Zvjezdan Misimović

Virtu4l
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Virtu4l » 20 avg 2010, 12:03

Bayern će im tricu složiti...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 avg 2010, 12:19

I ja se toga bojim. Jednostavno, kao vecina ovdje, ne razumjem nase reprezentativce, sa Wolfsburgom bi ove sezone mogli biti kraljevi, rasturati Bundesligu, biti legende ovog prosperitetnog kluba koji jos svoju istoriju pise, ali oni se bore da odu van, stete klubu i sebi. Nekad covjeku treba nesto novo, da primjeti sta je imao na onom starom.

Sjecam se jos kad je i Miske sebe reklamirao u Schalke dresu, a Schalke mi je drag kao i Hertha, antifudbaleri. Sta im jedino valja to je Sir Felix Magath.

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 20 avg 2010, 15:46

Haha, Dzeko ga ceska malo po uhu, da nije pukla tikva izmedju njih pa hoce da se rastanu, mora da je Miske novog ljubavnika nasao :D..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 avg 2010, 15:57

velez_mostar je napisao/la:Haha, Dzeko ga ceska malo po uhu, da nije pukla tikva izmedju njih pa hoce da se rastanu, mora da je Miske novog ljubavnika nasao :D..
Sad Hoeness yebe i jednog i drugog.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 20 avg 2010, 16:00

Ma bolla ptica na grani je znala da ni on ni Dzeko nece nigdje.....transfer afere :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2010, 17:15

Principatus je napisao/la:Bild predvidja sljedecu postavu Wolfsburga protiv Bayerna:
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... ielen.html

Bez Misimovica.
A Kicker ''kaje'' drugacije.Mada i oni prekontaju Ciceraga i Misaga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 20 avg 2010, 19:47

Miske na klupi. Dzeko i Mandzukic u napadu
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 20 avg 2010, 19:52

dzeko je odavno presao igru volfsburga jer nekako djelovao mi je superioran u utakmicama euro lige vrati se na centar uzme loptu i onda krene sam prema protivnickom golu nazalost kad treba uciniti stepenicu vise i otici u veliki klub ne moze...
volfs je se pojacao ovu sezonu - mislim da je vrijeme da misimovic se okusa u nekom drugom klubu...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 avg 2010, 20:27

Cartman je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Haha, Dzeko ga ceska malo po uhu, da nije pukla tikva izmedju njih pa hoce da se rastanu, mora da je Miske novog ljubavnika nasao :D..
Sad Hoeness yebe i jednog i drugog.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 avg 2010, 21:20

Nije ni počeo utakmicu, to dovoljno govori u kakvoj je formi.
100% sportski i krajnje opušten potpis

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 avg 2010, 21:25

RiNo je napisao/la:Nije ni počeo utakmicu, to dovoljno govori u kakvoj je formi.

necu da kazem da imamo bolje od njega ali sad trenutno prije bih stavio i stilica i medunjanina ako nista bar su u takmicarskoj formi ovom pocelo prvenstvo plus sto ima vec 5-6 evropskih utakmica isto tako i medunjanin standardan u timu i igra evropu do sada solidno...s druge strane hajd znaj koliko ga mogu zamjenit...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 avg 2010, 21:27

Bez Misimovica Wolfsburg je bezveze ekipa! vidi se veceras koliko Miske znaci ovoj ekipi...vidicemo hoce li ga ubaciti u drugom poluvremenu protiv Bayerna...mada mislim da je pitanje dana kada ce Miske otici u Salke ili Fiorentinu!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2010, 21:31

nick je napisao/la:
RiNo je napisao/la:Nije ni počeo utakmicu, to dovoljno govori u kakvoj je formi.

necu da kazem da imamo bolje od njega ali sad trenutno prije bih stavio i stilica i medunjanina ako nista bar su u takmicarskoj formi ovom pocelo prvenstvo plus sto ima vec 5-6 evropskih utakmica isto tako i medunjanin standardan u timu i igra evropu do sada solidno...s druge strane hajd znaj koliko ga mogu zamjenit...
Dok to saznamo,mozemo se spremati za slijedece kvalifikacije. :roll:
Ima pun djavo fildzan ligasa u odlicnoj takmicarskoj formi.Sad sto nema kvaliteta,manje vise.Nece biti ni prvi ni zadnji. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 20 avg 2010, 21:39

Evo ulazi Miske u igru. Sad cemo da gledamo Dzeku na djelu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 avg 2010, 21:48

harishp je napisao/la:
nick je napisao/la:

Dok to saznamo,mozemo se spremati za slijedece kvalifikacije. :roll:
Ima pun djavo fildzan ligasa u odlicnoj takmicarskoj formi.Sad sto nema kvaliteta,manje vise.Nece biti ni prvi ni zadnji. :roll:

pa sad imaju li kvaliteta to je diskutabilno,problem je sto smo se oslonili na misimovica, u prijateljskim utakmicama ostali su dobili priliku po par minuta nedo bog da se povrijedi ili ostane bez kluba tad ce bit kasno probat ove...kao sto rekoh ne kazem da su bolji,jaci,brzi nego cisto onako naglabamo :)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 avg 2010, 21:54

Miske asistencija, Dzeko gol. Tako to ide. Miske u jakoj formi, prehebani pasovi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 avg 2010, 21:55

Stvarno je ova MIske slab...mislim al fkt. :mrgreen: . COvjek ih iz mrtvih dize :D ..Miske moze tri covjeka izdriblat' u telefonskoj govornici ako treba :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2010, 22:00

Adinjo je napisao/la:Stvarno je ova MIske slab...mislim al fkt. :mrgreen: . COvjek ih iz mrtvih dize :D ..Miske moze tri covjeka izdriblat' u telefonskoj govornici ako treba :D
Jest ali lako je neke Bajernovce.Hajd nek proba sa Ruch Chorzovcima,ili mozda nekim Cenifovcima ovaj Haifovcima.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 20 avg 2010, 22:04

harishp je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Stvarno je ova MIske slab...mislim al fkt. :mrgreen: . COvjek ih iz mrtvih dize :D ..Miske moze tri covjeka izdriblat' u telefonskoj govornici ako treba :D
Jest ali lako je neke Bajernovce.Hajd nek proba sa Ruch Chorzovcima,ili mozda nekim Cenifovcima ovaj Haifovcima.
Ovaj na svaku ima odgovor. Kako sve to postignes??? :o :o :o :o

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2010, 22:07

Gluposti je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ovaj na svaku ima odgovor. Kako sve to postignes??? :o :o :o :o
Magath me trenira u slobodno vrijeme,pa vjerovatno u kondiciji :o :o :o :o
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 avg 2010, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.