BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
valja nam opet u baraz 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Sanjam dan kada cu Vahu vidjeti sa selektorskoj poziciji 

- Goalgetter
- Kontakt:
Umjesto da promjeni nesto u igri, Pape ostaje pri svojoj taktici. Slovaci ce sigurno nastupiti u istom sastavu, opet sa dva zadnja vezna, Kuckom i Pecovskyim, tako da ce ih samo cekati zadatak da ponove ono sto su utorak radili - da neutraliziraju Pjanica i Misimovica.
Medunjanin nam je nepotreban ako imamo ovu dvojicu. Istina da je igrao zadnjeg veznog, i zna dati onaj daleki pas od 20-30 metara tacno do Misketa i Pjanica da ovi mogu dalje kombinirati, ali svaki put cim je lopta dosla do njih 2, vec su je izgubili. Ofanzivno nam je donio malo, u defanzivi nista. Zato bolje pojacati defanzivu i da nam se ne desava da Slovaci dodju u 4-5 stopostonih sansi, i staviti Rahimica ili Zahirovica, a ne ofanzivnog Medunjanina.
Medunjanin nam je nepotreban ako imamo ovu dvojicu. Istina da je igrao zadnjeg veznog, i zna dati onaj daleki pas od 20-30 metara tacno do Misketa i Pjanica da ovi mogu dalje kombinirati, ali svaki put cim je lopta dosla do njih 2, vec su je izgubili. Ofanzivno nam je donio malo, u defanzivi nista. Zato bolje pojacati defanzivu i da nam se ne desava da Slovaci dodju u 4-5 stopostonih sansi, i staviti Rahimica ili Zahirovica, a ne ofanzivnog Medunjanina.
Joj i meni sinoc naumpalo, poslije Safeta MORA doci Vahid Halilhodzic.kinder_jaje je napisao/la:Sanjam dan kada cu Vahu vidjeti sa selektorskoj poziciji
-
- Kontakt:
Ne znam sta da kazem, sta da ocekujem.......Ali od pocetka kvalifikacija vidim tu posljednju utakmicu u Litvaniji kao odlucujucu, no iskreno nisam ocekivao da mi mozemo prvo mjesto rijesiti jos prije toga...Ali eto nazalost moja ocekivanja ce biti ispunjena, tamo cemo igrati odlucujucu utakmicu za nesto, nadam se za prvo mejsto ali baraz postaje realnija opcija....
No nadam se da se svi mogu samnom sloziti u jednom...Ova utakmica je cudna da ga ****...izgubiti nije sramota, izgube i veci od nas, ok je to, da smo mi isto ovako izgubili 1-0 pa i 2-0 ili 5-0 a da smo konstantno napadali i imali gol sanse, stativu, 20 korners i slicno, ja ne bih nista ni rekao nego bih jedva cekao da ih razvalimo u uzvratu jer tesko je onda imati srece u dvije utakmice a da ostanes neporazen...
No fakat je utakmica cudna, nikakvih sansi, nikakve borbenosti, nikakvog morala, nikakvih sansi, volje i zelje da se pobjedi...Sve je bilo jako cudno i sve se to moglo procitati u prvih 10-15 minuta igre...Primeti se ta neka zbunjenost ili nesto sto koci i sprijecava igrace da krenu napred i da igraju i napadaju...Sta je to ja ne znam ali utakmica mi pravo smrdi na neke dogovore ili konflikte unutar naseg tima..
No nadam se da se svi mogu samnom sloziti u jednom...Ova utakmica je cudna da ga ****...izgubiti nije sramota, izgube i veci od nas, ok je to, da smo mi isto ovako izgubili 1-0 pa i 2-0 ili 5-0 a da smo konstantno napadali i imali gol sanse, stativu, 20 korners i slicno, ja ne bih nista ni rekao nego bih jedva cekao da ih razvalimo u uzvratu jer tesko je onda imati srece u dvije utakmice a da ostanes neporazen...
No fakat je utakmica cudna, nikakvih sansi, nikakve borbenosti, nikakvog morala, nikakvih sansi, volje i zelje da se pobjedi...Sve je bilo jako cudno i sve se to moglo procitati u prvih 10-15 minuta igre...Primeti se ta neka zbunjenost ili nesto sto koci i sprijecava igrace da krenu napred i da igraju i napadaju...Sta je to ja ne znam ali utakmica mi pravo smrdi na neke dogovore ili konflikte unutar naseg tima..
