Kontaš,kontaš,kontaš,,,,,,,,,,,,,mma_hz je napisao/la:Mi navijaci olimpika hahaha
On je garant ovaj Spahic tj pabizo ahahaha
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Zašto nije na spisku za Hamburg Alimanović?Da niće otić gdje?
Alimanović je dobio prinovu i pridružio se supruzi nakon završetka polusezone, a što se tiče odlaska ništa nije isključeno, neke ponude postoje ako dodje prava razmotriće se
Sve čestitke Alimanoviću na prinovi .
Po jedna pobjeda i poraz na turniru u Hamburgu. Poraz u prvom kolu od Lingbija rezultatom 6:3, te pobjeda protiv Varaždina 3:1. Večeras Olimpic igra za prolazak u polufinale turnira protiv ekipe Ajntrahta
Niste loši, ipak, jake su to provjere i nimalo lagane. Sretno u nastavku turnira.maltasa je napisao/la:Po jedna pobjeda i poraz na turniru u Hamburgu. Poraz u prvom kolu od Lingbija rezultatom 6:3, te pobjeda protiv Varaždina 3:1. Večeras Olimpic igra za prolazak u polufinale turnira protiv ekipe Ajntrahta
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Olimpic od drugog dijela sezone svoje domace utakmice igra u Hrasnici! ali prvo moraju renovirati stadion,e da li ce uspjeti u tome do 1.marta ostaje da se vidi! Skontali i oni da su smjesan klub koji svoje domace utakmice igra bez gledalaca,u Hrasnici ce koliko toliko biti bolje..mislim da je ovo dobar potez!
Odavno sam cuo za tu info da je Olimpiku ponudjen stadion u Hrasnici ali uz uslov da promijene mjesto prebivalista i da dijelom ucestvuju u sufinasiranju stadiona.Sada ce biti vukovi sa Ilidze. 
Opština Novi Grad ostaje bez ijednog premijerligasa a Ilidza dobija svog premijerligasa uopšte.

Opština Novi Grad ostaje bez ijednog premijerligasa a Ilidza dobija svog premijerligasa uopšte.
k c i obama
i sta sad ako postaju klub sa opstine ilidza
da cujem tu vasu provalu (ako je ima)
sta god i kako god bilo u tom olimpicu se zna da je sve pod kontrolom onog koji daje pare
znaci , zna se ko pije a ko vodu nosi..tako da malo ohanete sa glupostima oko olimpica !!!
i sta sad ako postaju klub sa opstine ilidza
da cujem tu vasu provalu (ako je ima)
sta god i kako god bilo u tom olimpicu se zna da je sve pod kontrolom onog koji daje pare
znaci , zna se ko pije a ko vodu nosi..tako da malo ohanete sa glupostima oko olimpica !!!
sta je sa igmanom? znam da igra kantonalnu ligu, ali zar oni ne bi trebali biti klub koji predstavlja ilidzu? a ne olimpik koji koji ne zna ni gdje pripada? malo novi grad, malo novo sarajevo, malo centar, pa sad ilidza, pardon hrasnica... mada i oni imaju svoj klub, famosobama je napisao/la:Odavno sam cuo za tu info da je Olimpiku ponudjen stadion u Hrasnici ali uz uslov da promijene mjesto prebivalista i da dijelom ucestvuju u sufinasiranju stadiona.Sada ce biti vukovi sa Ilidze.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Šta je sa Subašićem?Hoće li otići?
Nešto kontam, kad je Gracić odlučio da ulaže pare u fudbal što je odabrao mrtvi Olimpik kad je recimo mogao odmah ući u Famos, imao bi i historiju (i to kakvu historiju - http://bs.wikipedia.org/wiki/FK_Famos_Hrasnica) + gledaoce, protiv Želje i Sarajeva bi bilo preko 5.000 samo domaćih navijača + još toliko gostujućih (istina je da bi preko 80% stadiona navijalo za Sarajevo i Želju), protiv ekipa kao što su Široki, Zrinjski i Borac bi također bilo oko 3.000 - 4.000 ljudi i svi bi naravno svim srcem navijali za Famos.
Sportski centar u Hrasnici ne treba velika ulaganja da bi ispunio sve potrebne uslove.
Ovako ima klub kojeg rijetko ko poštuje, a mogao je da napravi respektabilnog premijerligaša koji bi imao poštovanje i van naše domovine.
Ovo su samo moje pretpostavke tipa "šta bi bilo da je bilo".
Sportski centar u Hrasnici ne treba velika ulaganja da bi ispunio sve potrebne uslove.
Ovako ima klub kojeg rijetko ko poštuje, a mogao je da napravi respektabilnog premijerligaša koji bi imao poštovanje i van naše domovine.
Ovo su samo moje pretpostavke tipa "šta bi bilo da je bilo".

Nece on seljake sa Ilidze
..salim se xD

-
- Kontakt:
Evo malog Subašića na http://www.transfermarkt.de, na naslovnoj strani intervju sa njim:
http://transfermarkt.de/de/subasic-mein ... 52648.html
http://transfermarkt.de/de/subasic-mein ... 52648.html
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Ova sedmica ce biti bitna za klub.Ponude su stigle za golmana Lucica i Vidovica a ceka se za Subasica.Dva juniora su otisla,jedan u Dubai a drugi u Dinamo ZG.Ako se ovo zavrsi plan je ispunjen.Pojacanja su mi nepoznata ali vjerujem da nisu konacna jer NG ništa ne komentariše. 

olimpikovci jel ko zna sta za hamzagica ..ja cuo da se nije uspio dogovoriti sa NG
ee vala i usrecili bi se sa njim
1 odigra extra pa ukaki naredne 3
ee vala i usrecili bi se sa njim
1 odigra extra pa ukaki naredne 3

Za Hamzagica ne znam,cuo na TV ali znam da ce neki stranac doci na mjesto Subasica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.