Kakav kraljalan_kardec je napisao/la:Koji kralj!
[youtube][/youtube]
Tako je, yebi mu mamu nizozemsku!![]()

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Kakav kraljalan_kardec je napisao/la:Koji kralj!
[youtube][/youtube]
Tako je, yebi mu mamu nizozemsku!![]()
Sta god da je apsolutno podrzavam ovu odluku.don_burza je napisao/la:Klasicni nacin budjenja nacionalnog ponosa da bi se stekla popularnost i podrska naroda
Dace Bog.don_burza je napisao/la:Znaci Panteli zagarantovana prva postava
Imamo mi koliko hoces starijih i iskusnijih 'strucnjaka' koji su poceli 'prekjuce' sa trenerskim poslom : Kosanovic, Jesic, Pizon, Dostanic, Petkovic, Djoric...Mozes da biras!NukeR_G1970 je napisao/la:Da, da, ako se ne varam on je i katolik, deca ne verujem ni da mu znaju srpski jezik a ovamo prosipa neku "patriotsku" pricu...Smesno, oduvek sam bio protiv Mihajlovica za trenera, obozavao sam ga kao klinac dok je igrao za reprezentaciju ali ovo je vec druga prica, "juce" poceo sa trenerskim poslom a vec sad vodi reprezentaciju i to u ovom trenutku posle svega sto se izdesavalo...
Daj Boze da se varam ali mislim da ce se neslavno zavrsiti ova avantura.
kakve veze ima to što je on katolik (ako je uopšte katolik)? Znam da mu je majka Hrvatica, ali opet kakve to ima veze?NukeR_G1970 je napisao/la:Da, da, ako se ne varam on je i katolik, deca ne verujem ni da mu znaju srpski jezik a ovamo prosipa neku "patriotsku" pricu...Smesno, oduvek sam bio protiv Mihajlovica za trenera, obozavao sam ga kao klinac dok je igrao za reprezentaciju ali ovo je vec druga prica, "juce" poceo sa trenerskim poslom a vec sad vodi reprezentaciju i to u ovom trenutku posle svega sto se izdesavalo...
Bold 1:Netacno.NukeR_G1970 je napisao/la:Da, da, ako se ne varam on je i katolik, deca ne verujem ni da mu znaju srpski jezik a ovamo prosipa neku "patriotsku" pricu...Smesno, oduvek sam bio protiv Mihajlovica za trenera, obozavao sam ga kao klinac dok je igrao za reprezentaciju ali ovo je vec druga prica, "juce" poceo sa trenerskim poslom a vec sad vodi reprezentaciju i to u ovom trenutku posle svega sto se izdesavalo...
U pravu si.MaGiCa je napisao/la:Himna u celoj toj prici dodje samo kao mirodjija - da ukus jelu, ali se njome ne moze covek nasititi.
Ne znam čiji je, ali je trapavo do jaja... Himna je najmanje bitna, bitne su dvije stvari a to su rad, red i disciplina....braoolyo je napisao/la:Ko kaze da je to uopste njegov marketinski potez? Nigdje nista nije rekao vezano za to, otkud znas da je on uopste htio da se sazna?
Meni licno je uvijek bilo ruzno vidjeti kako igraci ne pjevaju "Boze pravde". Sad, da li ce oni to pjevati iskreno (kao odbojkasi na EP) ili zato sto moraju, ja ne znam, ali bih stvarno volio vidjeti da svi do jednog pjevaju. Takodje mi je nepojmljivo da neko bez emocija moze sve to dozivjeti, pa ja uvijek pored TV-a pjevam (ili pjevusim) himnu, nema mi smisla da meni prorade emocije vise nego njima.
I zasto se uvijek sve mora gledati na negativan nacin? Jbt procitao sam milion komentara istog tipa kao tvoj, kakva himna, nek natope dres i sl.
Cekaj da vidimo da oni nece natapati taj dres, pa cemo onda kritikovati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.