FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sa duljevicem je sve zavrseno, ne morate brinuti o njemu
-
- Kontakt:
Ma šta je riješeno?TobeYarabi je napisao/la:Sa duljevicem je sve zavrseno, ne morate brinuti o njemu

Ti ko da ne znaš tobeta!SiouxLukavac je napisao/la:Ma šta je riješeno?TobeYarabi je napisao/la:Sa duljevicem je sve zavrseno, ne morate brinuti o njemu

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
Pa nece da produziSiouxLukavac je napisao/la:Ma šta je riješeno?TobeYarabi je napisao/la:Sa duljevicem je sve zavrseno, ne morate brinuti o njemu

Ikande nesto u mrakuDenchiNL je napisao/la:Hurtić kaznio, niko ne igraStroj1946 je napisao/la:Jel igra Benko u petak? Jel Puzi ne igra zbog kartona ? Jajalo imo neku manju povredu !? Haj barem smo jači za Cimija ako ništa. Stojčev još samo da se vrati u formu.
Mor'o sam![]()

-
- Kontakt:
Selam džematu iz dubokog ofsajda
Vidim insajderi već lagano ''puštaju niz vodu'' informacije... Vežite se, najzanimljiviji dio je pred nama.

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pa vidiš kako to ide dođe Zuka pusti vodu i kaže jedan završen, ali neću mu reći ime. Ooooo insajderu hvala ti na kvalitetnim informacijama, puno si nam rekao.belosevic28 je napisao/la:Selam džematu iz dubokog ofsajdaVidim insajderi već lagano ''puštaju niz vodu'' informacije... Vežite se, najzanimljiviji dio je pred nama.
SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
E, ovo je pravi pitar kada se čisti sve čistiMartinSco je napisao/la:Po meni, itekako nam treba neki extra centarfor.. (Ahmetovic klupa) Treba nam extra lijjevi bek kao i kompletan vezni red. Rustema nogirat, a Sarica na klupu. Nije llos ali previse oscilira u formi. Odigra dvije dobro, sljedece dvijje lose.
Dovesti pravu desetku tipa Almedina Hote. Ako postoji takav igdje.
DostA je improvizacija u veznom redu sa Iveticem, Mihojevicem, Kovacevicem. Trebamo prave igrace za svoje pozicije.
I na kraju, mislim da nam treba bolji trener. Cala je nas covjek, volimo ga al' trebamo boljeg.

SRETAN BROJ - 1725
- escobarpablo
- Kontakt:
Imam jednu insajdersku, vežite se ... Biće odlazaka, ali i dolazaka!pitic je napisao/la:Pa vidiš kako to ide dođe Zuka pusti vodu i kaže jedan završen, ali neću mu reći ime. Ooooo insajderu hvala ti na kvalitetnim informacijama, puno si nam rekao.belosevic28 je napisao/la:Selam džematu iz dubokog ofsajdaVidim insajderi već lagano ''puštaju niz vodu'' informacije... Vežite se, najzanimljiviji dio je pred nama.

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
-
- Kontakt:
Al fakat su jaki ovi sto kao znaju ali nece da kazu. I kad dodje neki od igraca, a doci ce, javit ce se i reci da je to taj ahha Kao kad su naglabali o Krletu, dodje Lelic, svi potrcase da kazu kako je to odavno zavrsen transfer ! 
@Tobbe, gazimo u liZi xd

@Tobbe, gazimo u liZi xd
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dobar vecer federacijaaPitarBordo je napisao/la:DOBRO VEČE SRPSKA
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
FrancescoTotti je napisao/la:Dobar vecer federacijaaPitarBordo je napisao/la:DOBRO VEČE SRPSKA
1:16 hahaha
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ja bi Todorovica vratio, on i Hebib po krilima bi bili dobitna kombinacija.
pitic je napisao/la:E, ovo je pravi pitar kada se čisti sve čistiMartinSco je napisao/la:Po meni, itekako nam treba neki extra centarfor.. (Ahmetovic klupa) Treba nam extra lijjevi bek kao i kompletan vezni red. Rustema nogirat, a Sarica na klupu. Nije llos ali previse oscilira u formi. Odigra dvije dobro, sljedece dvijje lose.
Dovesti pravu desetku tipa Almedina Hote. Ako postoji takav igdje.
DostA je improvizacija u veznom redu sa Iveticem, Mihojevicem, Kovacevicem. Trebamo prave igrace za svoje pozicije.
I na kraju, mislim da nam treba bolji trener. Cala je nas covjek, volimo ga al' trebamo boljeg.po potrebi i kompletan vezni red sve tjeraj
a malo i stručni štab

IDEMO PONOVO!
Mi smo kroz kup svaki prvi meč igrali kao domaćini i prošli, naravno (uključujući i Bratstvo, s kojim je bio samo jedan meč). Et i u finalu smo prvo domacini, lijepo bi bilo da isto se završi na kraju, tj. da osvojimo kup

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Sarajlijica1946
- Kontakt:

Arhitekt je napisao/la:Ja bi Todorovica vratio, on i Hebib po krilima bi bili dobitna kombinacija.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Juniori, kadeti jesu li oni igrali?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I svako jutro kad se probudim 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odmoriti Duljevića, Ivetića i Hodžića protiv Slobode. Umjesto njih: Anđušić, Sarić i Kadušić.