Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- 1988risha
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- 1988risha
- Kontakt:
Englezi tvrde da će Mume poslije SP vrijediti između 8-10 miliona funti...Virtu4l je napisao/la:4 miliona je itekako prihvatljiv rizik za svaki Evropski klub (lige petice), vrlo lako za godinu dana može koštati 15.

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
nije njemu to problem, svjestan je da će za godinu dana vrijediti troduplo višeChinaglia je napisao/la:makar možemo biti sigurno da neće u Dinamo, al' kakva budala je Maminjo, ne bi me čudilo da to plati

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Nerminovic
- Kontakt:
Ima li ko sta zna koji je transfer-rekord u Mađarsku?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- donniedarko
- Kontakt:
Citam na transfermarktu da je tokom boravka u Hamburgu dozivio saobracajnu nesrecu u kojoj je pretrpio povredu glave te shodno tome nije mogao godinu dana igrati glavom, te istice to kao neki problem kod njega ? Ja prvi put cujem za ovo! Jel ovo istina ? 

- Nerminovic
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/FIFA-World-Cu ... amed-besic" onclick="window.open(this.href);return false;
BackSpace United
BackSpace United
Na ovo slici se vidi oziljak iznad desne obrve, mozda je istina.donniedarko je napisao/la:Citam na transfermarktu da je tokom boravka u Hamburgu dozivio saobracajnu nesrecu u kojoj je pretrpio povredu glave te shodno tome nije mogao godinu dana igrati glavom, te istice to kao neki problem kod njega ? Ja prvi put cujem za ovo! Jel ovo istina ?
- Goalgetter
- Kontakt:
1. Krisztian Nemeth [3.300.000 €] iz MTK u LiverpoolNerminovic je napisao/la:Ima li ko sta zna koji je transfer-rekord u Mađarsku?
2. Balazs Dzsudzak [2.750.000 €] iz Debrecena u PSV
3. Zoltan Gera [2.380.000 €] iz Ferencvaros u West Brom
- Nerminovic
- Kontakt:
Bravo momčiluk.Goalgetter je napisao/la:1. Krisztian Nemeth [3.300.000 €] iz MTK u LiverpoolNerminovic je napisao/la:Ima li ko sta zna koji je transfer-rekord u Mađarsku?
2. Balazs Dzsudzak [2.750.000 €] iz Debrecena u PSV
3. Zoltan Gera [2.380.000 €] iz Ferencvaros u West Brom

Besic znaci ce biti #1.

BackSpace United
BackSpace United
Sta li ce sad reci glupi Torsten Fink
- Nerminovic
- Kontakt:
Mozambik je napisao/la:Sta li ce sad reci glupi Torsten Fink
''I made big mistake with Besic''

BackSpace United
BackSpace United
zašto je kriv Fink? Bešić je bio čvaka, nedisciplinovan, sad se izgleda dozvao pameti .. neće niti jedan trener bezveze napasti igrači i izbaciti ga iz ekipe .. neka redi mora da se zna
al' klasično, nama i našim igračima su uvijek drugi krivi, a mi djeca cvijeća 

- Goalgetter
- Kontakt:

Evo sta se pisalo o njemu, kad je imao 17 godina. Tad je vec spox prognozirao da ce biti jedan od najboljih.

@Chinaglia
Fink je samo trazio ''zrtvu'' da na nekome iskali bijes. Na treningu je uhvatio daviti Mumeta, a ovaj je uzvratio. Istina da Mume nije bio disciplinovan, ali ovaj je kreten pretjerao.
Pa ne mora uvjek znacit da su igraci krivi, sjecam se situacije sa Ljajicem recimo.Chinaglia je napisao/la:zašto je kriv Fink? Bešić je bio čvaka, nedisciplinovan, sad se izgleda dozvao pameti .. neće niti jedan trener bezveze napasti igrači i izbaciti ga iz ekipe .. neka redi mora da se znaal' klasično, nama i našim igračima su uvijek drugi krivi, a mi djeca cvijeća
Jedno je kad te davi Ferguson, a drugo kad te davi Thorsten Fink.
- Nerminovic
- Kontakt:
Mozambik je napisao/la:Pa ne mora uvjek znacit da su igraci krivi, sjecam se situacije sa Ljajicem recimo.Chinaglia je napisao/la:zašto je kriv Fink? Bešić je bio čvaka, nedisciplinovan, sad se izgleda dozvao pameti .. neće niti jedan trener bezveze napasti igrači i izbaciti ga iz ekipe .. neka redi mora da se znaal' klasično, nama i našim igračima su uvijek drugi krivi, a mi djeca cvijeća
Jedno je kad te davi Ferguson, a drugo kad te davi Thorsten Fink.

BackSpace United
BackSpace United
Chinaglia je napisao/la:zašto je kriv Fink? Bešić je bio čvaka, nedisciplinovan, sad se izgleda dozvao pameti .. neće niti jedan trener bezveze napasti igrači i izbaciti ga iz ekipe .. neka redi mora da se znaal' klasično, nama i našim igračima su uvijek drugi krivi, a mi djeca cvijeća

100% sportski i krajnje opušten potpis
-
- Kontakt:
U pravu si,problem je bio u Bešiću i ni u kom drugom.Ali eto, izgleda je sad došao pameti, a i vjerovatno mu nije bilo teško skontati - otići iz njemačke Bundeslige u mađarsku ligu koja je u rangu naše je najgore što ti se može desiti u profesionalnom fudbalu.Chinaglia je napisao/la:zašto je kriv Fink? Bešić je bio čvaka, nedisciplinovan, sad se izgleda dozvao pameti .. neće niti jedan trener bezveze napasti igrači i izbaciti ga iz ekipe .. neka redi mora da se znaal' klasično, nama i našim igračima su uvijek drugi krivi, a mi djeca cvijeća
- Nerminovic
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
BackSpace United
BackSpace United
dobar

15.10.2013.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.