Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Tribalian
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Tribalian » 15 apr 2012, 20:17

alan_kardec je napisao/la:Koji kralj!
[youtube][/youtube]

Tako je, yebi mu mamu nizozemsku! :lol: :lol:
Kakav kralj :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 apr 2012, 20:59

Miha odma' stavio doznanja da se himna Srbije do susreta sa Spanijom mora nauciti. 8-)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 23 apr 2012, 22:25

Klasicni nacin budjenja nacionalnog ponosa da bi se stekla popularnost i podrska naroda
Thomas Müller - Fußballgott

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 apr 2012, 22:38

don_burza je napisao/la:Klasicni nacin budjenja nacionalnog ponosa da bi se stekla popularnost i podrska naroda
Sta god da je apsolutno podrzavam ovu odluku. ;)
Dosta je vise da se cuti na himnu kao da nema teksta.Treba bre da zvucimo kao "Zabari".Ono se zove biti svesan za koga igras taj mec i cije su oci uprte u tebe. ;)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 23 apr 2012, 22:45

Znaci Panteli zagarantovana prva postava :lol:
Thomas Müller - Fußballgott

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 apr 2012, 22:46

don_burza je napisao/la:Znaci Panteli zagarantovana prva postava :lol:
Dace Bog. :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 apr 2012, 22:51

Miha sere... Jeste malo ružno kad igra retka, a oni ko teladi blenu... Ali, ali... Odakle njemu koji mrtav ladan kaže nedavno da se on osjeća Italijanom da sada prosipa ovu patriotsko-nacionalističku frazeologiju i demagogiju????
Pantela, lanad, mila ne dao Bog više nikad
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 24 apr 2012, 05:30

Da, da, ako se ne varam on je i katolik, deca ne verujem ni da mu znaju srpski jezik a ovamo prosipa neku "patriotsku" pricu...Smesno, oduvek sam bio protiv Mihajlovica za trenera, obozavao sam ga kao klinac dok je igrao za reprezentaciju ali ovo je vec druga prica, "juce" poceo sa trenerskim poslom a vec sad vodi reprezentaciju i to u ovom trenutku posle svega sto se izdesavalo...

Daj Boze da se varam ali mislim da ce se neslavno zavrsiti ova avantura.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 apr 2012, 12:25

Kamo sreće da se ove današnje "patriote","pravi srbi" i "igračine" koje trenutno igraju u reprezentaciju Srbije,trude i izgrajaju za sveti dres bar upola kao svojevremeno taj "italijan" Mihajlović ;) ;) ;) A da ne pričam da uz to "trude" i "izgaraju" još i odigraju dobro(dobro,ne vrhunski),pa bar slučajno :D ....Što se mene tiče ovo je dobra stvar što Miha zahtjeva..Imamo prelijepu himnu,i tekst i melodiju..i kad počinje utakmica a ovi naše ko ribe :x :? ...Ima da pjevaju kao crkveni hor :mrgreen: ili u najgorem slučaju ko Jandrino Jato :mrgreen: :lol: ....Treba nama autoritet na klupi,čovjek koji je bio veliki igrač,priznat a i koji ima trenerskog iskustva...mislim da imamo razloga da vjerujemo u Mihu...ali treba biti i strpljiv i ugledati se na komšije Hrvate po tom pitanju.Bilić ih vodi već 4-5 godina i ljudi su 8.na FIFA list,igraju na EURU,bili su i u 1/4f EURA 2008,sve su to stvari za respekt.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 apr 2012, 17:19

NukeR_G1970 je napisao/la:Da, da, ako se ne varam on je i katolik, deca ne verujem ni da mu znaju srpski jezik a ovamo prosipa neku "patriotsku" pricu...Smesno, oduvek sam bio protiv Mihajlovica za trenera, obozavao sam ga kao klinac dok je igrao za reprezentaciju ali ovo je vec druga prica, "juce" poceo sa trenerskim poslom a vec sad vodi reprezentaciju i to u ovom trenutku posle svega sto se izdesavalo...

