I ti si slucajno dosao odjednom. Nema te mjesecima i sad su slucajno ovdje. Rekao sam ti i to u mnozini. Igraci.Euzebio je napisao/la:I ovaj je lazni insajder isto, ovo ti jedan od onih sto sve znaju rekao im neko i sve znaju ali ti ne mogu reci ko im je to rekao.amazon je napisao/la:Meni nije problem sto se plate kresu, ali kad niko nista ranije ne spominje. A sjecam se dobro pisanja onog fkz, kako nema problema ako ne odemo u evropu, imamo pare, to sto necemo u evropu ne znaci da cemo propasti, bla, bla. Prodje mjesec nemamo para, kresu se ugovori itd. Sjecam se kad su dolazili igraci svi su rekli svidja mi se plan Zelje, zato sam dosao, a mjesec poslije glume budale. To je problem, lazi.plavousrcu je napisao/la:
Nemojte da nam svaki komentar bude pljuvac rekao ovo ili ono. U pravu si ti u mnogim stvarima. Moze se nagadjati da nemamo novca kao u januaru jer su igrace na razgovorima pripremali za smanjenje 30 do 50 posto i nakon Slavije su ih kaznili 50 posto. To bi mogla biti naznaka da novca je manje nego se ocekivalo i planiralo. Ne mora znaciti.
Dalje, slazu za istok. Mi ovo, mi ono, gradimo, a unaprijed znali da nece moci graditi. Onda citas one placenike, kako pisu, gradi Zeljo boli te, a moze rinakuu graditi u stvarnosti. Spinovanje i lazi meni smetaju, a to strajkaci predstavljaju kao pozitivno. U svemu nadju neko pozitivno sranje a nije tako. Pisu da ih ne bi neko osudio. Svrsavali na Mulalica ovdje dok su bili, sad je uhljup.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Danas imam vremena sto jel problem ? Barem ne iznosim lazne insajderske informacije, ja sam mislio da su lazni insajderi otisli sa ovog foruma izgleda ostao jos poneki.plavousrcu je napisao/la:I ti si slucajno dosao odjednom. Nema te mjesecima i sad su slucajno ovdje. Rekao sam ti i to u mnozini. Igraci.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Reci da serendas je vrijedjanje? koliko moras biti ocajan?carsijaba je napisao/la:Ima. Sujetne osobe.amazon je napisao/la:Imali kod tebe nesto da ne valja? Ti samo serendas i za sve imas odgovor kako je to dobro. Ti znas sta ce drugi reci. Idi uzmi jednu pivu i ne spinuj.carsijaba je napisao/la: Za FK Obilić su igrali i Vladan Grujić, Stevo Nikolić, Vule Trivunović (sve ex reprezentativci BiH), pa nikada nisam čuo slične opaske. Miodrag Ješić je svoju trenersku karijeru 1993. godine počeo u FK Obilić.
Da je izabran neko iz BiH rekli bi što će nam ovaj, treba nam neki stranac. Mi smo čudan narod. Bitno je kakav je čovjek, a nakon toga i stručnjak, pa tek onda donositi sudove.
Post prijavljen zbog vrijeđanja.

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- plavousrcu
- Kontakt:
Pitaj igrace jesu li lazneEuzebio je napisao/la:Danas imam vremena sto jel problem ? Barem ne iznosim lazne insajderske informacije, ja sam mislio da su lazni insajderi otisli sa ovog foruma izgleda ostao jos poneki.plavousrcu je napisao/la:I ti si slucajno dosao odjednom. Nema te mjesecima i sad su slucajno ovdje. Rekao sam ti i to u mnozini. Igraci.

- plavousrcu
- Kontakt:
Prelijepo izgleda. Svaka cast za ovo. Ostat ce generacijama iza nascarsijaba je napisao/la:

- amazon
- Kontakt:
carsijaba je napisao/la:

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Signore je napisao/la:Da ne izdaje igracima izdavao bi nekom drugom i opet bi ubirao pare, a preko klupske kase bi profit ostvario neki drugi najmodavac, tj. igraci bi platili stan nekome drugom jer svakako trebaju stan.Caco je napisao/la:Nacin na koji se vi raspravljate i na koji odgovarate na postove vise lici ulici nego jednom forumu, a da smo na ulici vi bi se vjerovatno i tukli![]()
Od sada cu odg. samo na one replike koje budu normalnog forumskog karaktera, bez spinovanja, optuzbi i vrijedjanja, pa ako zelite da se raspravljate izvolite potrudite se, ovako trosim vrijeme samo na vas
Naravno i ovo je laz i izmisljotina po vama !?
[img]http://s33.postimg.org/ets2ugya7/Screenshot_4.png
Kakvih gluposti se nacitah ova dva dana na ovoj temi to je smijesno.

