Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

ILoveLFC
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ILoveLFC » 08 jan 2011, 13:31

Sad ne mogu da iscekam utakmicu. 8-)

Ima da ih unistimo ! ;)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 08 jan 2011, 13:32

e mozda nas Henry u nekoliko narednih dana iznenadi i sa nekim spektakularnim transferom kao danas sa hodgsonom do juce sam ga pljuvao al sad mi se sve vise svidja :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 08 jan 2011, 13:34

Henry spremio 200 miliona za Messija ! :lol: :lol:

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

wr10
Kontakt:

Post Postao/la wr10 » 08 jan 2011, 13:37

Roy Hodgson nije više trener engleskog nogometnog premijerligaša Liverpoola.

Nakon serije loših rezultata vodstvo kluba odlučilo je da uruči otkaz 63-godišnjem Hodgsonu, koga će na klupi do kraja sezone zamijeniti Kenny Dalglish.

Hongson je poručio da mu je bila privilegija što je bio menadžer Liverpoola i dodao da bi svakom menadžeru bila bi čast voditi klub takve tradicije, historije, klub koji ima nevjerovatne navijače.

Priznao je da se posljednjih mjeseci našao u najtežoj situaciji u svojoj trenerskoj karijeri i da je tužan što nije uspio ostaviti traga.

Poželio je klubu sve najbolje do kraja sezone.

Njegov zamjenik Dalglish će na klupi "Redsa" debitovati u nedjeljnoj utakmici FA kupa protiv Manchester Uniteda.

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 08 jan 2011, 13:37

ILoveLFC je napisao/la:Henry spremio 200 miliona za Messija ! :lol: :lol:

A Linda 250 miliona za C. Ronalda i Ramosa ! :)

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 08 jan 2011, 13:38

Valjda će vas izvući iz ove krize u kojoj se nalazite trenutno, jer vi ste veliki klub i nadam se da će vas Kenny vratiti na stare staze. ;)
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 jan 2011, 13:39

anfield je napisao/la:e mozda nas Henry u nekoliko narednih dana iznenadi i sa nekim spektakularnim transferom kao danas sa hodgsonom do juce sam ga pljuvao al sad mi se sve vise svidja :D
hehehe ma kod nas je sve nenormalno... ja kazem i ako bude pojacanja prilicno sam siguran da to nece biti ni jedan od igraca koji su se provlacili po tabloidima kao nase sigurne mete... isto je bilo i ljetos milion se nekih igraca spominjalo i onda dođe Meireles nase jedino pojacanje u zadnjih godinu dana kojeg sam ja spominjao al kao zelju svoju da ga vidim u liverpoolu a ne jer sam negdje vidio da se povezuje sa nama

royu hvala za solidne igre u Europa ligi gdje su mladi igraci dobili sanse i to je jedina pozitivna stvar po meni koju je roy uradio.
nadam se da ce sa kenny-em to sve ici mnogo bolje i da ce ga igraci mnogo vise postovati nego roya. mislim ko ne bude postovao legendu kluba i ginuo za njega na terenu onda mu i nije mjesto u liverpoolu.
You are someone else I am still right here

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 08 jan 2011, 13:44

sad ce Torres da proradi jer on nije htio da pruza najbolje pod vodstvom hodgsona jednostavno mu se nije svidjala taktika u kojoj samo iz odbrane nabiju loptu prema njemu i onda se ceka da on sve sam uradi ja garantujem da ce on da proradi :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 08 jan 2011, 13:45

fera je napisao/la:
anfield je napisao/la:e mozda nas Henry u nekoliko narednih dana iznenadi i sa nekim spektakularnim transferom kao danas sa hodgsonom do juce sam ga pljuvao al sad mi se sve vise svidja :D
hehehe ma kod nas je sve nenormalno... ja kazem i ako bude pojacanja prilicno sam siguran da to nece biti ni jedan od igraca koji su se provlacili po tabloidima kao nase sigurne mete... isto je bilo i ljetos milion se nekih igraca spominjalo i onda dođe Meireles nase jedino pojacanje u zadnjih godinu dana kojeg sam ja spominjao al kao zelju svoju da ga vidim u liverpoolu a ne jer sam negdje vidio da se povezuje sa nama

royu hvala za solidne igre u Europa ligi gdje su mladi igraci dobili sanse i to je jedina pozitivna stvar po meni koju je roy uradio.
nadam se da ce sa kenny-em to sve ici mnogo bolje i da ce ga igraci mnogo vise postovati nego roya. mislim ko ne bude postovao legendu kluba i ginuo za njega na terenu onda mu i nije mjesto u liverpoolu.
Ma, kakve god prezultate postigao , za klub kakav je Liverpool ova sezona ne moze dobro zavrsiti . Zaostatak je nenadnoknadiv , eventualno se moze Evropa liga osigurati za sledecu sezonu i u toj sitoj pokusati doci do trofeja . A onda vidjet za sledecu sezonu sta cemo i kako cemo :P
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 jan 2011, 13:48

