Ima da ih unistimo !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ILoveLFC je napisao/la:Henry spremio 200 miliona za Messija !![]()
hehehe ma kod nas je sve nenormalno... ja kazem i ako bude pojacanja prilicno sam siguran da to nece biti ni jedan od igraca koji su se provlacili po tabloidima kao nase sigurne mete... isto je bilo i ljetos milion se nekih igraca spominjalo i onda dođe Meireles nase jedino pojacanje u zadnjih godinu dana kojeg sam ja spominjao al kao zelju svoju da ga vidim u liverpoolu a ne jer sam negdje vidio da se povezuje sa namaanfield je napisao/la:e mozda nas Henry u nekoliko narednih dana iznenadi i sa nekim spektakularnim transferom kao danas sa hodgsonom do juce sam ga pljuvao al sad mi se sve vise svidja
Ma, kakve god prezultate postigao , za klub kakav je Liverpool ova sezona ne moze dobro zavrsiti . Zaostatak je nenadnoknadiv , eventualno se moze Evropa liga osigurati za sledecu sezonu i u toj sitoj pokusati doci do trofeja . A onda vidjet za sledecu sezonu sta cemo i kako cemofera je napisao/la:hehehe ma kod nas je sve nenormalno... ja kazem i ako bude pojacanja prilicno sam siguran da to nece biti ni jedan od igraca koji su se provlacili po tabloidima kao nase sigurne mete... isto je bilo i ljetos milion se nekih igraca spominjalo i onda dođe Meireles nase jedino pojacanje u zadnjih godinu dana kojeg sam ja spominjao al kao zelju svoju da ga vidim u liverpoolu a ne jer sam negdje vidio da se povezuje sa namaanfield je napisao/la:e mozda nas Henry u nekoliko narednih dana iznenadi i sa nekim spektakularnim transferom kao danas sa hodgsonom do juce sam ga pljuvao al sad mi se sve vise svidja
royu hvala za solidne igre u Europa ligi gdje su mladi igraci dobili sanse i to je jedina pozitivna stvar po meni koju je roy uradio.
nadam se da ce sa kenny-em to sve ici mnogo bolje i da ce ga igraci mnogo vise postovati nego roya. mislim ko ne bude postovao legendu kluba i ginuo za njega na terenu onda mu i nije mjesto u liverpoolu.
Ja tek od 15og ocekujem dobri, stari Liverpool.ILoveLFC je napisao/la:Sutra mozemo ocekivati 2 gola Torresa.
jest sezona izgubljena ali ne moramo izgubiti i ono malo ponosa brukajuci se i na Anfieldu... nisu rezultati meni toliko ni bitni kao igra i borbenost ja samo zelim to da vidim...Kop je napisao/la:Ma, kakve god prezultate postigao , za klub kakav je Liverpool ova sezona ne moze dobro zavrsiti . Zaostatak je nenadnoknadiv , eventualno se moze Evropa liga osigurati za sledecu sezonu i u toj sitoj pokusati doci do trofeja . A onda vidjet za sledecu sezonu sta cemo i kako cemofera je napisao/la:hehehe ma kod nas je sve nenormalno... ja kazem i ako bude pojacanja prilicno sam siguran da to nece biti ni jedan od igraca koji su se provlacili po tabloidima kao nase sigurne mete... isto je bilo i ljetos milion se nekih igraca spominjalo i onda dođe Meireles nase jedino pojacanje u zadnjih godinu dana kojeg sam ja spominjao al kao zelju svoju da ga vidim u liverpoolu a ne jer sam negdje vidio da se povezuje sa namaanfield je napisao/la:e mozda nas Henry u nekoliko narednih dana iznenadi i sa nekim spektakularnim transferom kao danas sa hodgsonom do juce sam ga pljuvao al sad mi se sve vise svidja
royu hvala za solidne igre u Europa ligi gdje su mladi igraci dobili sanse i to je jedina pozitivna stvar po meni koju je roy uradio.
nadam se da ce sa kenny-em to sve ici mnogo bolje i da ce ga igraci mnogo vise postovati nego roya. mislim ko ne bude postovao legendu kluba i ginuo za njega na terenu onda mu i nije mjesto u liverpoolu.
Mozda Babel i Joe pocnu na krilnim pozicijama, a Kuyt sa Torresom u napad.anfield je napisao/la:ma menadzeri obicno debituju pobjedom tako da isto to ocekujem od Kinga samo neznam kako da igra sa ofanzivnim krilima kad mi te igrace ne posjedujemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.