wtfMegamon je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bolan upravu je napustio Damir Hadjic nacalnik opstine novi grad a ne Damir Hadjija igrac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
wtfMegamon je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bolan upravu je napustio Damir Hadjic nacalnik opstine novi grad a ne Damir Hadjija igrac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joooj njega šta tu ima čudno molim te. Pored stadiona ogroman parking gdje Lešinari uopšte ne prolaze, samo skloniš obilježja kluba i to ti je to -zastavicu sa retrovizora itd inače budi siguran da nije pauk odnio auto. Pa ja sam na finale kupa išao autom sam. Na petlji skinuo obilježja i eto.padobranac1978 je napisao/la:MA HAJ TI LAGANO MALO VESLAJ,PA MANIJACI VAM DOSLI I TO NE SAMO JEDNO AUTO PRED STADION, SACEKALI SVOJE,ODGLEDALI TEKMU I GANOLA NAZAD POSLIJE TEKME...Prpa je napisao/la:hahaha... neznam koliko ti je pametno , da dodjes autom pred stadion , a policija dolazi , sa kolonom navijaca .. hahhahah)))
Prpa je napisao/la:Izvini , posto si tako informisan , reci mi kada je to bilo .. u bl sam prisustvovao sve jednoj utakmici u zadnje 3 godine , pa de mi reci majke ti .. a zipa situaciju ovu , dodje jedno auto pred stadion , i normalno , ima naselja sa drugog djela grada , koja mozda zakasne ili nedodju na korteo i slucajno tud prolaze , a ovi sto ce u autu biti , sifurno ce imati neka obiljezja i beze opet ispane sranje ko u jablanici , kada su momci rucali))
padobranac1978 je napisao/la:Prpa je napisao/la:Izvini , posto si tako informisan , reci mi kada je to bilo .. u bl sam prisustvovao sve jednoj utakmici u zadnje 3 godine , pa de mi reci majke ti .. a zipa situaciju ovu , dodje jedno auto pred stadion , i normalno , ima naselja sa drugog djela grada , koja mozda zakasne ili nedodju na korteo i slucajno tud prolaze , a ovi sto ce u autu biti , sifurno ce imati neka obiljezja i beze opet ispane sranje ko u jablanici , kada su momci rucali))
bilo sad kad vam je željo gostovao,pametni.......a likovi nece sjediti u autu,nego ganola parkiras i pred stadion,a kad dođu ostali uđes i tako isto nazad kuci...cccccccccccc kako ste vi opasni da vam ljudi parkiraju pred tribinu,a vi nemate pojma....
Mudonja je napisao/la:Hajirliju za predsjednika FK Sarajvo, odmah i momentalno....
hahaha ide ona pjesma specijano za toplu brmauricius je napisao/la:dolazimo u subotu ko i uvijek da im pokazemo gdje im je mjesto,a oni ce naravno tj cijeli grad da dodje bice sijelo jel u selo dolaze HZ,i ocemol zapjevat koju da im se braci njihovoj sjetimo Madjarskih korjena
prosli put je bila ruka ruci q banja lucimauricius je napisao/la:aj BOAC BOAC hahah dobra koregrafija bila mozda sad naprave jos neku bolje IDOLI
sami sebe iznenadite priznaj haha ajj BOAC jo niste naucili kako vam se pise ime klubaPrpa je napisao/la:BAs tako , ocekujemo neku finu koreografiju ,... a nemojte ni vi da se brinete , ceka i vas jedna fina koreografijica .. ima se izneenaditee
stanic je uvijek pitar biokengur je napisao/la:Napokon su i komsinice dosle Tobe
"STANIĆ: SADA NAVIJAMO ZA SARAJEVO"
![]()
Samo je bilo pitanje vremena.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], supervizor i 41 gost.