Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Galliani je ovim transferom ucinio uslugu Presioziju, naravno da se ne računa na Birsu. Ide na posudbu u Bresciu. Tako da ..TonnyMontana je napisao/la:Nije valjda da ste spali na Vlatera Birsu?? Pa vidi se da i vasi trgovci nisu nista vise na ljestvici iznad Interovih
tj ako su uopce na ljestvici kakve glupe transfere prave..
takođerElLoco7 je napisao/la:Ja sam ubjedjen ako izborite LP da vam dolazi Astori ili Sakho i Eriksen.
To je ta, samo Montolivu i Eriksenu zamjenit mjesta. Neko spomenu Boatenga u idealnih 11:-o Pa taj ako ostane u Milanu moze imat jedino mjesta na klupi, a kad ga Max uvede u igru po mebi samo na LMF i RMF u uslovima kad cuvamo rezultat i treba neko jak i ima kondicije da trci za dvojicu.rope11 je napisao/la:Bez Ljajica molim.![]()
Ovo mi nekako najgotivnije izgleda, samo jos da i dovedu neke igrace, bilo bi fino![]()
Abate______Sakho_______Mexes_______De Sciglio
________________De Jong_______________
____ ______Eriksen_________Montolivo______
________________Honda______________
___________Balo____________SES__________
et kako sam ja to strucno poredaoali nejse, nemam zivaca uskladjivat ove linije.
gluho biloClaus je napisao/la:P.S. U nekim špekulacijama se spominje i Landon Donovan kao "Plan B". Nekada dobro krilo, ali već prestar i odviknut od evropskog nogometa ako mene pitate.
pa BOG te vidio lik je zabio u protekloj sezoni 10 ak golova,i meni se cini isto toliko asist...koji ces dr dokaz,sta treba da uradi,da bi tebe sturcnjaka iz fotelje zadivio,mozda da osvoji nagradu france futbolla ili zlatnu kopackubaltazar1 je napisao/la:adi druže, ranije sam u jednom postu napisao, neka mi samo niko ne podastire kao dokaz utakmicu između Fiorentine i Milana, jer to je smiješno i neozbiljno
stručnjak smanji doživljaje i polahko...eto kupi ga ti i uživaj, za mene Ljajić nije nešto posebno što bi Milan trebaoadi25 je napisao/la:pa BOG te vidio lik je zabio u protekloj sezoni 10 ak golova,i meni se cini isto toliko asist...koji ces dr dokaz,sta treba da uradi,da bi tebe sturcnjaka iz fotelje zadivio,mozda da osvoji nagradu france futbolla ili zlatnu kopacku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.