Ma imas u opcijama da promjenis, bilo da je racunar ili smartphone, ali izvorni skin je 100 puta ljepsi i ugodniji.Raonffa je napisao/la:Nemam pojma, nisam apdejtovao yt odavno
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Evo našao sam upravo, pa eto za telefon nije loše, na računaru je bezvezePuma je napisao/la:Ma imas u opcijama da promjenis, bilo da je racunar ili smartphone, ali izvorni skin je 100 puta ljepsi i ugodniji.Raonffa je napisao/la:Nemam pojma, nisam apdejtovao yt odavno

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hoće l' onda sve ovo što je crno na bijeloj podlozi zapravo biti bijelo na crnoj podloziDonnie Darko je napisao/la:sa crnom pozadinom umjesto bijelomRaonffa je napisao/la:Kako zamišljate taj dark mode

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
meni je dark mode sranje u bilo kojoj aplikaciji
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Dark mode implicira neke kurvaluke 

Asocijacija autoškola BiH podržava skuplje vozačke ispite: Trebamo sposobnije vozače

1974---1975---1976---2001---2013---2020
probaj Flamingo ili Fenix TwitterOsim13 je napisao/la:Twitter je potpuno druga aplikacija u noćnom modeu
Dublji džep = bolji vozač?Saurman je napisao/la:Asocijacija autoškola BiH podržava skuplje vozačke ispite: Trebamo sposobnije vozače

Eto im logike.Raonffa je napisao/la:Dublji džep = bolji vozač?Saurman je napisao/la:Asocijacija autoškola BiH podržava skuplje vozačke ispite: Trebamo sposobnije vozače

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jeb'li majkuSaurman je napisao/la:
Eto im logike.

- Donnie Darko
- Kontakt:
ako koristiš relay u light modu nismo više prijateljimiki_92 je napisao/la:meni je dark mode sranje u bilo kojoj aplikaciji
Donnie Darko je napisao/la:ako koristiš relay u light modu nismo više prijateljimiki_92 je napisao/la:meni je dark mode sranje u bilo kojoj aplikaciji

Kak mores gledati u ove bijele pozadine yebo te mrakmiki_92 je napisao/la:meni je dark mode sranje u bilo kojoj aplikaciji
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Donnie Darko
- Kontakt:
oči me zabolišemiki_92 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:ako koristiš relay u light modu nismo više prijateljimiki_92 je napisao/la:meni je dark mode sranje u bilo kojoj aplikaciji![]()
ako ti treba pro verzija, reci

šta nosi pro verzija

.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Garant nemaš dovoljno slobodne memorije.Ramiy je napisao/la:messenger je sranje
messenger lite je super
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Donnie Darko
- Kontakt:

I dalje ulice se suze
Curice se guze, prave djela i pune ćuze
Kunem Samirom vam se da keš ću vam uzet'
K'o poker ili rulet skratiću vam budžet
Flow k'o da je uklet, al' opet vozi vas k'o Coupe
Mi došli smo iz rupe da vas **** u dupe
Za petama nam MUP je, jer sve djelujemo skuplje
Novcem isprljane ruke jer nam ide sve od ruke
To takav je grad, dobar umire mlad
Borba svaki je dan, kako pobijediti glad
I svaki osmišljen plan izvan je zakona
I svaki nepromišljen potez robijom se kažnjava
Naravno da narod zna
Da u usta javno **** cijeli SDA
HDZ, PDP i svaku **** stranku
I Željki Cvija***** ga zabijem u pakšu
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.