AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

TonnyMontana
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la TonnyMontana » 23 avg 2013, 14:15

Nije valjda da ste spali na Vlatera Birsu :D ?? Pa vidi se da i vasi trgovci nisu nista vise na ljestvici iznad Interovih :D tj ako su uopce na ljestvici kakve glupe transfere prave..
Interista al 100 %

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 avg 2013, 14:16

Bez Ljajica molim. 8-)

Ovo mi nekako najgotivnije izgleda, samo jos da i dovedu neke igrace, bilo bi fino :mrgreen:

Abate______Sakho_______Mexes_______De Sciglio
________________De Jong_______________
____ ______Eriksen_________Montolivo______
________________Honda______________
___________Balo____________SES__________

et kako sam ja to strucno poredao :lol: ali nejse, nemam zivaca uskladjivat ove linije.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 23 avg 2013, 14:20

osam povrijeđenih :shock:

sezona nije ni počela a mi u rosteru imamo osam povrijeđenih...nekako mi ovo djeluje slično prethodnim sezonama kada smo non stop kuburili sa nekim povredama

ovo mi nije nikako logično...pa mi da igramo engleski ritam do nove godine bi ostali bez ekipe :oops:

nešto meni ne štima sa ovom liječničkom službom pa nek priča ko šta hoće
Undici stelle - ACM 1899

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 avg 2013, 14:24

TonnyMontana je napisao/la:Nije valjda da ste spali na Vlatera Birsu :D ?? Pa vidi se da i vasi trgovci nisu nista vise na ljestvici iznad Interovih :D tj ako su uopce na ljestvici kakve glupe transfere prave..
Galliani je ovim transferom ucinio uslugu Presioziju, naravno da se ne računa na Birsu. Ide na posudbu u Bresciu. Tako da .. ;) Ipak mi nismo Inter, hvala Bogu mnogo smo jači .. 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 avg 2013, 14:42

Valter Birsa could be loaned out to Brescia. - pravi se mjesto za Eriksena. :P :P :P

FORZA MILAN !

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 23 avg 2013, 14:53

Ja sam ubjedjen ako izborite LP da vam dolazi Astori ili Sakho i Eriksen.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 avg 2013, 15:42

ElLoco7 je napisao/la:Ja sam ubjedjen ako izborite LP da vam dolazi Astori ili Sakho i Eriksen.
također :)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 23 avg 2013, 15:44

Ova zavrzlama oko Birse je samo obični paravan , trik da se riješe Traorea a Genova ovog Slovenca. Ništa ozbiljno.

Evo dosta portala piše o tome kako će Galliani krenuti u akciju nakon uzvratne utakmice sa PSV-om. Naravno u slučaju da se Milan plasira u LP-a.
Najčešće se spominju 4 imena , odnosno pišu kako će doći jedan stoper i jedan vezni igrač. Tako da spominju se Ljajić i Astori , odnosno Eriksen i Sakho. A Honda bi došao kao slobodan igrač u Januaru. Koliko u ovome ima istine saznat ćemo vrlo brzo , još je nepunih 9 dana ostalo do kraja merkata. A Bgm i uzvratna utakmica play-offa je pred vratima.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 23 avg 2013, 17:10

Keep calm and Forza Galliani :D
Allegri: "De Sciglio has been 2 months without a game, Abate will start tomorrow"

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 avg 2013, 17:26

Meni je uvijek bilo fascinantno koliko se u Milanu forsiraju strani štoperi, pogotovo kada imaš Italiju bogatu takvim profilom igrača. Najidealniji scenarij bio bi kada bi došao Eriksen do kraja prelaznog roka, a uz njega i Sakho ili Astori. Honda onda svakako dolazi u januaru i eto ti betonskog Milana. Dosta mi je sumnjivo to što Eriksen, uprkos interesovanju brojnih evropskih klubova (Tottenham, BVB,...) i dalje stoji u Ajaxu. Također, Andrea Della Valle je rekao kako će teško zadržati Ljaljića u Fiorentini, te da za istog ima nekoliko opcija. Možda bi i on iz redova Viola mogao uskoro preseliti na San Siro. Ako ništa, onda sljedeće sezone kao slobodan igrač. :mrgreen:

Drago mi je da je Birsa ipak samo paravan za rješavanje Traorea.

Sada je iznimno bitno preskočiti PSV i proći u tu yebenu grupnu fazu. Onda ćemo vidjeti hoće li Adriano i Silvio opravdati epitet lažova ili će ipak misliti i na Milan te dovesti vrhunske igrače.

