arsenalovi veznjaci brži i tehnički potkovaniji, u tome leži sva filozofija i radi toga nemamo nikakvu šansu protiv njih.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Gledaj ovog padobranca,dodje samo kad treba kritikovati,ejvala tiAjsKjub je napisao/la:KOLEKTIVNO SE GONITE U KURRRAC MAMU VAM NESPOSOBNU. DAJ YEBENOG SVRŠAJEVIĆA BOLJE ĆE IGDZRAT OD PICHKABRIJEEX.
Idi sa ove teme i nemoj se više vraćatiAjsKjub je napisao/la:KOLEKTIVNO SE GONITE U KURRRAC MAMU VAM NESPOSOBNU. DAJ YEBENOG SVRŠAJEVIĆA BOLJE ĆE IGDZRAT OD PICHKABRIJEEX.
Admini molim uklonite ovoga sa ovog PDF-a,hvalaAjsKjub je napisao/la:Popusi moj ogromni quratz.
I ti chingi ne rise, kakva kvaliteta ligeChinaglia je napisao/la:razlika u kvalitetu lige je vise nego ocigledna...Raonffa je napisao/la:Ostala im muda u svlačionici, jbt pa prosječni Arsenal nas zgazio.
možemo mi dati, ali nema koRaonffa je napisao/la:Evo Silve
Odbijam mogućnost da ne možemo odbrani Arsenala dati barem jedan gol.
Gledaj ba Bonaventure i izvođenja slobodnogrope11 je napisao/la:možemo mi dati, ali nema koRaonffa je napisao/la:Evo Silve
Odbijam mogućnost da ne možemo odbrani Arsenala dati barem jedan gol.
Brate ako te treba ispalila za večeras nemoj ovdje frustracije liječiti. Koji ti je fakat?AjsKjub je napisao/la:Jok postati cu na ovom raspalom forumu koji vrvi maloumnicima. Ti znas koliko pratim ekipu, eto. Kolektivno skocite sa najblizeg nebodera i gledajte ta pogodite beton. Debili sve do jednog. Kuracc od foruma, molim vas uklonite se, ne zelim da dijelim planetu sa ovakvim debilima.