AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nisam siguran koliko je uopšte dobra stvar ostanak "najboljih" igrača
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Ma dobro sad, svi smo iscekivali da ostanu ovi najbolji (mada sam uvijek pisao da Leao treba ici jer je najveca kocnica u ekipi), ali se trebalo pametno nadopuniti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Loše je ostaviti ih na klupi, loše je ne ostaviti ih na klupi poslije onakvog pristupa.
Kako god obrneš, ne valja. Ali bar je pokazao muda, pa ćemo vidjeti na šta će to izaći na kraju.
Kako god obrneš, ne valja. Ali bar je pokazao muda, pa ćemo vidjeti na šta će to izaći na kraju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Fonseca se baš kocka večeras, Theo i Leao na klupi, ali možda ovi večeras na terenu pokažu više energije nego u prve dvije utakmice.
Sretno momci, tri boda su imperativ večeras.
Sretno momci, tri boda su imperativ večeras.
-
- Kontakt:
Imaju 1,5% šansi da ne budu poniženi večeras.
Sve stoji al doveli trenera kojem je kao glavna odlika igra na posjed a glavni igrač u ekipi ti neupotrebljiv za to jer on i igra na malom prostoru ne idu u istu rečenicu.
Nakon prošle tekme sam i ja rekao da sam na njegovom mjestu obojicu bi ih na klupu.
Nakon prošle tekme sam i ja rekao da sam na njegovom mjestu obojicu bi ih na klupu.
Il Club più titolato al mondo!
Kad Teraciano napravi penal do 10 minute 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kad je već dernek, ja bih stavio malog Jimeneza umjesto Terracciana pa nek hala gori. 

- muha milanez
- Kontakt:
Koji god je, znam da nije igrač ni za Empolia a kamoli Milana. Tako da, bolji Jimenez u svakom slučaju.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Eto samo ne znam gdje ste toliko gledali Jimeneza pa je eto on roberto carlos kako pisete.
Ne valja vama ovdje nista, kad igraju , a bez voljni onda je zasto ih ne izbaci bla bla, sad kad ih je ostavio na klupi onda zasto ih je ostavio
Ljudi su igrali na euro, istroseni su nisu svjezi, treba im vremena da se vrate malo u takmicarsku formu
Ne valja vama ovdje nista, kad igraju , a bez voljni onda je zasto ih ne izbaci bla bla, sad kad ih je ostavio na klupi onda zasto ih je ostavio
Ljudi su igrali na euro, istroseni su nisu svjezi, treba im vremena da se vrate malo u takmicarsku formu
- muha milanez
- Kontakt:
Bennacer opet povrijeđen

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Jbt ti Tomori sve englesko. Strahinja mora sve da stigne, obojicu napadača i odma se vraća na drugog, prolazi i izbija loptu. Al gledaj ti Tomori iz loze akciju, nije bolan za tebe da igraš vec da iz prvog reda gledaš kako primamo golove.
Beduin trebali smo mi sve ove naše otjerat, a ne ostavit. Ovo je da ludis koji debil
Beduin trebali smo mi sve ove naše otjerat, a ne ostavit. Ovo je da ludis koji debil
- muha milanez
- Kontakt:
Bravo Momak 

Krunisa sjajne igre golom
Krunisa sjajne igre golom

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Strahinja legendo! 

Svaka cast Strahinji... Borben je momak pravo
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Bravo momce 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Grandeeeee
Grandeeeeee
To lutko! Kralju!
To Strahinja, pokrij se Tomori, pokrij se Thiaw,
Grandeeeeee
To lutko! Kralju!
To Strahinja, pokrij se Tomori, pokrij se Thiaw,
Gledaj Terracciana pet metara frajer od svog igrača hahahaha
Strahinja je kako sam i ocekivao veliko i najvece pojacanje ovog tima. Samo da se i ovaj drugi malo dozove kraj njega i bicemo mirni
Ono sto sam gledao na prvenstvu kad je igrao za Srbiju je bilo bas vrhunski, a evo prenjeo je to i kod nas
On mene strasno podsjeca na Vidica, ide glavom gdje mnogi nogom ne bi
Ono sto sam gledao na prvenstvu kad je igrao za Srbiju je bilo bas vrhunski, a evo prenjeo je to i kod nas
On mene strasno podsjeca na Vidica, ide glavom gdje mnogi nogom ne bi