P.S. U nekim špekulacijama se spominje i Landon Donovan kao "Plan B". Nekada dobro krilo, ali već prestar i odviknut od evropskog nogometa ako mene pitate.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 avg 2013, 17:35

rope11 je napisao/la:Bez Ljajica molim. 8-)

Ovo mi nekako najgotivnije izgleda, samo jos da i dovedu neke igrace, bilo bi fino :mrgreen:

Abate______Sakho_______Mexes_______De Sciglio
________________De Jong_______________
____ ______Eriksen_________Montolivo______
________________Honda______________
___________Balo____________SES__________

et kako sam ja to strucno poredao :lol: ali nejse, nemam zivaca uskladjivat ove linije.
To je ta, samo Montolivu i Eriksenu zamjenit mjesta. Neko spomenu Boatenga u idealnih 11:-o Pa taj ako ostane u Milanu moze imat jedino mjesta na klupi, a kad ga Max uvede u igru po mebi samo na LMF i RMF u uslovima kad cuvamo rezultat i treba neko jak i ima kondicije da trci za dvojicu.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 avg 2013, 18:02

Velika trojka. Dejo, George i Roby!

Prvi dres sto sam ikada imao, bio je od velikog Liberijca!

slika
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 avg 2013, 18:54

SLUŽBENO: -Propali su pregovori Fiorentine i Adema Ljajića, on neće obnoviti svoj ugovor!

DAI DAI DAIII :!: :!:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 avg 2013, 18:58

jeste jeste. ali sada je i Juve zagrizao za Ljajica.... nesto ce biti s njim valjda za ovaj koji dan :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 avg 2013, 19:07

Puu je*o im on mater, a taman sam se ponadao da se prestalo govoriti o njemu. Pa majke mi, ako dovedu njega naspram Eriksena ( koji su cijenom skoro isti, s tim sto je ovaj deset klasa bolji ), onda cu se samoubit. :roll:

Sakho i Eriksen sada, Honda na januar i to je to. 8-)

FORZA MILAN !

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 23 avg 2013, 19:22

Claus je napisao/la:P.S. U nekim špekulacijama se spominje i Landon Donovan kao "Plan B". Nekada dobro krilo, ali već prestar i odviknut od evropskog nogometa ako mene pitate.
gluho bilo :o ovo je previše čak i za špekulacije

Ljajića ne podnosim ni pod razno i za mene to nije ono što je potrebno Milanu, prosjeka već imamo na kile

sutra Helać Verona...sve osim pobjede za mene bi bilo veliko razočarenje na startu prvenstva i nadam se da Alegri u drugoj takmičarskoj utakmici u sezoni neće nekoga "odmarati" zbog svježine, znači očekujem ono najbolje što trenutno imamo na terenu i očekujem dobru utakmicu Boatenga jer on mi nekako više djeluje u zadnje vrijeme kao igrač za takve utakmice gdje mu one njegove cake nekako prolaze
Undici stelle - ACM 1899

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 23 avg 2013, 19:26

necu puno pametovati sto se tice Ljajica samo cu konstatovati (bar po meni) za Boatenga je DR.MR.FUDBALA...A svi vi sto imate te neke svoje "favorite" i antipatije evo vam nesto malo da se podsjetite o kakvom se "prosjeku" radi

" onclick="window.open(this.href);return false;

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 23 avg 2013, 19:31

adi druže, ranije sam u jednom postu napisao, neka mi samo niko ne podastire kao dokaz utakmicu između Fiorentine i Milana, jer to je smiješno i neozbiljno ;)

kao prvo ovo postavit kao dokaz je ismijavanje dotičnog fudbalera jer kako drugačije protumačiti ovaj klip

kao drugo, postavljanje ovih klipova sa naj potezima će i od prosječnog igrača iz BiH Premijer lige napraviti Mesija
Zadnja izmjena: baltazar1, dana/u 23 avg 2013, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Undici stelle - ACM 1899

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 23 avg 2013, 19:32

baltazar1 je napisao/la:adi druže, ranije sam u jednom postu napisao, neka mi samo niko ne podastire kao dokaz utakmicu između Fiorentine i Milana, jer to je smiješno i neozbiljno ;)
pa BOG te vidio lik je zabio u protekloj sezoni 10 ak golova,i meni se cini isto toliko asist...koji ces dr dokaz,sta treba da uradi,da bi tebe sturcnjaka iz fotelje zadivio,mozda da osvoji nagradu france futbolla ili zlatnu kopacku

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 23 avg 2013, 19:41

adi25 je napisao/la:pa BOG te vidio lik je zabio u protekloj sezoni 10 ak golova,i meni se cini isto toliko asist...koji ces dr dokaz,sta treba da uradi,da bi tebe sturcnjaka iz fotelje zadivio,mozda da osvoji nagradu france futbolla ili zlatnu kopacku
stručnjak smanji doživljaje i polahko...eto kupi ga ti i uživaj, za mene Ljajić nije nešto posebno što bi Milan trebao

jasno je da bi popravio naš prosjek ali mi ne želimo prosjek nego WC igrače ;)
Undici stelle - ACM 1899

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.