Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Cartman » 24 jun 2011, 10:43

Spahic je bolji od Djoroua koliko je i Velez bolji od Arsenala.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jun 2011, 11:07

Cartman je napisao/la:Spahic je bolji od Djoroua koliko je i Velez bolji od Arsenala.
Znaci tu su negdje.
Nego sta bi sa Dinamom?.Rekoh ja da ih Spaha lozi ko' u Mittalu.Nek se klubovi dogovore. :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 jun 2011, 11:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 jun 2011, 11:08

Cartman je napisao/la:Spahic je bolji od Djoroua koliko je i Velez bolji od Arsenala.
Što sad ovakvo pretjerivanje i omalovažavanje Spahića? Hoćeš da kažeš da je razlika između njega i Djuroua velika kao razlika između Veleža i Arsenala?
Lako je biti stoper u Arsenalu koji dominira većinu utakmice, ima dobre defanzivce, cijela ekipa učestvuja u odbrani itd. Volio bih viditi Djouroa kako bi se snašao u našoj reprezentaciji gdje ponekad bude dosta propuha na nekim pozicijama.

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 24 jun 2011, 11:20

Ima logike 8-)

slika

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 24 jun 2011, 16:32

ever je napisao/la:

Ima logike 8-)

slika
:)

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 24 jun 2011, 16:56

Djuru je miljama ispod Spahe po svemu, on ne moze kopacke vezati Emiru, Vermaalen nije los igrac, ali je definitivno puno slabiji od Spahe, dok je Koscielni ok, ali isto tako ne moze prismrdit.

Stavis bilo kojeg od ova 3 igraca, i uparis ga sa Nadarevicem, Pandzom, ili Mravcem, a ispred njih imas starca Rahimica, i poluspica Medjunanina..haha, mislim da bi od Albanije primali 3, a od vecih reprezentacija dvocifren broj golova :D-

Necu spominjati Portugal, sam je igrao protiv Nanija, SImaoa, Meirellesa, i ekipe, to je igrac koji moze igrati u svim velikim klubovima, samo sto, ponavljam nema previse mozga da skonta da je disciplina 70 posto uspjeha.
Niko ne zeli igraca u zadnjoj liniji koji je izvikan kao nediscipliniran, koji pravi kartone, i td..u tom slucaju kvalitete ne piju vode.

Sto se tice ovih Djouru,Verm., i td..oni sa strana imaju Sagnu, i Clichy-ja, obadvojica 90 min samo trce, rade, i imaju kvalitet, ispred njih je Song, strasan zadnji vezni, tu je i Diaby (onim manje upucenim predlazem utakmicu protiv BiH), meni licno jedan od najboljih veznih igraca svijeta, i naravno Cech koji isto tako pomaze..u takvoj atmosferi Spaha ne bi morao ni 30 posto svojih kvaliteta prezentirati.

Ova prica nema veze s tim sto je Spaha "nas".

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 jun 2011, 17:53

Jest tako je, zato njeg trazi pola Evrope, a Djuro, Kos ili TV igraju u slabom Arsenalu..
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 jun 2011, 18:24

harishp je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
harishp je napisao/la:Koji ce qurac i tamo.U Dinamu sizofrenicar ,u M.U pjano.kako god okrenes nayeb'o je.
I jos ne mjesajte njegov zivac sa kvalitetom.Sigurno je da ima mnogo vise drugog nego ono prvo.Ponekad mu onda lakat sam ''iskace''.
I neko spomenu Vermalena jel to onaj sto se Miske,Dzeko i co izivljavali nad njim i ekipom mu u Genku i Zenici.
Na lijevom beku?
A to je danas jedan od najboljih štopera na svijetu. ;) Pitam se kako ga ne uvrću kroz EPL ili LP, više. Dosta je Buytena,kojekakvih. ;)
Uostalom, Vidić je loš štoper jer ga Messi izvuca k'o kurvu. :? Ne ide ti konstatacija nikak.
Uvrcu zato druge,ovaj suti i pusi :mrgreen:
Vidic je dobar dok je u premier ligi.Ganci(nije satrovacki) a ni Estonci to pravilo ne yebu ni dva posto.
U vezi Messija ko je taj,cime se bavi. 8-)
P.S Fakat si majstor za off topica,Spahica ti ni za lijeka u citiranju. :roll:
Sto se Spahe tice,bumo videl kak to Spaha bum zavrsil.
Nek si mi ti majstor konstruktivnog topica, a ja ću i dalje nastaviti da budem off, al' makar konstruktivno. ;)
A koliko znam ,kad se debatira o nečem vuče se nekakva crvena nit, kroz sve postove (replike i sekvence) :roll: Ak' ti nisi u stanju Spahića pročitat izmedju redova, sry ja ti tu ne mogu pomoći.

btw. I ja sam budala što odgovaram na neargumentirana lupanja. :roll:

A Spahić nek ide gdje hoće, briga me, onog dana kad ne bude u stanju igrati kolektivno i na nivou u repki, onda bye bye Spaha... ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 jun 2011, 18:27

velez_mostar je napisao/la:Djuru je miljama ispod Spahe po svemu, on ne moze kopacke vezati Emiru, Vermaalen nije los igrac, ali je definitivno puno slabiji od Spahe, dok je Koscielni ok, ali isto tako ne moze prismrdit.

