FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 30 jan 2022, 12:03

Ma moj Fera niko ne zna sta se desava, u klubu, mada evo stigli smo u tursku, sutra 31.1 prekosutra pocinje taj famozni prelazni rok, pa cemo jasniju sliku o svemu dobiti, kojim smijerom mi idemo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 30 jan 2022, 12:16

JavierBosnia je napisao/la:
30 jan 2022, 11:24
30 putnika za Antaliju jutros. Tri vise od onih prvobitno planiranih. Medjutim tu su Alisah, Ramic 2, Masic, Buljubasic, tako i bez svih njih to je 26, a jedan bi trebao ostati od njih bar s prvim timom do kraja sezone. Kad pogledas na papir to je 27 igrača. Nama su problem igraci kojih bi se sutra svi rijesili, ali su pod ugovorom.

"Ova ekipa ima na svakoj poziciji po dva kvalitetna igrača. " - znaci dobro smo pokriveni :D
Jedino zalosno je to sto ti nabrojani nemaju mjesta u timu zbog,Krleta,Hebe,Cmilje itd,al nece ni oni jos dugo.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 30 jan 2022, 12:18

Rule_hz je napisao/la:
30 jan 2022, 12:03
Ma moj Fera niko ne zna sta se desava, u klubu, mada evo stigli smo u tursku, sutra 31.1 prekosutra pocinje taj famozni prelazni rok, pa cemo jasniju sliku o svemu dobiti, kojim smijerom mi idemo
kod aldina trece 6.6. u martu, znaci 2.2. sljedeceg mjeseca
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 30 jan 2022, 12:25

Mirvić zavrn'o pipu

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 jan 2022, 12:33

Cuj po dva kvalitetna igraca na svakoj poziciji, ovaj se zajeb*va ili?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 jan 2022, 12:40

Poznato ime kluba u kojem će Selmir Pidro nastaviti karijeru, Vedad Ibišević pomogao u realizaciji ugovora

U posljednje vrijeme mnogo se govorilo o odlasku lijevog beka FK Sarajevo Selmira Pidre u Sjedinjene Američke Države i nastup u MLS ligi.

Premda se nije znalo o kojem klubu se radi, portal Life.ba otkriva da je to Saint Luis i da će Pidro najvjerovatnije od januara 2023. godine nastupati za ovaj klub. Ugovor bi trebao potpisati uskoro, ali će ostati stanovnik bordo svlačionice.

Kako prenosi ovaj portal, realizaciju ugovora, koji će biti realizovan na obostrano zadovoljstvo, pomogao je bivši bh. nogometni reprezentativac Vedad Ibišević.

Vedator je izuzetno cijenjen u St. Louisu, a Pidro će tako postati prvi igrač iz bh. lige koji odlazi u MLS

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 30 jan 2022, 12:42

ledesma je napisao/la:
30 jan 2022, 12:33
Kako nemamo heba i irfan ramic na desnom krilu :D hajde neka ramica kao back up opcija i neka skuplja minute al ako je heba kvalitetan igrac na poziciji desnog krila onda nez mozda smo slijepi... Nadam se na kraju sezone Heba, Krste i Merso uz sav respect da sporazumno zavrsit ugovore

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 30 jan 2022, 12:58

keli je napisao/la:
30 jan 2022, 12:18
Rule_hz je napisao/la:
30 jan 2022, 12:03
kod aldina trece 6.6. u martu, znaci 2.2. sljedeceg mjeseca
:rol: :rol: :urnebes:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 jan 2022, 14:46

Svaki trener koji je vodio bilo koji klub u bh uvjek isto prica, gledamo dovescemo samo kvalitet necemo da dovodimo samo da bi dovodili i tako te gluposti.

Cinjenica je da FANIMO nike zavrsena misterija, cinjenica je da nismo doveli SPICA 3 sedmice do pocetka prvenstva, nismo doveli zamjenu za crnca, utakmica sa grudama odkazana nije nadjena neka druga ekipa, ne ukazuje da ce makedonac bit bog zna puno bolji od sabljica..

Dok je Velez recimo odigra 2 utakmice i to sa hajdukom i sb..

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 30 jan 2022, 14:55

ledesma je napisao/la:
30 jan 2022, 12:33
I ja evo čitam, ne mogu da vjerujem.Prošlu subotu nakon Čapljine je rekao da se radi na pojačanjima, pa u srijedu da moramo vidjeti cime raspolažemo u postojecem rosteru i danas ovo.Ne znam, još uvijek vjerujem da ce nam se u Antaliji prikljuciti dva dobra igraca.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 30 jan 2022, 15:05

Rekao je SKORO na svakoj poziciji dva igraca, nije mutav da ne zna da nema 2 desna krila

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 30 jan 2022, 15:12

Pa ne čitate samo vi njegove izjave. Možda je on to rekao svojim igračima ili igračima sa kojima se pregovara ili klubovima sa kojima se pregovara? Šta ako je time htio poručit ekonomu da je to to što mora očistit kopački, da neće morati više?

