aj ga malo druže

TIMI je napisao/la:mislis eto serdarevica da se igra buhahahhaah vi ste za nas mala macaVFC1922MOSTAR je napisao/la:karaj mrtvog zelju
eto serdarevica da se igramo.....
utakmice ce biti neizvjesne, vi ste bolji ofanzivno mi defanzivno, pa ko koga zajebe, uglavnom zao mi je sto smo se ovako rano sastalimostar_mo je napisao/la:eto ljudi dobili smo Željezničara u kupu ..., mislim da su šanse za prolaz 50- 50 ...prva utakmica se igra kod nas, a revanš u Sarajevu ...
Pisao sam uvijek lijepo ali kad me neki likovi bespotrebno iznerviraju onda malo...od-do je napisao/la:joj kako mi nesto lijepo pises u zadnje vrijeme majko mojaBoruc je napisao/la:Ako Škaljić(Asim) bude igrao sumnjam da ste jači defanzivno.Napad nam je jači mada nam fali jedan klasični centarfor ali očekujem,ne baš tako,težak prolaz.
Nek prođe bolji !
r0djeni je napisao/la:TIMI je napisao/la:mislis eto serdarevica da se igra buhahahhaah vi ste za nas mala macaVFC1922MOSTAR je napisao/la:karaj mrtvog zelju
eto serdarevica da se igramo.....
Da ti onaj Timi iz South Parka nedode nesto u rodu?? Vidim obojica ste malo ret*******?![]()
![]()
![]()
![]()
Mi se nebavimo prognozama...Bit ce sta ce bit...Aj zmaju pljuj svoju vatru negdje drugozmaj_Bosne je napisao/la:Kakve su vaše prognoze za subotu?
Moja je da će biti gusto bit će 0:2
nemoj da si takav, ja nepljujem i ne bih nikad to radio po Veležu. Ja samo se nadam da ćemo mi imati dobar prijem kod vas, pa ako nas sreća posluži i uzet makar bodr0djeni je napisao/la:Mi se nebavimo prognozama...Bit ce sta ce bit...Aj zmaju pljuj svoju vatru negdje drugozmaj_Bosne je napisao/la:Kakve su vaše prognoze za subotu?
Moja je da će biti gusto bit će 0:2
Ibraković reče veceras na RTM-u da Adis Obad jos vuče povredu , a ostali su spremni ...el-fighter je napisao/la:Nakon slabih izdanja u dvije prošle utakmice. očekujem da se vratimo u formu sa starta sezone i mislim da ćemo ovu utakmicu rješiti u svoju korist.
Zna li neko hoćemol biti kompletni.
cuj dobar, najboljimostar_mo je napisao/la:Ibraković reče veceras na RTM-u da Adis Obad jos vuče povredu , a ostali su spremni ...el-fighter je napisao/la:Nakon slabih izdanja u dvije prošle utakmice. očekujem da se vratimo u formu sa starta sezone i mislim da ćemo ovu utakmicu rješiti u svoju korist.
p.s. nemojte mi Gradaščevića zezat , dobar je Zmaj od Bosne
jašta ...sa Gradačca bijele kuleeeee Zmaja od Bosneeeeeeee sokolovi zakliktali gajde žalosneeeeeeeeezmaj_Bosne je napisao/la:cuj dobar, najboljimostar_mo je napisao/la:Ibraković reče veceras na RTM-u da Adis Obad jos vuče povredu , a ostali su spremni ...el-fighter je napisao/la:Nakon slabih izdanja u dvije prošle utakmice. očekujem da se vratimo u formu sa starta sezone i mislim da ćemo ovu utakmicu rješiti u svoju korist.
p.s. nemojte mi Gradaščevića zezat , dobar je Zmaj od Bosne
Sad više nisi tako smiješanmostar_mo je napisao/la:jašta ...sa Gradačca bijele kuleeeee Zmaja od Bosneeeeeeee sokolovi zakliktali gajde žalosneeeeeeeeemostar_mo je napisao/la:cuj dobar, najboljiel-fighter je napisao/la:Nakon slabih izdanja u dvije prošle utakmice. očekujem da se vratimo u formu sa starta sezone i mislim da ćemo ovu utakmicu rješiti u svoju korist.
Ibraković reče veceras na RTM-u da Adis Obad jos vuče povredu , a ostali su spremni ...
p.s. nemojte mi Gradaščevića zezat , dobar je Zmaj od Bosne![]()
mora da su to bili ovi Sokolovi navijači Slavije![]()
![]()
zmaj_Bosne je napisao/la: Sad više nisi tako smiješan![]()
Mali Maestro je napisao/la:Mislim da je došlo vrijeme da više nikog ne služi sreća u Vrapčićima bodovi ostaju ,a ako bude nešto s strane dobro došlo jedino se tako može igrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.