Izvini ali ja sam tek sada vidio tvoj post, pa iskreno da ti kazem ne znam dali da ti normalno odgovorim ili da se nasmijem? pokusat cu sa ovim drugim
Iskreno ne znam dali ti razmisljas svojom glavom i dali uopste mozes da razmisljas?
Nije uopste poenta u tome sto Siljak izdaje stan vec cijena stanova, stan u Novom Sarajevu na Grbavici i u Hrasnom da bude mjesecno 1.200 KM odnosno 800 KM !?

Pa u Centru i Starom Gradu stanovi na mjesec toliko nisu a ne u Novom Sarajevu, a Stevanovic sa jedne strane to vjerovatno i ne zna,a sa druge je ciljano izvlacenje i uzimanje para na hinjaka jer na kraju se opet uzima iz klupske kase kluba, onako kvarno i na hinjaka, jbt najskuplji stan ektsra moderno uredjen u NS. 500 do 700 KM, kakvih crnih 600 eura

1921'
Ne poznajem igrace ti se hvali da poznajes igrace i izmisljaj da imas neke informacije kao i ovi prije tebe, lazni insajderi.plavousrcu je napisao/la:Pitaj igrace jesu li lazneEuzebio je napisao/la:Danas imam vremena sto jel problem ? Barem ne iznosim lazne insajderske informacije, ja sam mislio da su lazni insajderi otisli sa ovog foruma izgleda ostao jos poneki.plavousrcu je napisao/la:I ti si slucajno dosao odjednom. Nema te mjesecima i sad su slucajno ovdje. Rekao sam ti i to u mnozini. Igraci..
- plavousrcu
- Kontakt:
A i ti sve uzimas zdravo za gotovo sta ovi objave. Pitari napravili zivotom garantujem.Caco je napisao/la:Signore je napisao/la:Da ne izdaje igracima izdavao bi nekom drugom i opet bi ubirao pare, a preko klupske kase bi profit ostvario neki drugi najmodavac, tj. igraci bi platili stan nekome drugom jer svakako trebaju stan.Caco je napisao/la:Nacin na koji se vi raspravljate i na koji odgovarate na postove vise lici ulici nego jednom forumu, a da smo na ulici vi bi se vjerovatno i tukli![]()
Od sada cu odg. samo na one replike koje budu normalnog forumskog karaktera, bez spinovanja, optuzbi i vrijedjanja, pa ako zelite da se raspravljate izvolite potrudite se, ovako trosim vrijeme samo na vas
Naravno i ovo je laz i izmisljotina po vama !?
[img]http://s33.postimg.org/ets2ugya7/Screenshot_4.png
Kakvih gluposti se nacitah ova dva dana na ovoj temi to je smijesno.![]()
Izvini ali ja sam tek sada vidio tvoj post, pa iskreno da ti kazem ne znam dali da ti normalno odgovorim ili da se nasmijem? pokusat cu sa ovim drugim
Iskreno ne znam dali ti razmisljas svojom glavom i dali uopste mozes da razmisljas?
Nije uopste poenta u tome sto Siljak izdaje stan vec cijena stanova, stan u Novom Sarajevu na Grbavici i u Hrasnom da bude mjesecno 1.200 KM odnosno 800 KM !?![]()
Pa u Centru i Starom Gradu stanovi na mjesec toliko nisu a ne u Novom Sarajevu, a Stevanovic sa jedne strane to vjerovatno i ne zna,a sa druge je ciljano izvlacenje i uzimanje para na hinjaka jer na kraju se opet uzima iz klupske kase kluba, onako kvarno i na hinjaka, jbt najskuplji stan ektsra moderno uredjen u NS. 500 do 700 KM, kakvih crnih 600 eura
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ekstraplavousrcu je napisao/la:Prelijepo izgleda. Svaka cast za ovo. Ostat ce generacijama iza nascarsijaba je napisao/la:![]()
![]()

Svaka cast nama navijacima i firmama koje su ucestvovale u akciji prikupljanja novca za nasu Grbavicu !
1921'
- Hrasno1921
- Kontakt:
@plavo u srcu
Ma ta prica se vrti ima mjesec dana, ja je cuo prije 20.tak dana u Makijatu izmedju nasih i tamo je neko samo prenio, nista novo, Miso Smajlovic se zajebavao kaze bolje da im ja izdajem, kod mene svakako dvosoban, ja u jednu sobu a igrac u drugu jos kaze za te pare cu im i kuhati
Ma ta prica se vrti ima mjesec dana, ja je cuo prije 20.tak dana u Makijatu izmedju nasih i tamo je neko samo prenio, nista novo, Miso Smajlovic se zajebavao kaze bolje da im ja izdajem, kod mene svakako dvosoban, ja u jednu sobu a igrac u drugu jos kaze za te pare cu im i kuhati

