Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Zasluzuje bolji klub i bolju babatre od ove cigancice ko da su je na Husinu nasli kako prodaje jagode i petonije
- baboedindzeko09
- Kontakt:
sunce ti poljubim nisam se ovako ismijao 4 godine

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Čuj ovih suhokurnih

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 10:39sunce ti poljubim nisam se ovako ismijao 4 godine![]()
![]()
definitivno treba babo da ga malo posavjetuje, gdje ce ovo vodati sa sobom
Tetovaze.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vidi joj se na faci, po tetovazama da je u pitanju fakultetski obrazovana djevojka, akademski gradjanin, da je s njim iz ciste ljubavi, zaljubljenosti i da ga nece sutnuti cim ne bude neka bolja prilika i imucniji fudbaler 

Nek mali tuca, boli vas đon
Ovakve i jesu samo za tucanja. Samo sto Anel djeluje kao tip koji se zaljubi u takvu pa padne u depru kad ga ostavi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ahahahah cime se vi zamarate tesko vasoj djeci
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mirso cita i ne vjeruje
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
problem je sto on voda i ljubi u celo, a ljudi joj ga bacaju po celu

Brate koga boli briga? O čemu vi komentarišete, a kćerke će vam biti ovakve ili već jesu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Neumjesno je komentarisati ali ovo je izgleda urodjeno u covjeka, da se trazi skromnija i cednija zena. Hajde na stranu to, nego zene su vecinom uzrok propadanje covjeka, pogotovo covjeka koji je neovisan i koji se bavi sportom, glumom, biznisom itd.
Jedno dijete sa pogresnom zenom i ode karijera, performanse opadaju, a sigurno se osjeti i na novcaniku.
Dobar primjer je onaj Iker Casillas kojeg je zena unistila psihicki i emotivno.
Pratio sam onog Gabriela u Arsenalu, prije rodjenja djeteta igrao fenomenalno, nakon sto se spandjijao sa nekom plastikanusom glava je otisla. Dobar primjer i onaj supljoglavi Jovic.
Jedno dijete sa pogresnom zenom i ode karijera, performanse opadaju, a sigurno se osjeti i na novcaniku.
Dobar primjer je onaj Iker Casillas kojeg je zena unistila psihicki i emotivno.
Pratio sam onog Gabriela u Arsenalu, prije rodjenja djeteta igrao fenomenalno, nakon sto se spandjijao sa nekom plastikanusom glava je otisla. Dobar primjer i onaj supljoglavi Jovic.
⚜️~⚜️~⚜️
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Naucno je dokazano da su sportisti jako glupi (99% njih) i da samo poleti za silikonima i tetovazama, hebe se njih imal sta u mozgu
Cuj naucno dokazano

Marisao bih je i ja u Anelovoj situaciji. Kakvi ste to ljudi...
Samo udri Anele. 

bošnjanin
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 17:46Naucno je dokazano da su sportisti jako glupi (99% njih) i da samo poleti za silikonima i tetovazama, hebe se njih imal sta u mozgu
In 2012 Swedish researchers found that professional footballers were considerably more intelligent than they were given credit for.
The study found that footballers score higher than normal people on 'cognitive function' - brainpower - test.
The measure the scientists used was broader than IQ, taking into account the players' creativity, cognitive flexibility, working memory and processing speed.
Torbjorn Vestberg, one of the study authors said: 'Footballers are not stupid. They are very clever. But they start to play soccer when they are young. They don't have time for education. That's why they sometimes look stupid.'
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
A jojj drkadzija ....jes vam krivo sto covjek **** i danima diakutujete o licnom izboru svakog pojedinca
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
mala dobra koka sta fali nek taslaci sta hoce, mlad je jos mozda je ne planira zeniti kakvi ste vi mozgovi haha
- Hadersfild
- Kontakt:
Anelu ne bi losa opcija bila odlazak u Championship, tacnije u Blackburn, koji se opasno zahuktao, doveli su Jon Dahl Tomassona za menadzera, koji odlicno poznaje Anela, i sigurno da ce biti u vrhu lige, eventualno u borbi za playoff.
Cvrsta liga, jako defanzivna, idealna za svakog branica. Vec je bio u mladjim selekcijama Nottinghama, stoga poznaje otprilike otocki mentalitet, i sta se trazi.
Neki ce reci, a gdje su sad interesi Chelsea, Atalante i ostalih, ali budimo realni, treba ici korak po korak, pred njim je jos dugi niz godina, a upravo Blackburn moze biti odskocna daska za Premier ligu.
Cvrsta liga, jako defanzivna, idealna za svakog branica. Vec je bio u mladjim selekcijama Nottinghama, stoga poznaje otprilike otocki mentalitet, i sta se trazi.
Neki ce reci, a gdje su sad interesi Chelsea, Atalante i ostalih, ali budimo realni, treba ici korak po korak, pred njim je jos dugi niz godina, a upravo Blackburn moze biti odskocna daska za Premier ligu.
Kult glavnog grada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.