Stavis bilo kojeg od ova 3 igraca, i uparis ga sa Nadarevicem, Pandzom, ili Mravcem, a ispred njih imas starca Rahimica, i poluspica Medjunanina..haha, mislim da bi od Albanije primali 3, a od vecih reprezentacija dvocifren broj golova :D-

Necu spominjati Portugal, sam je igrao protiv Nanija, SImaoa, Meirellesa, i ekipe, to je igrac koji moze igrati u svim velikim klubovima, samo sto, ponavljam nema previse mozga da skonta da je disciplina 70 posto uspjeha.
Niko ne zeli igraca u zadnjoj liniji koji je izvikan kao nediscipliniran, koji pravi kartone, i td..u tom slucaju kvalitete ne piju vode.

Sto se tice ovih Djouru,Verm., i td..oni sa strana imaju Sagnu, i Clichy-ja, obadvojica 90 min samo trce, rade, i imaju kvalitet, ispred njih je Song, strasan zadnji vezni, tu je i Diaby (onim manje upucenim predlazem utakmicu protiv BiH), meni licno jedan od najboljih veznih igraca svijeta, i naravno Cech koji isto tako pomaze..u takvoj atmosferi Spaha ne bi morao ni 30 posto svojih kvaliteta prezentirati.

Drug, Arsenal ga je im'o godinama. Adams. ;)
Samo razlika izmedju Adamsa i Spahića je k'o izmedju neba i zemlje. Igrač kojem je najveći domet u najboljim godinama bila Rusija(još ona stara, sa onim fudbalom) sigurno se ne može svrstati u bolje štopere. Na stranu sa karakterom.

I da, Spahić bi se treb'o potruditi da igra sa Sagnom i Clichyem, al' nije. Eto, argumentira da Adams (sa svim pijanstvom i fajterstvom )jeste.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 24 jun 2011, 18:33

velez_mostar je napisao/la:i naravno Cech koji isto tako pomaze..
Naravno. Vec godinama standardan u Arsenalu. :lol:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 jun 2011, 19:09

Arnelinho je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Djuru je miljama ispod Spahe po svemu, on ne moze kopacke vezati Emiru, Vermaalen nije los igrac, ali je definitivno puno slabiji od Spahe, dok je Koscielni ok, ali isto tako ne moze prismrdit.

Drug, Arsenal ga je im'o godinama. Adams. ;)
Samo razlika izmedju Adamsa i Spahića je k'o izmedju neba i zemlje. Igrač kojem je najveći domet u najboljim godinama bila Rusija(još ona stara, sa onim fudbalom) sigurno se ne može svrstati u bolje štopere. Na stranu sa karakterom.

I da, Spahić bi se treb'o potruditi da igra sa Sagnom i Clichyem, al' nije. Eto, argumentira da Adams (sa svim pijanstvom i fajterstvom )jeste.
Koja stara Rusija, s kojim fudbalom?
Misliš s onim u čiji je vakat CSKA uzeo UEFA kup, imala 2 predstavniak u grupnoj fazi LP-a? Lokomotiv nešto prije SPahe prošao čak i grupnu fazu? Ili ?

Mada se slažem da je Spahić klasa ispod Adamsa, pa ne znam dal' je Arsenal imao boljeg stopera do njega u psoljednjih 25 godina.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

nihco

Post Postao/la nihco » 24 jun 2011, 19:36

ima spahic sigurno kvalitet i moze igrati u nekom velikom klubu,nema sumnje......njegova mana su,prije svega ,godine , pa onda karakter koji jeste sporan ali ima puno konfliktnijih i problematicnijih igraca koji su visoko cijenjeni,nema potrebe nabrajati .problem sto se spahina karijera nije odvijala na drugi nacin jeha i cinjenica da je ,do lokomotiva, bio ,najcesce ,desni bek ,sto je ponekad igrao i u lokomotivu. cim se ustalio na poziciji stopera pojavili su se interesi vecih ekipa, e onda je dosla epizoda sa inatom,pola godine pauze, pa cim je poceo igrati u francuskoj,proglasen je za jednog od boljih defanzivaca u ligi.
cinjenica da za njega traze 6 mil eura,a radi se o odbrambenom igracu koji ima 31 godinu,to nesto govori.......
Sent from my Commodore 64

plemic
Kontakt:

