Da podrzavam ljude koji su krali klub godinama i srozali ga skroz, a bio je haman i pred gasenjem... Ti slobodno podrzavaj te ljude meni ne pada napamet... I uvijek cu ih pljuvati ha ovde ha bilo gdje drugo... Nisu oni nista dali Zeljeznicaru koliko su oni bili dobri radi njega... Da im nije bilo kluba kur.ac bi bili to sto jesu... I **** te legende od kojih ce te boliti glava narednih 10 godina radi njegovih dijela...amazon je napisao/la:Ti si gori od svih ovih drugi. Nemas obraza da prozivas sve bivse igrace, ljude koji su bili upravi, ne se.ri vise. Dzelo je bio igracina, donio mnogo radosti Zelji, treba da se postuje da je od govan.a. Kaljas druge, da bi uzdigao ove, treba te sram biti. Kakav ti i navijac Zelje.Alleenn je napisao/la:Evo ga jos jedan izvire.... To sto violina pravi lazne slikice o dopisivanju je njegov problem... A Dzelo zvani Litex sto je krao klub krao je zajedno sa advokaticom... A ja kako znam Buki je u skupstini kluba i podrzava ovu upravu... Idi dalje sa nalogodavcima da pljujes po upravi na onoj FB Fan page zajedno sa pitarima koji su 80% lajkova
Posto podrzavas Dzelu znaci podrzavas i Zuju zvanog da je 2 miliona KM nista ili ti ga blagodet kad se srusio dio krova na zapadu...