Cleveland Cavaliers
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Cleveland Cavaliers
Hvala mojim drugovima navijacima Bullsa, kad krene sezona klat cemo se
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Valjda nece biti plakanja ako bacimo Nazra opet u ring.adriano_leite je napisao/la:Hvala mojim drugovima navijacima Bullsa, kad krene sezona klat cemo se.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Samo nek ne dira Kyriea i sve 5BIHfan je napisao/la:Valjda nece biti plakanja ako bacimo Nazra opet u ring.adriano_leite je napisao/la:Hvala mojim drugovima navijacima Bullsa, kad krene sezona klat cemo se.
![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Na kraju ne bi me zachudilo da se ispostavi da je sve ovo bio samo 1 genijalni plan napravljen na relaciji Lebron, GM Cavsa i Gilbert. Poshto nisu mogli da dovedu niti jedno legitimno pojachanje (Shaq od 38 godina to nije, BTW) za sve godine koje je LeBron proveo u prvom mandatu medju Cavsima, a nisu mogli da dobiju dobre pickove posto James nece da igra u ekipi koja tankuje, te tako rushi sam svoj legacy - verovatno je bila odluka da Lebron ode negde gde ce osvojiti prsten, a za to vreme Cavsi pokupe shto je moguce vishe extra pickova, jer niti jedan All-star nece doci u Ohio, sasvim sigurno.adriano_leite je napisao/la:Naravno, dobit chemo ga od Heata u 2017. kada bude uprotected.
Onda ide druga faza i 1 povratak kralja, koji je krunisan - al' na juzhnoj plazhi. Kralju se daje trener pobednik, vizionar, namazani lik koji razume team basketball i LeBron se vraca, ovoga puta sa mnogo vecim sansama da Cleveland osvoji titulu nego u sluchaju da je LBJ ostao sve ove godine sa njima.
Pravi se novi performans, koji bi trebalo da znachi i pomirenje tj. prihvatanje bludnog sina u porodichno gnezdo. I svi sretni i veseli, sem nasheg @adriana.
Cavsi onda imaju sve potrebno za napad na titulu: Lebrona i mlade snage u liku 3xpick#1, pri chemu se mozhe ici na neki trade za chetvorku ili peticu koja donosi unutrashnju igru i otvara prostor za LBJove ulaze. Kevin Love za Wigginsa, maybe

- adriano_leite
- Kontakt:
Sve je to divno, krasno, bajno, ali GM Cavsa kada je James bio u Cavsima i sadasnji GM, nisu isti insan. Tacnije, Ferry je bio GM dok je James bio u Cavsima, naslijedio ga njegov ucenik Grant, Grant otpusten prije Browna, a tu v.d. GM-a postao D. Griffin, koji je na kraju sezone postao GM. Dakle, jako tesko je bilo izvesti takav plan, ali super pokusajMaGiCa je napisao/la:Na kraju ne bi me zachudilo da se ispostavi da je sve ovo bio samo 1 genijalni plan napravljen na relaciji Lebron, GM Cavsa i Gilbert. Poshto nisu mogli da dovedu niti jedno legitimno pojachanje (Shaq od 38 godina to nije, BTW) za sve godine koje je LeBron proveo u prvom mandatu medju Cavsima, a nisu mogli da dobiju dobre pickove posto James nece da igra u ekipi koja tankuje, te tako rushi sam svoj legacy - verovatno je bila odluka da Lebron ode negde gde ce osvojiti prsten, a za to vreme Cavsi pokupe shto je moguce vishe extra pickova, jer niti jedan All-star nece doci u Ohio, sasvim sigurno.adriano_leite je napisao/la:Naravno, dobit chemo ga od Heata u 2017. kada bude uprotected.
Onda ide druga faza i 1 povratak kralja, koji je krunisan - al' na juzhnoj plazhi. Kralju se daje trener pobednik, vizionar, namazani lik koji razume team basketball i LeBron se vraca, ovoga puta sa mnogo vecim sansama da Cleveland osvoji titulu nego u sluchaju da je LBJ ostao sve ove godine sa njima.