Sad ce King da Torresu objasni neke stvari. 8-)

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 08 jan 2011, 13:50

Sutra mozemo ocekivati 2 gola Torresa. 8-)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 jan 2011, 13:51

ILoveLFC je napisao/la:Sutra mozemo ocekivati 2 gola Torresa. 8-)
Ja tek od 15og ocekujem dobri, stari Liverpool. 8-)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 jan 2011, 13:52

Kop je napisao/la:
fera je napisao/la:

Ma, kakve god prezultate postigao , za klub kakav je Liverpool ova sezona ne moze dobro zavrsiti . Zaostatak je nenadnoknadiv , eventualno se moze Evropa liga osigurati za sledecu sezonu i u toj sitoj pokusati doci do trofeja . A onda vidjet za sledecu sezonu sta cemo i kako cemo :P
jest sezona izgubljena ali ne moramo izgubiti i ono malo ponosa brukajuci se i na Anfieldu... nisu rezultati meni toliko ni bitni kao igra i borbenost ja samo zelim to da vidim...
You are someone else I am still right here

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 08 jan 2011, 13:53

HVALA BOGU I JARAC DA ODE

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 08 jan 2011, 13:57

Konacno je otisao ovaj smrad :D .

Eh sad ne znam sta da mislim za sutra. Zna li neko koju vrstu taktike, formacije je koristio prije Kenny.?

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 08 jan 2011, 13:58

Kako sam se ja informisao putem interneta Daglish preferira 4-4-2 formaciju sa ofanzivnim krilima. Brine me to sto se Kenny nije dugo bavio menagmentom al siguran sam da je kuci igrao Footbal menagera i da je ostao u fazonu :D

Ako je on ono sto su navijaci zeljeli i ako je on nas spasitelj valjda ce poslusat milione navijaca i igrati ovu formaciju

‎-----------Reina-------------
Glen----Skrtel--Agger----Aurelio
-------Meireles-----Lucas-------
Gerrard--------------------J.Cole
--------Torres---Babel-----------

ili

-----------Reina-------------
Kelly----Skrtel--Agger----Aurelio
----Meireles---Gerrard----------
Glen----------------------J.Cole
--------Torres---Babel-----------

kad bi imali nekog na lijevom beku pouzdanog knpr Taiwa ova druga formacija sa meirelesom i gerrardom bi glat prolazila jer imali bi odbranu koja je sposobna raditi svoj zadatak tj zauztaviti protivnicke napade, nazad bi bila 4 rousna odbrambena skoro pa stopera a naprijed sila.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 jan 2011, 14:03

Ne, nego cemo igrati kao za vrijeme Beniteza.

................Reina.............
Glen..Carra.Skrtel..Konchesky
........Lucas..Meireles.........
Kuyt.........................Cole
.................Gerrard.........
..........Torres..................

4-4-2. :D

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 08 jan 2011, 14:03

ma menadzeri obicno debituju pobjedom tako da isto to ocekujem od Kinga samo neznam kako da igra sa ofanzivnim krilima kad mi te igrace ne posjedujemo :D
LIVERPOOL YNWA

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 08 jan 2011, 14:05

jest sezona izgubljena ali ne moramo izgubiti i ono malo ponosa brukajuci se i na Anfieldu... nisu rezultati meni toliko ni bitni kao igra i borbenost ja samo zelim to da vidim...[/quote]
To stoji, zalaganje je dosad bilo na nivou kluba koji je matematicki osigurao naslov prvaka , valjda ce pronaci motivaciju u tome sto na klupi imaju najveceg igraca kluba ikad . Nesto slicno k'o sto Guardiolina pojava motivise igrace Barce .. Ali vrijeme ce pokazati .
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 jan 2011, 14:05

anfield je napisao/la:ma menadzeri obicno debituju pobjedom tako da isto to ocekujem od Kinga samo neznam kako da igra sa ofanzivnim krilima kad mi te igrace ne posjedujemo :D
Mozda Babel i Joe pocnu na krilnim pozicijama, a Kuyt sa Torresom u napad. :roll:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.