Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
dobijo je i žuti karton,a MIre pridje pa ga odgurnu rukom da se smiri 

- Goalgetter
- Kontakt:
Fini ovi dresovi 

- DonCorleone
- Kontakt:
Ove dvije sa strane pljunute Bosanke, to ne vaziJTS je napisao/la:![]()

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
U enciklopediji ova slika se nalazi ispod rijeci "redaljka"JTS je napisao/la:![]()

znam na šta misliš, ali ipak da te ispravim, ovo su majice koje su puštene u prodaju pred derbyGoalgetter je napisao/la:Fini ovi dresovi

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
prema najavama, Lule će u sutrašnjem meču protiv Catanije ostati na klupi, baš kao i Ledesma .. razlog jednostavan, dobit' će malo odmora 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Luliccc 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Luleeeeeeee 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
GOOOL! 2:1 Lulic! 

Mogu mislit ludila ? XD
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
grande Senad
ima li neko video gola? 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- DonCorleone
- Kontakt:
Na kojoj poziciji je Lulic igrao kada je postigao gol? Nisam stigao danas da pogledam utakmicu pa me zanima.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
igra se drugi poluvakat
igra se drugi poluvakat
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Zanima te zbog formacije, jel'DonCorleone je napisao/la:Na kojoj poziciji je Lulic igrao kada je postigao gol? Nisam stigao danas da pogledam utakmicu pa me zanima.

P.S. Utakmica se igra trenutno, a ne danas

Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 25 sep 2013, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ne kontam care..pa niko nije stigao pogledati zato šte se evo upravo sada igra drugo poluvrijeme...uzeo loptu nanjihovoj polovini..vukao do kaznenog,opalio i postigao gol..donji desni ugao,po zemlji uz stativu...DonCorleone je napisao/la:Na kojoj poziciji je Lulic igrao kada je postigao gol? Nisam stigao danas da pogledam utakmicu pa me zanima.
ha,jesi vidio prikaza ..mogu još malo Bilića zamjeniti..
- DonCorleone
- Kontakt:
4-2-3-1 jedna al zlatna, ja mislim i da ce Susic vrlo brzo nadoci na istu, samo treba vremena dok skonta da moze nekada stvoriti i sa manje ofanzivnih igraca vise sansi. Ne znam kada mozemo ocekivati opet tu formaciju ali budi siguran da cemo je igrati, nadoci ce Safet na istu.Virtu4l je napisao/la:Zanima te zbog formacije, jel'DonCorleone je napisao/la:Na kojoj poziciji je Lulic igrao kada je postigao gol? Nisam stigao danas da pogledam utakmicu pa me zanima.Do koje smo stigli? 4-3-1-2?
P.S. Utakmica se igra trenutno, a ne danas
Hvala na informaciji da se igra upravo, radio sam citav dan, pa me nema nigdje.
Evo saljem ti friends request

- DonCorleone
- Kontakt:
Ma nisam se bas najbolje izrazio, mislio sam na kojoj poziciji je postavljen Lulic danas, ljevi bek ili ljevo krilo, to me zanimalo, nema to nikakve veze sa golom, ali hvala uglavnom na pojasnjenju detaljnom i konstruktivnomaqarius je napisao/la:ne kontam care..pa niko nije stigao pogledati zato šte se evo upravo sada igra drugo poluvrijeme...uzeo loptu nanjihovoj polovini..vukao do kaznenog,opalio i postigao gol..donji desni ugao,po zemlji uz stativu...DonCorleone je napisao/la:Na kojoj poziciji je Lulic igrao kada je postigao gol? Nisam stigao danas da pogledam utakmicu pa me zanima.
ha,jesi vidio prikaza ..mogu još malo Bilića zamjeniti..

Svidja mi se Lulic ovako ofanzivno pravooo

-
- Kontakt:
Lule pogađa i sa klupe !JTS je napisao/la:prema najavama, Lule će u sutrašnjem meču protiv Catanije ostati na klupi, baš kao i Ledesma .. razlog jednostavan, dobit' će malo odmora

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.