weiss je izgledao kao wc igrac pored Vrsajevica.Virtu4l je napisao/la:Pisao sam par puta o tome. Tamo im je najbolji igrač, brz kao munja, a zna lopte.knabs je napisao/la:Koliko od vas misli da ce oni kontre bacati na ljevu stranu tako je na vrsajevicevu stranu? Bojim se da su gledali nasu tekmu protiv slovacke
darker10 je napisao/la:I ja se toga najvise bojim.Weiss je izgledao kao wc igrac pored Vrsajevica.Virtu4l je napisao/la:Pisao sam par puta o tome. Tamo im je najbolji igrač, brz kao munja, a zna lopte.knabs je napisao/la:Koliko od vas misli da ce oni kontre bacati na ljevu stranu tako je na vrsajevicevu stranu? Bojim se da su gledali nasu tekmu protiv slovacke
Pise ti na ss.baAzRimiRzA je napisao/la:Imal' ko izvor za te premije. Samo cujem po mahalskoj prici.
Ev' me na poslu, ali nema sanse da ce se ista uraditi danas.
http://www.****/sport/fudbal/grci-ob ... ura-za-bod" onclick="window.open(this.href);return false;AzRimiRzA je napisao/la:Imal' ko izvor za te premije. Samo cujem po mahalskoj prici.
Ev' me na poslu, ali nema sanse da ce se ista uraditi danas.
kome će oni dat premije, nemaju za germeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj grci daju premije![]()
yebem im familiju gatarsku. Jest da bi nas taj rezultat kostao mnogo mozdanih celija ali molim te boze da zavrsimo s njihovim rezultatom 0:1 Molim te boze da im stavimo qrac usta na njihov nacin zadnje kolo. Jojjjjj nisam dobar nikako steze me u prsima
Skupljali sergiju jutrosvm22 je napisao/la:kome će oni dat premije, nemaju za germeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj grci daju premije![]()
yebem im familiju gatarsku. Jest da bi nas taj rezultat kostao mnogo mozdanih celija ali molim te boze da zavrsimo s njihovim rezultatom 0:1 Molim te boze da im stavimo qrac usta na njihov nacin zadnje kolo. Jojjjjj nisam dobar nikako steze me u prsima
BajramlukOtelo je napisao/la:Skupljali sergiju jutrosvm22 je napisao/la:kome će oni dat premije, nemaju za germeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj grci daju premije![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.