normalno da mu je kao prvo zao ako se en usvoji statut kao svima nama ali smatra i da se usvoji da ostaju ovi ljudi u savezu i d aje mozda najbolje iako je najbolnije d anas suspenduju. citaj malo izmedju redova.AYAN je napisao/la:Čuj Gracića, prvo mu ne valja ako se ne usvoji statut zbog miliona, a onda sam sebi skače u stomak i kaže bolje da nas suspenduju...
Lupa ko maksim po diviziji!!!
Daj ba, usvojite to više, yebala vas polemika... I sad sumnjam u ove iz Federacije, oni su razmišljali, da li glasati tajno ili javno? A FSRS odmah prihvatio Javno... Interesantno..
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Pa logično, Suljo se nada da će tako neki iz RS-a glasat za statut ako bude tajno, a neće se znati ko je glasao za, svi će reći nisam ja i to je to...AYAN je napisao/la:Čuj Gracića, prvo mu ne valja ako se ne usvoji statut zbog miliona, a onda sam sebi skače u stomak i kaže bolje da nas suspenduju...
Lupa ko maksim po diviziji!!!
Daj ba, usvojite to više, yebala vas polemika... I sad sumnjam u ove iz Federacije, oni su razmišljali, da li glasati tajno ili javno? A FSRS odmah prihvatio Javno... Interesantno..

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
kako ironično ,iza ove četvorice debila što sjede pise "we care about football"
- ibrakadabra
- Kontakt:
srbi Glasaju za statut a bošnjaci ga odbijaju
Čolaković upozorava delegate: "Blatter nam je rekao da je FIFA dobrovoljna organizacija, i ako nećemo biti dio nje, onda i ne moramo."
Ekii?!Ja mislio da je UEFA tu samo zbog nas
@ibrakadabra
I opet neki debili dodju i kazu Dodik ovo, Dodik ono. **** im Dodik sve. Dodik je samo izgovor. Ovi tzv. Bosnjaci su gori od svih

@ibrakadabra
I opet neki debili dodju i kazu Dodik ovo, Dodik ono. **** im Dodik sve. Dodik je samo izgovor. Ovi tzv. Bosnjaci su gori od svih

- Interista di cuore
- Kontakt:
eto ga,gotovo...suspenzija.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- badblueboylivno
- Kontakt:
- ibrakadabra
- Kontakt:
Nezna sad Čolaković sta da radi posto je glasanje javno.BegAx je napisao/la:Čolaković upozorava delegate: "Blatter nam je rekao da je FIFA dobrovoljna organizacija, i ako nećemo biti dio nje, onda i ne moramo."
@ibrakadabra
- anonymousHD
- Kontakt:
22 glasova za usvajanje novog Statuta, 28 protiv novog Statuta, tri sudržana, te jedan nedostaje. Dakle, novi Statut nije usvojen.
*EBEM TI ŽIVOT!
*EBEM TI ŽIVOT!
22 glasova za usvajanje novog Statuta, 28 protiv novog Statuta, tri sudržana, te jedan nedostaje. Dakle, novi Statut nije usvojen.
GORI HALA!
Ehh sad je UEFA na potezu. Trebaju sto prije da postave svoje ljude i da krenemo naprijed!
BAGRO VOZDRA!
GORI HALA!

BAGRO VOZDRA!
znaci nista od bukeresta i utakmice nase repkeanonymousHD je napisao/la:22 glasova za usvajanje novog Statuta, 28 protiv novog Statuta, tri sudržana, te jedan nedostaje. Dakle, novi Statut nije usvojen.
*EBEM TI ŽIVOT!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Zna li se ko je glasao protiv?
Bye,bye nogomet na nasem podruciju
Barem dok ne dođu ljudi u novi savez koji zasluzuju da rade oko sporta 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Zna li se ko je bio za a ko protiv ? Mislim po entitetima,kantonima ?
"Indija,Pakistan..."
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
NAYEBEM IM SE DJECE,SESTRI,RODICA TETKI I SVEGA OSTALOG
Eto vise nema savez napolje

Eto vise nema savez napolje

R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Mislis da se za 2 mjeseca nece uspostaviti novi savez?!hare30 je napisao/la:znaci nista od bukeresta i utakmice nase repkeanonymousHD je napisao/la:22 glasova za usvajanje novog Statuta, 28 protiv novog Statuta, tri sudržana, te jedan nedostaje. Dakle, novi Statut nije usvojen.
*EBEM TI ŽIVOT!

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
Mi da smo neki sada bi trebalo biti 10.000 pred Holiday Inn in onda rasturiti sve!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kad već statut nije usvojen, nadam se da ćemo se onda zauvijek riješiti osoba koje imaju ikakve veze sa savezom, počevši od čistača prostorija, pa do predsjednika. I ove 22 osobe koje su glasale za statut treba nabiti nogom u stražnjicu i zauvijek protjerati iz fudbala.
Moram priznati da nisam iznenađen, iako sam pomislio da će ljudi izglasati statut baš zbog svojih guzica i fotelja. No, to nisu učinili.
Da vidimo moRemo li se pokrenuti iz ovoga? Možemo li isplivati iz ovog sra*ja? Iskreno se nadam da možemo, al' sa pravim ljudima na pravim mjestima.
Ovim što su doveli do ovog stanja/sr*anja/ želim sve najgore, nebitno koje su nacionalnosti, vjeroispovijesti i spola (
).
Edit: Škora, de opiši tu svađu, te im baci koju kosku da dođe i do masovne tuče.
Moram priznati da nisam iznenađen, iako sam pomislio da će ljudi izglasati statut baš zbog svojih guzica i fotelja. No, to nisu učinili.
Da vidimo moRemo li se pokrenuti iz ovoga? Možemo li isplivati iz ovog sra*ja? Iskreno se nadam da možemo, al' sa pravim ljudima na pravim mjestima.
Ovim što su doveli do ovog stanja/sr*anja/ želim sve najgore, nebitno koje su nacionalnosti, vjeroispovijesti i spola (

Edit: Škora, de opiši tu svađu, te im baci koju kosku da dođe i do masovne tuče.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], General505, Google Adsense [Bot], Proximic i 75 gostiju.