- Bayern@heart
- Kontakt:
Samo ću reći ŽALOSNOG LI FORUMA pljujte i ogovarajte po reprezentaciji. Slično kao u petak nakon što primišmo gol na B.Polju neće niko više da navija odmah počeše da zvižde i pljuju, sreća pa imamo BH FANATICOSE koji su zaista ponos ove reprezentacije. Nadam se da ćete u utorak nakon pobjede svi vi koji pljujete(nazovi navijači i nakvi novinari kojima je jedini cilj upropoštavanje reprezentacije) ponovo uvlačiti u anus Safetu i igračima.
VOLIM TE BOSNO
VOLIM TE BOSNO
a nama barazzz jeeeeeee, a nama baraz jeeeeeee
Samo nas hebe sto vaha voli pare al treba Ivica Osim porazgovarat sa njim valjda njega ne moze odbit jbt.
Valjda nam se Vaha smiluje to je najbolje sto mi ikad mozemo imati jer je najbolji covjek koji moze doc na citavom svijetu a da zna nas jezik. Bolje necemo nikada moci naci a stranca da dovedemo tesko ce ici.
Valjda nam se Vaha smiluje to je najbolje sto mi ikad mozemo imati jer je najbolji covjek koji moze doc na citavom svijetu a da zna nas jezik. Bolje necemo nikada moci naci a stranca da dovedemo tesko ce ici.
Salihovic na beku, ali samo na beku.
Lulic krilo ispred njega i njih dvojica da zatvore tu stranu.
Mujdza na drugoj, Ibisevic mu sigurno nece moci pomoci tako da bi tu mogao biti problem.
Jedan veznjak mora izaci iz igre a to nije Medunjanin, nego neko ko je fizicki nespreman da se bori sa zadnjim veznim Slovakom. Trkacki prilicno nesposoban.
Napadaci pomagati u kreiranju akcije a ne ko letve cekati na 16 dugu loptu i u zraku da ih Skrtel pojede.
Stoperi manje ofanzivno igrati i malo povucenije stojati, ne bas na samom centru igralista.
Zbog brzih Slovaka koji olako istrce kontru i eto ih 1 na 1.
Da svi trce bez lopte i da se zgusne sredina. Ne mogu svi biti na 25 metara od gola pa kad se izgubi lopta da samo jedan igrac trci za njom.
Slovaci su slabija ekipa ljudi, samo bolje postavljeni. Nako bi i mi Španiju na kontre dobili da im je Xavi sam na 6-ici ostao.
Napad ako pronadje drugi nacin da postigne gol osim ubacaja gdje su inferiorni u odnosu na Slovake sigurno ce postici vise od jednog gola.
Treba pokazati da su fizicki spremni ko i oni i ubiti ih trkom kao sto smo Grke.
Ako je ovakva Slovacka ( mislim citave kvalifikacije ) , bolja spremnija i brza u 2 meca, onda se poselami sa Svjetskim Prvenstvom.
A o barazu ne razmisljajte uopste, kakav bolan Baraz ...
Lulic krilo ispred njega i njih dvojica da zatvore tu stranu.
Mujdza na drugoj, Ibisevic mu sigurno nece moci pomoci tako da bi tu mogao biti problem.
Jedan veznjak mora izaci iz igre a to nije Medunjanin, nego neko ko je fizicki nespreman da se bori sa zadnjim veznim Slovakom. Trkacki prilicno nesposoban.
Napadaci pomagati u kreiranju akcije a ne ko letve cekati na 16 dugu loptu i u zraku da ih Skrtel pojede.
Stoperi manje ofanzivno igrati i malo povucenije stojati, ne bas na samom centru igralista.
Zbog brzih Slovaka koji olako istrce kontru i eto ih 1 na 1.
Da svi trce bez lopte i da se zgusne sredina. Ne mogu svi biti na 25 metara od gola pa kad se izgubi lopta da samo jedan igrac trci za njom.
Slovaci su slabija ekipa ljudi, samo bolje postavljeni. Nako bi i mi Španiju na kontre dobili da im je Xavi sam na 6-ici ostao.
