FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Hrasno1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma mogu nesto znati ali jbg ne bas sve u detalje ali eto hajde ko ih hebe uglavnom i nisu neki faktor kako god da okrenes, stto se tice trenera taj Arkanov Vukomanovic i Kostic su u uzoj konkurenciji koliko cujem, dva Zvezdasa i ako dodju obojica ce biti masno placeni za nase uslove, opet i taj Smajic bi bio nidje veze, djeluje mi kao budaletina neka,a iskreno se nadam da ce biti sasvim neki drugi kojem se niko nije nadao, jer na klupis Zelje nebih vidjeo ni Vukomanovica pa ni Kostica
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Smajic nije oprao kosu 10 godina.

- plavousrcu
- Kontakt:
Smajic je bolestan. Imao je nesrecu nekakvu, popucali mu prsljenovi i zbog toga nije jedno vrijeme radio.
Amar Osim jedino.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Bez ikakve zajebancije, na treningu mu igrac uletio klizeci i umalo ga invalidom napravio cini mi se da je to negdje 2004 bilo a vala isti je izgledom i prije i poslije nesrece ko da je teski cugator, sav neuredan, ispijen ma haos, mogu zamisliti kako bi nas zajebavali svi kada bi njega imenovali, ne smijem ni pomisliti 
Edit:

Edit:

1921'
- plavousrcu
- Kontakt:
Izgleda tako ali kazu da je veliki radnik i da fudbal zivi. Teska je situacija jer koga god da izaberemo rezultat ce biti imperativ. U takvom okruzenju je najteze raditi.Caco je napisao/la:Bez ikakve zajebancije, na treningu mu igrac uletio klizeci i umalo ga invalidom napravio cini mi se da je to negdje 2004 bilo a vala isti je izgledom i prije i poslije nesrece ko da je teski cugator, sav neuredan, ispijen ma haos, mogu zamisliti kako bi nas zajebavali svi kada bi njega imenovali, ne smijem ni pomisliti
Edit:
Veci problem od toga svega sto nema niko strucan izabrati trenera. Moze se nama ovdje svidjati ili ne kandidat, ali mi nismo bitni. Bitno je ko bira trenera, koje su mu reference tog sto bira trenera, to je kljucno. Znaci koga god izabere pogrijesti ce,, jer nemaju blage o fudbalu.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nije bas tako. Mozda ces za godinu govoriti da su napravili pravi izbor. Sacekajmo sa tim ocjenama iako si u pravu sa ovim da ljudi koji nisu iz fudbala biraju trenera.
Jbg kralju tako je.Vece su sanse za razocaranje nego za uspjeh.Pa vidis da samo odigrali najgoru sezonu ikad,dali 38 golova.Promjenili 4 trenera,123 igraca, i dalje ih mijenjano,jasno ti je sve. Bar je meni jasno za druge ne znam.Ja sam skeptik sto se tice nase ekipe i titula,veliki skeptik.Izgleda da cemo na kraju mi navijaci biti naajbolje rijesenje za sve.Pravimo stolice,parking,sobe za masazu,jednostovano volimo klub na poseban nacin.plavousrcu je napisao/la:Nije bas tako. Mozda ces za godinu govoriti da su napravili pravi izbor. Sacekajmo sa tim ocjenama iako si u pravu sa ovim da ljudi koji nisu iz fudbala biraju trenera.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Znam, cijene ga gore haos, dovoljno mu ukucati ime i prezime na googleplavousrcu je napisao/la:Izgleda tako ali kazu da je veliki radnik i da fudbal zivi. Teska je situacija jer koga god da izaberemo rezultat ce biti imperativ. U takvom okruzenju je najteze raditi.Caco je napisao/la:Bez ikakve zajebancije, na treningu mu igrac uletio klizeci i umalo ga invalidom napravio cini mi se da je to negdje 2004 bilo a vala isti je izgledom i prije i poslije nesrece ko da je teski cugator, sav neuredan, ispijen ma haos, mogu zamisliti kako bi nas zajebavali svi kada bi njega imenovali, ne smijem ni pomisliti
Edit:
1921'
- Hrasno1921
- Kontakt:
Adilovic slobodan igrac, Zec slobodan igrac, Jahic nam se otvoreno nudi, ali onda kada skontam da i ovima smanjuju plate, onda se samo poklopim 

1921'
-
- Kontakt:
Ništa ovo ne valja. Kakva je ovo konstrukcija, ne može izdržati nekoga preko 100 kila.carsijaba je napisao/la:
Nisu tapacirane stolice, trebaju hemoroide da dobiju!!! Uprava napolje!
|***Against Modern Football***|
bas si humoristican 

-
- Kontakt:
I da, gdje su stolovi za mezu, pa red je i da se imaju gdje "opustiti", ne moraju stalno raditi.
Rasvjeta isto tako je mogla biti bolja, ali eto...
- plavousrcu
- Kontakt:
Vala si naporan s tim Uprava napolje. Nista nisi bolji od ovih svojih neistomisljenika.
hajd sad razligu dosadan si vala.zaboljegzelju je napisao/la:I da, gdje su stolovi za mezu, pa red je i da se imaju gdje "opustiti", ne moraju stalno raditi.
-
- Kontakt:
Uh, jeste nešto napadački nastrojeni.
Lakapo ljudi, čemu neke tenzije stalno?
Nisam imao namjeru biti dosadan, a ako nekome jesam, i za to me zaboli

-
- Kontakt:
ma ova uprava kurc.u svira ,sta ce nam ovaj salon,parking,stolice,uredni toaleti,meni bas gotivno bilo otici u halu mrkli mrak,nemogu pisoar naci,izadnjem sav umotan u paučinu,taman se malo i utoplim ako je mazijazaboljegzelju je napisao/la:Ništa ovo ne valja. Kakva je ovo konstrukcija, ne može izdržati nekoga preko 100 kila.carsijaba je napisao/la:
Nisu tapacirane stolice, trebaju hemoroide da dobiju!!! Uprava napolje!
i mene zaboli sto ti svrsavas na maketuzaboljegzelju je napisao/la:Uh, jeste nešto napadački nastrojeni.

- Hrasno1921
- Kontakt:
Kakva ba uprava
Mi navijaci skupili pare, mi sagradili i napravili, nama treba !!!
koliko znam nije Siljo iz svog dzepa isto ko i lazni hadzija izdvojio da bi sta napravili

Mi navijaci skupili pare, mi sagradili i napravili, nama treba !!!
koliko znam nije Siljo iz svog dzepa isto ko i lazni hadzija izdvojio da bi sta napravili
1921'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.