Imamo mi koliko hoces starijih i iskusnijih 'strucnjaka' koji su poceli 'prekjuce' sa trenerskim poslom : Kosanovic, Jesic, Pizon, Dostanic, Petkovic, Djoric...Mozes da biras! ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 24 apr 2012, 18:39

Podrzavam dovodjenje Mihe na mesto selektora jer ce svojim autoritetom biti sigurno bolje resenje nego Petkovici,Pizoni,Antici....ali ovo sa himnom mu je po meni los marketinski potez,tj. ta prica o nacionalnom naboju,ljubavi prema svojoj zemlji itd....
**** ti to ako ce svi pevati,a pritom istu tu himnu 90% njih nece osecati kako treba.Neka peva ko hoce koga ta himna radi,ko ne misli tako neka cuti.I ovako i ovi sto u pevali malo malo pa zajebu tekst...Bespotrebno skroz,ne trebaju nam vestacka dokazivanja.Bolje neka naredi svakome da ne sme da zavrsi utakmicu bez natopljenog dresa i bez krvavih kolena ako treba.Produktivnije ce biti

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 apr 2012, 18:55

Ko kaze da je to uopste njegov marketinski potez? Nigdje nista nije rekao vezano za to, otkud znas da je on uopste htio da se sazna?
Meni licno je uvijek bilo ruzno vidjeti kako igraci ne pjevaju "Boze pravde". Sad, da li ce oni to pjevati iskreno (kao odbojkasi na EP) ili zato sto moraju, ja ne znam, ali bih stvarno volio vidjeti da svi do jednog pjevaju. Takodje mi je nepojmljivo da neko bez emocija moze sve to dozivjeti, pa ja uvijek pored TV-a pjevam (ili pjevusim) himnu, nema mi smisla da meni prorade emocije vise nego njima.

I zasto se uvijek sve mora gledati na negativan nacin? Jbt procitao sam milion komentara istog tipa kao tvoj, kakva himna, nek natope dres i sl.
Cekaj da vidimo da oni nece natapati taj dres, pa cemo onda kritikovati.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 apr 2012, 19:09

NukeR_G1970 je napisao/la:Da, da, ako se ne varam on je i katolik, deca ne verujem ni da mu znaju srpski jezik a ovamo prosipa neku "patriotsku" pricu...Smesno, oduvek sam bio protiv Mihajlovica za trenera, obozavao sam ga kao klinac dok je igrao za reprezentaciju ali ovo je vec druga prica, "juce" poceo sa trenerskim poslom a vec sad vodi reprezentaciju i to u ovom trenutku posle svega sto se izdesavalo...

kakve veze ima to što je on katolik (ako je uopšte katolik)? Znam da mu je majka Hrvatica, ali opet kakve to ima veze?

Stuart Pierce, Marco Van Basten, Slaven Bilić, Lorient Blanc, Paolo Bento... svi su oni ili bili ili su sad selektori svojih repki, a igrali su negdje u periodu kad i Siniša.

btw, ne znam zašto, ali i meni se čini da se malo preserawa sa ovim učenjem himne reprezentativaca. Mislim da je stanje sa nacionalnim nabojem u repki, sa osjećajem nacionalne pripadnosti, pjevanjem himne i ostalim stvarima, kud i kamo bolja nego dok je bila srj i scg. naš mnogo veći problem je to što repke dijelimo na male i velike, a toga više nema. ako nas estonija nije opametila, neće ništa. Ipak, biće mi drago da vidim da svi do jednog na glas pjevaju Bože pravde.
Sa druge strane, nama se nikad ne može ugoditi. :mrgreen: Kad se nije pjevala himna, nije nam odgovaralo, sad kad čovjek hoće to da promjeni, opet se nešto bunimo. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 24 apr 2012, 19:22

@braoolyo

Ko je to otkrio i dao u javnost po meni je napravio los marketinski potez.Kazem po meni....jer ne volim tu vrstu isiljenog patriotizma.
Ruzno je i meni,ali bolje mi je i da cute nego da je na silu pevaju.
Sta te cudi to da ima onih bez emocija?Pa zivis u drzav gde je stanovnistvo podeljeno u svakom smislu,na Grobare i Delije,komuniste-cetnike,imas brdo politickih stranaka koji na svaki nacin zele da ponize sve sto je Srpsko itd...da ne idem u preterani off...i na kraju ocekujes od jednog napirlitanog fudbalera koji je skroz pogresno vaspitan od malena da peva himnu sa emocijom.Cast izuzetcima,ali prevashodna briga 80% je klub u kojem igraju jer ga taj klub hrani,nemamo kao nacija razvijen nacionalni naboj sto se tice reprezentacije.To se od malena uci,a kod nas se od petlica prave planovi kako pobeci,kako uvaliti klinca negde itd...Patriotizam 0.