Pravi se novi performans, koji bi trebalo da znachi i pomirenje tj. prihvatanje bludnog sina u porodichno gnezdo. I svi sretni i veseli, sem nasheg @adriana.![]()
Cavsi onda imaju sve potrebno za napad na titulu: Lebrona i mlade snage u liku 3xpick#1, pri chemu se mozhe ici na neki trade za chetvorku ili peticu koja donosi unutrashnju igru i otvara prostor za LBJove ulaze. Kevin Love za Wigginsa, maybe![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
^^^
Pa otuda i ovaj "seems legit" poster.
Kad bi tako funkcionisale teorije zavere - onda ili ne bi bile teorije ili ne bi bile zavere...
Pa otuda i ovaj "seems legit" poster.
Kad bi tako funkcionisale teorije zavere - onda ili ne bi bile teorije ili ne bi bile zavere...
evo je adriano za avatara

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- adriano_leite
- Kontakt:
Halali, nisam ni vidio slikuMaGiCa je napisao/la:^^^
Pa otuda i ovaj "seems legit" poster.![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- akisarajevo92
- Kontakt:
- NeverGiveUp
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:R.I.P. Heat fans (2010.-2014.)
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Ostaje žal što nećemo vidjeti kako bi ova ekipa izgledala bez njega. Bilo bi više prostora i za Wigginsa da pokaže je li on idući LBJ u ligi no ovako će bar svi imati dobrog mentora. Nije da se nije znalo da će se jednoga dana vratiti ali je ovako došao na gotov čin, i nije dao priliku svima nama da vidimo kako izgleda nanovo složena ekipa ali eto nije ni ovo za plakanja 
LBJ je vizionar ba.
Malo irealno ocekivati prve sezone titulu (il finale cak) , al na duge staze ce biti dovoljno finala.
A pod stare dane ce se uz fizikalca na perimetru(Wigginsa) i mlade noge Irvinga , dosta manje trosit.
I svimo smo ga vise lajkali u Cavsima , budimo realni
Malo irealno ocekivati prve sezone titulu (il finale cak) , al na duge staze ce biti dovoljno finala.
A pod stare dane ce se uz fizikalca na perimetru(Wigginsa) i mlade noge Irvinga , dosta manje trosit.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nismo sviRaul_64 je napisao/la:LBJ je vizionar ba.
Koja ljudska veličina.Otišao je iz Clevelanda jer je znao da tamo nikad ne bi osvojio prsten i odmah prvom prilikom se vraća iako zna da ni sada nema ekipu koja će biti konkurentna. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
"My relationship with Northeast Ohio is bigger than basketball," James told SI.com in a first-person essay. "I didn't realize that four years ago. I do now."
koji serator
koji serator
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Kawhi je napisao/la:ni sada nema ekipu koja će biti konkurentna.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:Koja ljudska veličina.Otišao je iz Clevelanda jer je znao da tamo nikad ne bi osvojio prsten i odmah prvom prilikom se vraća iako zna da ni sada nema ekipu koja će biti konkurentna.
Mora da se šališ ?
2 prva picka u Bennetu i Wigginsu + Irving i možda uspiju skontat' neki deal za Love-a.
Znam da ga voliš, ali ovoliko nebuloza napisati...
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
Eto ga jarane,vratio se gazda kući.Sa njim samo možete daleko.
Valjda je očigledno da se zaj3bavam za ljudsku veličinu
Vi fakat očekujete da on uradi nešto s ovom ekipom kakva je sad?Najgore je što je istok slab pa možda opet dođe do finala i bude na 2-4 što će mu dodatno sj3bat legacy
Vi fakat očekujete da on uradi nešto s ovom ekipom kakva je sad?Najgore je što je istok slab pa možda opet dođe do finala i bude na 2-4 što će mu dodatno sj3bat legacy
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.