Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
25
39%
2. Ne
23
36%
3. Dati mu do Nove godine
16
25%

Ukupno glasova: 64

JayCatwright
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la JayCatwright » 08 jan 2026, 23:03

Taktički masterclass Slota, bez najboljih ofanzivnih igrača.
Najbolji trener lige :bow:

Dobro je pa nismo klub u rangu Chelsea, inače bi letio do sad. Naredne sezone bez problema titula.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 09 jan 2026, 02:23

Nas invalid, dobro pa i zna hodati s ovom lijevom nogom.
Prima umjesto da suta na poluprazan gol. Morao se namjestit na desnu nogu.
slika

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 09 jan 2026, 08:21

Nejverovatno da su uspjeli odigrati cvrsto i stalozeno pogotovo nazad, kao da imaju prekidac u ovoj sezoni i odluce kad ce da ga pritisnu. U prvom pol je bilo ocekivano sve sto se izdesavalo ali su zatvarali linije kako treba i kretnali su se koherentno kao tim sto je rijedak slucaj ove sezone. Jeste bilo defanzivnije ali dobra postavka Slota. Ono sto me iznenadilo je drugo pol i dominacija kojoj je falio zavrsni udarac ali realno bez oba napadaca i Salaha tesko da se nesto vis emoglo uraditi iako i s onim sinoc kod zavrsnice moglo je bolje. Jedini remi koji moze da zadovolji u ovoj situaciji, steta sto se nisu cupale pobjede zadnjih tekmi gdje se rezmiziralo ali jbg. Da Slot pokazuje da ne vjeruje pojedinim igracima i to je ocigledno kod izmjena odnosno nedostatka istih. Gakpo jedini nije bio na nivou zadatka veceras jer nije nista ponudio, Frimpong i Sobo najbolji, Frimpong igra odlicno od izlaska iz povrede. Mozda je bio remi ali iz sinocnjeg meca mnogo vecu korist nosi Liverpool sto se tice glava i mentaliteta koji mogu iskoristiti za sljedece bitke. Arsenal pomalo razocarao igrom i pristupom iako bodovno njima to nece naskoditi mnogo ali mentalno je mogao biti veliki boost da su dobili, ovako je situacija dosta mirnija sto se tice samog vrha i dalje je neizvjesno izmedju top3 tima.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 09 jan 2026, 08:24

Meni je Frimpong sinoć bio katastrofa recimo, sve što je mogao je pogrešno uradio u zadnjoj trećini terena, jednostavno se ne zna riješiti lopte na vrijeme, a kada to i uradi promaši dodavanje, jako jako nizak IQ, ali je i kao takav prijetio sinoć slažem se sa tim.

Bit će ovo samo sve bolje i bolje, ubjeđen sam. Macca fantastičan sinoć :salut:

10 tekmi bez poraza :tokralju:

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 09 jan 2026, 09:37

JayCatwright je napisao/la:
09 jan 2026, 08:24
Meni je Frimpong sinoć bio katastrofa recimo, sve što je mogao je pogrešno uradio u zadnjoj trećini terena, jednostavno se ne zna riješiti lopte na vrijeme, a kada to i uradi promaši dodavanje, jako jako nizak IQ, ali je i kao takav prijetio sinoć slažem se sa tim.

Bit će ovo samo sve bolje i bolje, ubjeđen sam. Macca fantastičan sinoć :salut:

10 tekmi bez poraza :tokralju:
Od tih 10 bez poraza imamo 5 remija...
Mislim u redu sve, ali Liverpool je klub koji bi trebao da cilja na 10 pobjeda zaredom a ne ovo.
Doduše za sinoć nemam šta reći, razočaralo me prvo poluvrijeme ali u globalu utakmica je odigrana najbolje moguće s obzirom sa čim raspolažemo u napadu ili bolje rečeno ne raspolažemo.
Treba se aktivirati u transfer roku. Pustiti Chiesu jer ne vrijedi ga držati kad ga Slot ne koristi i dovesti krilo i ako je moguće nekog špica bar na pozajmicu.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 09 jan 2026, 12:08

Konačno

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 09 jan 2026, 23:08

Bradley vjerovatno out do kraja sezone.
Sta xmlas konta sad, nemamo roster za top5 do kraja sezone....

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 jan 2026, 23:35

Makar je Kerkez proigrao :kafa:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 10 jan 2026, 10:12

Torres_9 je napisao/la:
09 jan 2026, 23:08
Bradley vjerovatno out do kraja sezone.
Sta xmlas konta sad, nemamo roster za top5 do kraja sezone....
Bas cudna sezona a generalno imamo deficit igraca na vise pozicija. Posljedice visegodisnjeg loseg planiranja su nas ove godine stigle.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 10 jan 2026, 13:13

U džepu :salut:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jan 2026, 13:18

Saka nije najbolje krilo ni u Arsenalu, garantujem da bi vise problema imao sa Maduekeom. Ti englezi uzdizu svoje precjenje “talente” ala Saka, Palmer, Eze i sl. koji su u rangu naseg nizozemskog antitalenta.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 jan 2026, 17:23

Generalno je cijela ekipa izgleda dosta stabilnije nazad, bez nekih prevelikih rupa. Arsenal nam odgovara donekle sa pasivnijom igrom, no vidio se mali napredak.

Doduše, defanzivno mi i izgledamo solidno, dok je u napadu rusvaj. Ok, nije bilo Huge, Rame, Muhameda, bek ti je igrao krilo, lijevo ti je bio one move player, ali nešto mi tu fali.

Previše je oprezno, previše je sporo, bez ikakve ideje i da se uradi sa takvom igrom nešto. Slot čuva top 4 i to se vidi, ali svaki put u zadnjih deset utakmica kad bi malo digli tempo stvorili bi nešto, ali to su sekunde, kad Slobo uzme loptu i sam krene naprijed i svi polete.

Ne možeš držati konstantno visoki tempo, ali držiš loptu po pola sata u jednom tempu, pa daj uzmi pet minuta i zaleti se u protivnika, izgini i onda uspori opet. Nismo mi u fazi kao United da je top 4 povratak prema nečemu dobrom, prvaci smo, dali smo pola milijarde preko ljeta i igramo gore nego 2010.

Ova ekipa je zbog naredbi previše oprezna, što je šteta stvarno. Ako bi Slot otišao, a došao Enrique (mada mislim da će on kod arapa) vidjeli bi tri puta bolju igru i deset puta više golova.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 10 jan 2026, 23:19

Baš se vidi da je ekipa oprezna i to je nečija ideja očigledno.
Koliko puta se desi da uspore ritam pasom unazad. Kad taman pomisliš da ćemo napraviti nešto ili kad se pokrene neka kontra, ide pas nazad i to ne iz razloga što nema boljih opcija nego ko zna zašto.

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.