Napad ako pronadje drugi nacin da postigne gol osim ubacaja gdje su inferiorni u odnosu na Slovake sigurno ce postici vise od jednog gola.
Treba pokazati da su fizicki spremni ko i oni i ubiti ih trkom kao sto smo Grke.
Ako je ovakva Slovacka ( mislim citave kvalifikacije ) , bolja spremnija i brza u 2 meca, onda se poselami sa Svjetskim Prvenstvom.
A o barazu ne razmisljajte uopste, kakav bolan Baraz ...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- legenda reala
- Kontakt:
Ako je Mujdža spreman, šanse nam rastu jako puno , to je naš najbitniji igrač, lik šparta po onoj tamo strani u oba pravca ko lud, skoro sve bitno mi uradimo preko njegove strane
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Consigliere
- Kontakt:
Milion godisnje i odmah ce docikinder_jaje je napisao/la:Sanjam dan kada cu Vahu vidjeti sa selektorskoj poziciji

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
zna li se koliko se placa safetu? 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- legenda reala
- Kontakt:
Nema potrebe za promjenama, Safet ovo još može ispraviti, a nikad nije bilo pametno mjenjati selektora u toku kvalifikacijaConsigliere je napisao/la:Milion godisnje i odmah ce docikinder_jaje je napisao/la:Sanjam dan kada cu Vahu vidjeti sa selektorskoj poziciji
A inače Vaha je jedna obična ****, ne treba nam
5 hiljadaLenBias je napisao/la:zna li se koliko se placa safetu?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kako to da grci svaki put igraju tekmu nakon nas?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Sportfanatik
- Kontakt:
a jbgFudo je napisao/la:Kako to da grci svaki put igraju tekmu nakon nas?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Safet Sušić: "Nažalost, Vršajević više neće biti u sastavu i jako mi je žao zbog toga. Neke vaše kolege nisu bile korektne prema momku. On je, na kraju krajeva, izašao kod rezultata 0:0"
-
- Kontakt:
Ma ja sve sto je nase nevalja,nemam nista protiv Papeta ali mislim da ce nas kostati ovog SP.
Mislim da je jednom pisalo da Waha zeli 20.000 € mjesecno, pa tako da vam to sve govori, on je profesionalac i ne interesuje ga sto je u pitanju domovina. Susic prima 5.000 KM, najslabije plalcen selektro. Nije da njemu fali para ima on zaradio je tokom zivota, ali covjek je preuzeo poziciju radi drzave i ljubavi prema istoj to niko ne moze da porekne.
Na stranu sve to, niko ne garantuje da bi sa Wahom bilo bolje ili cak gore ne daj Boze, tako ni sa ostalim selektorima, kao sto se ne zna hocemo li uspjeti sa Susicem. Ja se nadam da hocemo vec u utorak.
Na stranu sve to, niko ne garantuje da bi sa Wahom bilo bolje ili cak gore ne daj Boze, tako ni sa ostalim selektorima, kao sto se ne zna hocemo li uspjeti sa Susicem. Ja se nadam da hocemo vec u utorak.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mora se izvesti stara taktika:
Mujdza-Bicakcic-Spahic-Salihovic,ispred njih defenzivni osigurac i igrac koji moze dosta pretrcati Rahimic il Zahirovic.Ispred defenzivaca stavit Misketa u sredinu a do njega Lulica i Pjanica i onda u vrhu tutnuti Dzeku i Vedu izvuci iza njega i postaviti ga kao SS/CF.DRUGACIJE SE NE MOZE.
Mujdza-Bicakcic-Spahic-Salihovic,ispred njih defenzivni osigurac i igrac koji moze dosta pretrcati Rahimic il Zahirovic.Ispred defenzivaca stavit Misketa u sredinu a do njega Lulica i Pjanica i onda u vrhu tutnuti Dzeku i Vedu izvuci iza njega i postaviti ga kao SS/CF.DRUGACIJE SE NE MOZE.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vaha je doktorirao postavljanje taktike za Safeta Susica. Ako dođe i pristane da nas vodi, treba mu dati potpunu slobodu u pravljenju tima. Naravno, prvo se škarta riješiti pa tek onda u formiranje kako treba tima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.