Zasto je ovo negativan nacin?jel sam pogresio negde?Ja ti kazem sta ce biti produktivnije...niko njima ne brani da peva,ali mnogo bi lepse bilo da je osvanuo natpis da selektor nece tolerisati "godisnje odmore" za vreme okupljanja reprezentacije,bancenja i da ce zahtevati krv i znoj.Da im u startu stavis do znanja da nema zajebancije vise,da se sa grbom Srbije ne zeza.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 apr 2012, 19:22

Smoriste sa tim pricama o himni.
Jednostavno, novi selektor mora da uvede evropski nacin rada u reprezentaciju. Igramo najdekadentniji fudbal od svih jacih repki u Evropi vec decenijama. To je posledica okostalosti sistema i "batadjorizma". Savez ne pomaze da se ta situacija promeni, jer su medju njima i kreatori svega toga.
Jednostavno: nema nam boljitka dok se fundamentalno ne promeni taj sistem. Mihajlovic je samo albi trener, kao i svi drugi. Tole&co. ce reci: "Eto, hteli ste Mihu i dobili ste ga. Sta mi tu mozemo jos da uradimo?". I ostace na vlasti dok ih neka politicka nomenklatura ne pojuri.
Himna u celoj toj prici dodje samo kao mirodjija - da ukus jelu, ali se njome ne moze covek nasititi. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 apr 2012, 19:36

Bold 1:Netacno. ;)
Bold 2: Netacno ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 apr 2012, 19:58

Evo Ljuboja i Radović strijelci za Legiju u finalu poljskog kupa protiv Rucha. Završeno 3:0.

MaGiCa je napisao/la:Himna u celoj toj prici dodje samo kao mirodjija - da ukus jelu, ali se njome ne moze covek nasititi. ;)
U pravu si.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 apr 2012, 20:40

braoolyo je napisao/la:Ko kaze da je to uopste njegov marketinski potez? Nigdje nista nije rekao vezano za to, otkud znas da je on uopste htio da se sazna?
Meni licno je uvijek bilo ruzno vidjeti kako igraci ne pjevaju "Boze pravde". Sad, da li ce oni to pjevati iskreno (kao odbojkasi na EP) ili zato sto moraju, ja ne znam, ali bih stvarno volio vidjeti da svi do jednog pjevaju. Takodje mi je nepojmljivo da neko bez emocija moze sve to dozivjeti, pa ja uvijek pored TV-a pjevam (ili pjevusim) himnu, nema mi smisla da meni prorade emocije vise nego njima.

I zasto se uvijek sve mora gledati na negativan nacin? Jbt procitao sam milion komentara istog tipa kao tvoj, kakva himna, nek natope dres i sl.
Cekaj da vidimo da oni nece natapati taj dres, pa cemo onda kritikovati.
Ne znam čiji je, ali je trapavo do jaja... Himna je najmanje bitna, bitne su dvije stvari a to su rad, red i disciplina.... :)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 24 apr 2012, 21:30

na ovo gledam iz pozicije manjine koji postuje drzavu u kojoj zivi,ne navijam protiv nje kao i vecina (iako se drugacije misli) ali ovu himnu ne bih mogao prihvatiti kao blisku stvar sa kojom se poistovecujem (kao i 99 % Bosnjaka) ali postujem izbor koji je doneo srpski narod i ne bih je pjevao pa da me kosta tog poziva

razlog za ovaj stav se moze naci ko je jednom cuo ili procitao tekst himne

glupo mi je ovo nametanje nekih stvari,primjer je i jedna grupna slika na kojoj svi reprezentativci dizu 3 prsta a medju njima i Sulejmani :lol:

edit:Posto znam da ces verovatno biti uvredjen sto cu ti obrisati post,to ovaj put necu da uradim,ali cu da upozorim da ako se iko nakaci na ovaj post sve redom brisem. ;)
Ovo apsolutno nema nikakve veze sa temom i sa time da li ces ti to da prihvatis ili ne.Ako neko hoce da mu odgovori na ovo neka koristi PP.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 apr 2012, 01:07

Znaci, kucam hebeni tekst pola sata o Mihi i potencijalnim igracima koji bi mogli igrat i to sve detaljno, kad zahtijeva de se logujem, i sve mi se izbrisa... :evil: :roll: :evil:

Da ponovim, ukratko, bez objasnjenja... :)

Golmani: Brkic, Jorgacevic, Stojkovic...

Odbrana: Ivanovic, Subotic, Kolarov, Bisevac, Basta, Nastasic, Obradovic, Rajkovic...

Veza: Kuzmanovic, Igrnjovski, Matic, Petrovic, Kacar, Fejsa, Medojevic, Djuricic, Ljajic, Ninkovic, Jankovic, Tosic, Tadic, Darko Lazovic, Krasic...

Napad: Lekic, Zigic, Markovic, Sulejmani, Scepovic...

Ne treba odbaciti ni mogucnost povratka Stankovica, Vidica i Lazovica, mada su sanse veoma male!

Ja bih protiv Spanije volio vidjeti nesto tipa:

.....................Lekic......................

.......Tadic......Djuricic.....Jankovic......

............Ignjovski...Kuzmanovic...........

.. Kolarov....Subotic...Ivanovic...Bisevac...

...................Jorgacevic.....................
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.