Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
on bi sada pocepao 1 na 1 lebricaLenBias je napisao/la:kakvih crnih 15 poena, jordan ima 50 godina ljudiu revijalnoj nekoj gdje da niko ne bi cuvao i gdje bi mu bio pusten svaki sut i ulaz bi mogao, u pravoj nba sezoni on u ovim godinama vise ne bi mogao nista
MickoSAS je napisao/la:on bi sada pocepao 1 na 1 lebricaLenBias je napisao/la:kakvih crnih 15 poena, jordan ima 50 godina ljudiu revijalnoj nekoj gdje da niko ne bi cuvao i gdje bi mu bio pusten svaki sut i ulaz bi mogao, u pravoj nba sezoni on u ovim godinama vise ne bi mogao nista
ja mislim da bi igrali na razlikuMickoSAS je napisao/la:on bi sada pocepao 1 na 1 lebricaLenBias je napisao/la:kakvih crnih 15 poena, jordan ima 50 godina ljudiu revijalnoj nekoj gdje da niko ne bi cuvao i gdje bi mu bio pusten svaki sut i ulaz bi mogao, u pravoj nba sezoni on u ovim godinama vise ne bi mogao nista
L-Train je napisao/la:ja mislim da bi igrali na razlikuMickoSAS je napisao/la:on bi sada pocepao 1 na 1 lebricaLenBias je napisao/la:kakvih crnih 15 poena, jordan ima 50 godina ljudiu revijalnoj nekoj gdje da niko ne bi cuvao i gdje bi mu bio pusten svaki sut i ulaz bi mogao, u pravoj nba sezoni on u ovim godinama vise ne bi mogao nista
ja mislim da bi igrali na razlikuMickoSAS je napisao/la:on bi sada pocepao 1 na 1 lebrica
upravo to cekam da gledam KDfilip13 je napisao/la:u 15 sati na sportklub 3 fenerbahče-oklahoma citv thunder
+ povez na ocima dok sjedi u invalidskim kolicima i jos da jamesu 5 prednostiL-Train je napisao/la:Jordan bi igrao samo sa lijevom rukom,da budu izjednaceni
a igra se do 6LenBias je napisao/la:+ povez na ocima dok sjedi u invalidskim kolicima i jos da jamesu 5 prednostiL-Train je napisao/la:Jordan bi igrao samo sa lijevom rukom,da budu izjednaceni
eh tako nekakoKK_Bosna je napisao/la:a igra se do 6LenBias je napisao/la:+ povez na ocima dok sjedi u invalidskim kolicima i jos da jamesu 5 prednostiL-Train je napisao/la:Jordan bi igrao samo sa lijevom rukom,da budu izjednaceni
Carlo je napisao/la:Rose strašan
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.