1921'
- amazon
- Kontakt:
Sta bi da nema nas normalni navijaca. Onda skupili za stolice, sad za obnovu, stvarno smo najjaci u BIH.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Pa ne bi vozao 5 auta, i imao 5 stanova da je posten sigurno. Ja od plate mogu uzeti jedno auto i to na kredit.Caco je napisao/la:@plavo u srcu
- plavousrcu
- Kontakt:
Vjerujem ja da se tamo i sprda na taj nacin. Ne vjerujem bas svaku tim likovima. Ima u Makijatu svega.Caco je napisao/la:@plavo u srcu
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ima, ima dodje i Husref nekadaplavousrcu je napisao/la:Vjerujem ja da se tamo i sprda na taj nacin. Ne vjerujem bas svaku tim likovima. Ima u Makijatu svega.Caco je napisao/la:@plavo u srcu

ali da ne prozivam ljude bezveze, nasi su, Zeljovci od glave do pete koji su godinama uz klub na ovaj ili onaj nacin, ko sto sam rekao na onoj stranici ima istine ili barem polu istine, jednostavno gdje vatre tu i dima

1921'
- plavousrcu
- Kontakt:
Husref je pocesto tu. Samo je cudno da se sad pojavi ta stranica. Pitari milion posto da malo rasterete Dinu i njegove izljeve ljubavi prema bordo boji.Caco je napisao/la:Ima, ima dodje i Husref nekadaplavousrcu je napisao/la:Vjerujem ja da se tamo i sprda na taj nacin. Ne vjerujem bas svaku tim likovima. Ima u Makijatu svega.Caco je napisao/la:@plavo u srcu
Ma ta prica se vrti ima mjesec dana, ja je cuo prije 20.tak dana u Makijatu izmedju nasih i tamo je neko samo prenio, nista novo, Miso Smajlovic se zajebavao kaze bolje da im ja izdajem, kod mene svakako dvosoban, ja u jednu sobu a igrac u drugu jos kaze za te pare cu im i kuhati![]()
ali da ne prozivam ljude bezveze, nasi su, Zeljovci od glave do pete koji su godinama uz klub na ovaj ili onaj nacin, ko sto sam rekao na onoj stranici ima istine ili barem polu istine, jednostavno gdje vatre tu i dima
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pa ako krenes od prvog im posta o kamatama ni meni iskreno nije jasno zasto klub mora da posudjuje pare od njega, zasto jednostavno kroz sponzorstvo ne izvali 400-500.000 KM fino Megamix pukne na dresove i sa banerima po stadionu i mirna Bosna jednostavno nema zdravog razuma ni logike da posudjuemo bas od njega uz kamatu, jedino sto im je onaj kvazi dokaz kako je Siljo prebacio sebi one pare ofiran do bola prvo sto ni potpis nije isti kao na nekim drugim dokumentima a i vidi se da je neko preko painta radio
A svi ostali postovi su tu i tamo istiniti bez dvojbe, iskreno mislim da stoji neko ko je fino placen a radi u interesu sportskog drustva pa god to bio, nas ili pitar svejedno

A svi ostali postovi su tu i tamo istiniti bez dvojbe, iskreno mislim da stoji neko ko je fino placen a radi u interesu sportskog drustva pa god to bio, nas ili pitar svejedno
1921'
- amazon
- Kontakt:
Ja mislim da je pitarska stranica. Opce poznato da oni sve znaju o nama jer smo mi inace najveci. Ne mislim da bi neko nas pravio ovo, osim violine, ali je on idiot obicni ko njega benda, niko. To oko kamate je bas cudno, ali mi je najjaca prica da nije imao ko dati jer da nismo dali ugasili bi se. Ja mislim da bi Misimovic bio dobar da bude sponzor, ali ovo sto je on uradio je obicna glupost. Doveo neku djecu od prijatelja koji nemaju veze s fudbalom da se bave istom. Fakat nije zahebancija, raja prica da nam pola uprave igra manager2016. Zato smo u klincu i ovu sliku lijepiti generacijama s anamo foruma.

- plavousrcu
- Kontakt:
Ma **** to vise. Da se hoce trener imenovati, objaviti transfer lista i dovesti jos koji igrac. Da imamo o cemu diskutovati.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, samoFKS i 24 gosta.