Post Postao/la plemic » 24 jun 2011, 19:43

spahic je jedna obicna trupina koja se samo lakta,on nemoze igrati u nekom vecem klubu,francuska liga je za njega vrh,on u arsenalu nemoze ni kantu sa vodom nosit igracima a ne nesto drugo

vidim gore neki pisu da je bolji od djourua samo cu ovo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vi niste normalni
Najstariji nogometni klub u BiH
HŠKZ 1905

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 jun 2011, 19:45

plemic je napisao/la:spahic je jedna obicna trupina koja se samo lakta,on nemoze igrati u nekom vecem klubu,francuska liga je za njega vrh,on u arsenalu nemoze ni kantu sa vodom nosit igracima a ne nesto drugo

vidim gore neki pisu da je bolji od djourua samo cu ovo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vi niste normalni
Za panjeve koji igraju za vašu reprezentaciju na toj poziciji Spahić je izmslio fudbal.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

plemic
Kontakt:

Post Postao/la plemic » 24 jun 2011, 19:48

VanBasten je napisao/la:
plemic je napisao/la:spahic je jedna obicna trupina koja se samo lakta,on nemoze igrati u nekom vecem klubu,francuska liga je za njega vrh,on u arsenalu nemoze ni kantu sa vodom nosit igracima a ne nesto drugo

vi niste normalni
Za panjeve koji igraju za vašu reprezentaciju na toj poziciji Spahić je izmslio fudbal.
pa to si upravu,slazem se stobom
Najstariji nogometni klub u BiH
HŠKZ 1905

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 jun 2011, 19:55

VanBasten je napisao/la:Koja stara Rusija, s kojim fudbalom?
Misliš s onim u čiji je vakat CSKA uzeo UEFA kup, imala 2 predstavniak u grupnoj fazi LP-a? Lokomotiv nešto prije SPahe prošao čak i grupnu fazu? Ili ?
Baš ta Rusija. ;) Nisu bitni uspjesi, tada je fudbal bio 3-4. sport u istoj državi.Danas je Ruska liga puno jača. ;)
Isto k'o nezzz. Danska nogometna liga, tu su i Allborg i Kopenhagen...al' i dalje su miljama daleko,jer to je jednostavno rukometna država.

U toj istoj ligi, prije 4-5 godina Spaha nije imao za rivala skoro da nikakvog boljeg igrača, a danas svi lete za Rusijom. ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jun 2011, 20:01

Kakvo je ovo poredjenje naseg najboljeg stopera sa tamo nekim otpacima? :?
Malo postovanja a i relnog gledanja na stvarnost ne bi bilo na odmet.

Spahic jeste igrac koji je vrlo temperamentan, ali mu niko ne moze pobiti cinjenicu da je izuzetan igrac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jun 2011, 20:03

Omerbavarac je napisao/la:Kakvo je ovo poredjenje naseg najboljeg stopera sa tamo nekim otpacima? :?
Malo postovanja a i relnog gledanja na stvarnost ne bi bilo na odmet.

Spahic jeste igrac koji je vrlo temperamentan, ali mu niko ne moze pobiti cinjenicu da je izuzetan igrac.
Izuzetan? U kojem kontekstu? Jedini nas igrac koji je izuzetan u Evropi je Dzeko. A i to je pitanje nakon zadnjih 6 mjeseci. Mozda i Pjanic radi godina, ali jedan Spahic nije i nikad nece bit izuzetan stoper u najjacim ligama. Nego prosjek. Za nas je zlata vrijedan, ali ne bi on igrao u Montpellier da je izuzetan. Malo realnosti. Tako ste dizali i Ibisevica i stavljali ga u istu korpu sa Drogbom, Villom itd.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jun 2011, 20:09

Cartman je napisao/la: Izuzetan? U kojem kontekstu? Jedini nas igrac koji je izuzetan u Evropi je Dzeko. A i to je pitanje nakon zadnjih 6 mjeseci. Mozda i Pjanic radi godina, ali jedan Spahic nije i nikad nece bit izuzetan stoper u najjacim ligama. Nego prosjek. Za nas je zlata vrijedan, ali ne bi on igrao u Montpellier da je izuzetan. Malo realnosti. Tako ste dizali i Ibisevica i stavljali ga u istu korpu sa Drogbom, Villom itd.
Za mene je izuzetan kao i za mnoge ljude na ovom svijetu. Treba da znas da je nedavno bio proglasen medju tri najbolja stopera Fracuske lige, lige koja se svrastava medju one najjace a samim tim ti govori da takav uspjeh ne moze ostvariti jedan prosjecni igrac, vec onaj koji IZUZETNO poznaje svoju struku i koji svoj rad pretvara u zlato.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 24 jun 2011, 20:09

ever je napisao/la:

Ima logike 8-)

slika
Hehe :lol: dobar, dobar :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”