Admine brate moj ja sam mislio da smo mi dobriadmin je napisao/la:
ne smijes mi derdiyoka dirati dobar je to insan
nek ti ovo bude zadnja opomena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Admine brate moj ja sam mislio da smo mi dobriadmin je napisao/la:
Ma ne pije to vode moj Ramize.Ramiy je napisao/la:
Znaš da i mene vodiš u potencijalni nestanakRamiy je napisao/la:
Admine brate moj ja sam mislio da smo mi dobri
ne smijes mi derdiyoka dirati dobar je to insan
nek ti ovo bude zadnja opomena
Pa makar to bila i "titula" moderatora na sportskom forumu.Derdiyok je napisao/la:[Suština u svemu je ista. Daj nekome vlast i vidjećeš kakav je.
Yebo te ovo ba.
Ma ja sam presao na klix vec sam pustio korijeneDerdiyok je napisao/la:Ma ne pije to vode moj Ramize.Ramiy je napisao/la:
Ne znam ni sam što se čudim uopšte ovom činu.
Sve znaš.bega_afc je napisao/la:
Pa makar to bila i "titula" moderatora na sportskom forumu.
Tamo legenda poyeba sve žene.Ramiy je napisao/la:
Ma ja sam presao na klix vec sam pustio korijene
Ovdje provociram ban ali samo mi brisu postove
Treba svezanu sahovnicu i ljiljane svima staviti na avatar po registraciji na forum.Rigoletto je napisao/la:stavi i ti onda UZP avatar i niko te neće dirat
Sagoriti ces tamo. Ne znas ni sam u sta se upustas.Ramiy je napisao/la: Ma ja sam presao na klix vec sam pustio korijene
Ramiz je prefin za klixa.tuzlak1987 je napisao/la:Sagoriti ces tamo. Ne znas ni sam u sta se upustas.Ramiy je napisao/la: Ma ja sam presao na klix vec sam pustio korijene
Nemoj Rusi, moze Sovjeti.Marsal je napisao/la:Tako je braco, samo Rusi i Rusija
Ja ću ostati isti i kad dobijem moderatora.bega_afc je napisao/la:Pa makar to bila i "titula" moderatora na sportskom forumu.Derdiyok je napisao/la:[Suština u svemu je ista. Daj nekome vlast i vidjećeš kakav je.
Yebo te ovo ba.
Kanye je napisao/la: Ramiz je prefin
zadnji ban sam dobio zbog artete jer sam ga prozivao da ne zna promjeniti anketu a on to prijavio adminuanell je napisao/la:Ja ću ostati isti i kad dobijem moderatora.bega_afc je napisao/la:Pa makar to bila i "titula" moderatora na sportskom forumu.Derdiyok je napisao/la:[Suština u svemu je ista. Daj nekome vlast i vidjećeš kakav je.
Yebo te ovo ba.
Pojedincima si kriv što si uopšte i živ.Ramiy je napisao/la: zadnji ban sam dobio zbog artete jer sam ga prozivao da ne zna promjeniti anketu a on to prijavio adminu![]()
jbt zbog mog prozivanja promijenili anketu staru 3 godine i opet ja najgori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.