Rizah je napisao/la:Evo od mene.jasmin256 je napisao/la:joj jesi ti lud. de jos koji provali, pa da se svi posteno nasmijemo.Edin TM87 je napisao/la:Kad ce Messi bit najbolji?
Kad Xavi i Iniesta postanu Argentinci...![]()
![]()
Messi dao go za Argentinu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Rizah je napisao/la:Evo od mene.jasmin256 je napisao/la:joj jesi ti lud. de jos koji provali, pa da se svi posteno nasmijemo.Edin TM87 je napisao/la:Kad ce Messi bit najbolji?
![]()
Edin TM87 je napisao/la:[quote="Rizah"Evo od mene.jasmin256 je napisao/la:joj jesi ti lud. de jos koji provali, pa da se svi posteno nasmijemo.Edin TM87 je napisao/la:Kad ce Messi bit najbolji?
![]()
pabizo je napisao/la: Kamo te sreće da sam menadzer nogometašima OLIMPICA,,,na žalost nisam već jedan pošten i častan taksista na stanici Otoka i volim nogomet i voleo bih da poredak na kraju bude-1.OLIMPIC------2.SARAJEVO------3.ŽELJO itd,,,,,,FK OLIMPIC je najbolji klub u PLBosne i Hercegovine
pabizo je napisao/la:Da nemaš problem,,,,,vozio sam poznate ljekare sa klinike Koševo koji ti mogu bolan da pomognu da ne pišeš ružne stvari po sportskom forumu,,,,,,pile87 je napisao/la:kako ces biti menadzer nekom kad se vidi iz prilozenog da se razumijes u nogomet ko mara u kriv k.u.r.a.cpabizo je napisao/la: Kamo te sreće da sam menadzer nogometašima OLIMPICA,,,na žalost nisam već jedan pošten i častan taksista na stanici Otoka i volim nogomet i voleo bih da poredak na kraju bude-1.OLIMPIC------2.SARAJEVO------3.ŽELJO itd,,,,,,FK OLIMPIC je najbolji klub u PLBosne i Hercegovine
pile87 je napisao/la:E onda ako ih vozas pazi sta pricas pred njima, jer za jednu takvu izjavu mogo bi zavrsiti sa rukavima naprijed.pabizo je napisao/la: Da nemaš problem,,,,,vozio sam poznate ljekare sa klinike Koševo koji ti mogu bolan da pomognu da ne pišeš ružne stvari po sportskom forumu,,,,,,
Razumijemo se.Titova-Juga je napisao/la:Zavisi kako ko shvaća humor.
Meni je konstantno guranje nekog sarkazma ozbiljnim postovima zaista zamorno za čitati.
Možda je u početku bilo i zanimljivo, ali definitivno ne više.
DesimaL je napisao/la:mandraX je napisao/la:il' si opran Perwoll-om?Vitalis je napisao/la:Zdravo ja sam novi![]()
![]()
Kako ide Torresu osvajanje trofejaOmerbavarac je napisao/la:Dobro se sjecam jedne izjave, Torresa ako se ne varam, koja kaze: "Niko te nece pamtiti po kolicini zaradjenog novca, nego po osvojenim trofejima".
Dzeko je ocigledno ovo drugacije protumacio.
jubitubi je napisao/la:Alkohol bojs,ne znam tacno sta je,cini mi se,homoseksualno udruzenje,nisam siguran.Armageddon2012 je napisao/la:šta je ab?
babilonTM je napisao/la:Ovaj Suljić kad se mogne vjetru oduprijet, možemo pričat da igra za moj haustor!Megamon je napisao/la:Nermin Haskic i Asmir Suljic
harishp je napisao/la:Srce daj ljudima za transplataciju a petardu mozes zadrzatiVirtu4l je napisao/la:Zbog takvih kao ti vam od srca želim da primite petardu.hurem je napisao/la:razlika izmedju sarajeva i ostalih bh klubova je u tome sto je sarajevo "institucija" u odnosu na ostale klubove..pa samim tim i kad imaju los tim,ne obrukaju svoj klub,drzavu..jer se za sarajevo igra srcem..
dovoljno je samo reci da je sarajevo bilo nosilac pri zrijebu..zahvaljujuci rezultatima..nikom drugom..
orebro vs. sarajevo poraz:pobjeda
samosarajvo je napisao/la: o kakvom ti smederevu pricas da mi je znati..jedino jos gdje smo se mi obrukali,pored Besiktasa bilo je protiv basela ali basel je basel...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!Virtu4l je napisao/la:samosarajvo je napisao/la: o kakvom ti smederevu pricas da mi je znati..jedino jos gdje smo se mi obrukali,pored Besiktasa bilo je protiv basela ali basel je basel...
OVAJ LIK JE TITO HAHAHAHAHA, ne mogu se prestat smijatifixator je napisao/la:odlicni ste...mislili su vama 6 komada uvaliti e pa nece moci niste se dali ha ya.
chily-rz je napisao/la:Sretno večeras,da ih puknete po ušima kao nas u Zenici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.