Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma, ni ja ne vjerujem , iako bi mu dobro dosao jedan transfer.BaDa12 je napisao/la:Ne znam koliko su ovi uopće pouzdani, a i tekst je malohttp://www.winnersports.co.uk/exclusive ... ovic-80552" onclick="window.open(this.href);return false;
Švabe, ima li šta na transfermarkt forumu za njega? Treba nam on spreman.
Cuj njega biznismenaChinaglia je napisao/la:čuj €9 mlnne bih dao više od €5 mln, jer i ne vrijedi više od toga
Kad se Kolašinac vrati,on nema mjesta u repki na to sam mislio,jer ima previše igrača koji igraju njegovu prirodnu poziciju,u reprezentaciji bazen ne može da pogodi svojim centaršutom a u Hoffi suigrače pogađa u trepavicuFaraonTM je napisao/la:Sad baš da nema mjesta u reprezentaciji ne bih se složio ali da bude u udarnih 11 kada smo svi zdravi e tu bi teško uletio. Razlog njegovih loših partija u reprezentaciji je neprirodna pozicija koju će uostalom igrati dok se Kolašinac ne oporavi. Mada ne može se samo u toj neprirodnoj poziciji tražiti izgovor, jedna od stvari koje me nerviraju kod njega je ta da kad ga gledam u Hofi centaršutevi su mu toliko dobri da ih se ne bi postidili ni najbolji na svijetu, a kada je u reprezentaciji svaki završi ili na tribini ili na drugoj strani terena...
Po kojem to kriteriju je Salihović naš drugi najbolji veznjak?,po formi? po igrama za repku ? zadnju dobru partiju za reprezentaciju je pružio prije 5 godina i Medunjanin i Prcic su bolji trenutno od njega,kao i Vrancic..Rusilac je napisao/la:Smijesno je reci da Salihovic nema mjesta u reprezentaciji.I to govori kakvi smo mi ljudi i kakve kriterije imamo i kakve gluposti smo u stanju lupiti.
Salihovic je najbolji nas veznjak poslije Pjanica.Bolji je od Medunjanina,Susica,Prcica za citavu klasu,od Susica za tri.
Na zalost,opet ce morati zrtvovati sebe na neprirodnoj poziciji,kao i kroz citavu reprezentativnu karijeru a raznorazni strucnjaci ce mu se na tome zahvaliti na ovakav nacin
Po kriterijumu,kojeg ti ocito nisi svjestan niti pratis.Željooooo je napisao/la:Po kojem to kriteriju je Salihović naš drugi najbolji veznjak?,po formi? po igrama za repku ? zadnju dobru partiju za reprezentaciju je pružio prije 5 godina i Medunjanin i Prcic su bolji trenutno od njega,kao i Vrancic..Rusilac je napisao/la:Smijesno je reci da Salihovic nema mjesta u reprezentaciji.I to govori kakvi smo mi ljudi i kakve kriterije imamo i kakve gluposti smo u stanju lupiti.
Salihovic je najbolji nas veznjak poslije Pjanica.Bolji je od Medunjanina,Susica,Prcica za citavu klasu,od Susica za tri.
Na zalost,opet ce morati zrtvovati sebe na neprirodnoj poziciji,kao i kroz citavu reprezentativnu karijeru a raznorazni strucnjaci ce mu se na tome zahvaliti na ovakav nacin