Napisao sam jer je i ranije nastajao zayeb zbog toga što ljudi polete "eto rek'o si" k'o da on samo nama priča. Ima milion stvari zbog čega nešto ne možeš ili moraš reći.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 30 jan 2022, 15:13

Dizdarevic
Mujakic
Trako
Lazic
Sevelj
Pidro
Djokanovic
Secerovic
Kapic
Kobiljar
T.Ramic
Suljic
Sabanovic
13 igraca imamo sa nekom kvalitetom, ostali komotno mogu da se otjeraju tako da nam vremenom treba 10 igraca a ne dva.
Nekima treba mozda dati neku funkciju u klubu, a neke bukvalno treba otjerati.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 30 jan 2022, 15:43

Dva golmana: Dizdarević, Šahinović
Dva desna beka: Šabanović, Oremuš
Dva lijeva beka: Pidro, Islamović
Četiri štopera: Mujakić, Lazić, Dupovac, Trako
Dva zadnja vezna: Đokanović, Palić
Dva centralna vezna: Šećerović, Ševelj
Dva ofanzivna vezna: Kapić, Bodul
Dva lijeva krila: Suljić, Velkoski
Dva desna krila: Kobiljar, Hebibović
Dva napadača: Ahmetović, Bagarić

Namjerno nabacah onako bezveze, fali ovdje još igrača, nego da pokažem kako se može manipulisati sa ovim brojevima. Mi igrače na papiru "imamo", e sad što smo možda mrvicu jači nego na jesen, to je druga priča :D

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 30 jan 2022, 15:48

izdzezveubrazil je napisao/la:
30 jan 2022, 15:43
Dva golmana: Dizdarević, Šahinović
Dva desna beka: Šabanović, Oremuš
Dva lijeva beka: Pidro, Islamović
Četiri štopera: Mujakić, Lazić, Dupovac, Trako
Dva zadnja vezna: Đokanović, Palić
Dva centralna vezna: Šećerović, Ševelj
Dva ofanzivna vezna: Kapić, Bodul
Dva lijeva krila: Suljić, Velkoski
Dva desna krila: Kobiljar, Hebibović
Dva napadača: Ahmetović, Bagarić

Namjerno nabacah onako bezveze, fali ovdje još igrača, nego da pokažem kako se može manipulisati sa ovim brojevima. Mi igrače na papiru "imamo", e sad što smo možda mrvicu jači nego na jesen, to je druga priča :D
Jači smo za cca 15%, ali Boga mi opasno ce se zayebati i igrati sa sudbinom ako ne dovedu minimum prednjeg veznog ili desno krilo. Malo je reći da ćemo piti lexilium s trenutnom ekipom. Daj bože da me Vasoski i momci demantuju.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jan 2022, 15:54

Po meni samo desno krilo i to je to. Jaci smo svakako za tri nova i to krilo bi ko bombon leglo ,a plus sto ce sigurno igraci biti bolji u novom sistemu to se dosta zapostavlja,a po meni ce mnogi biti bolji pod Vasoskim i njegovom nacinu igre.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 jan 2022, 15:55

Ma gdje smo jaci , kmeljo pred gasenjem ljudi imaju bolju ekipu od nas, mi smo samo u zadnjoj liniji bolji od njih, ljudi ce nas preslusat na sugavici, sa onom ekipom, mi ako ne dovedemo minimum 3 igraca iznad prosjeka nemamo se cemu nadati kad je kup i 3 mjesto u pitanju.... ali realno....nedo bog da smo u problemima ko zeljana nas bi i sa 2 miliona duga ugasili a ne 14 15 miliona... nema potrebe se tjesiti i lagati, svinjski, tuzla,bojac, velez , listica meljo pa tek mi onda...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 30 jan 2022, 16:02

Ne mogu da vjerujem da ljudi u 21. stoljeću i dalje značaja daju basic izjavama trenera, igrača i bilo koga. Ebem ti više glupi narod, pranje na ruke.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jan 2022, 16:04

I sto je meni drago nikad vise "nasih" nije bilo tu,mozemo komotno prvih 11 sastaviti sa nasim igracima koji su tu ili poceli karijeru ili dosli kao vrlo mladi.

------------------Dizdarevic------

--Sabanovic---Dupovac--Mujakic---Pidro----

---------Djokanovic----Ramic------

-----??------Kapic--------------Suljic-----

------------------?-----------

Jos malo i komplet bordo-bijeli
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 30 jan 2022, 16:11

fera je napisao/la:
30 jan 2022, 12:00
Rule_hz je napisao/la:
30 jan 2022, 11:57
NajvecaRadosti je napisao/la:
30 jan 2022, 11:51
slika

Ljudi ga hladno za đ pustili :facepalm: :facepalm:

Ma mislim iskreno da on nije nista posebno, vise bih se avramovskom obradovo njego njemu, ali hajde, pa svi tamo igraci u makedoniji izuzev skendihe imaju opciju da mogu dzaba otici van makedonije, nista cudno...
Ma kad smo mi govorili da nece niko doci ljudi nam ne vjeruju :-)
Meni se sviđa ovaj stav da se traze pravi igraci a ne samo neko da popuni poziciju jer tu gdje skripi bolje gurnuti nekog juniora nego dovoditi bezveznog igraca da ne kazem polovnjaka.
Ne znam ba ja čitati izjave trenera. :D

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, itatabisine, NazorUso, Proximic i 36 gostiju.