FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 27 maj 2016, 16:46

MrHc je napisao/la:Dino Dzurbuzovic - novi trener FK Zeljeznicar !!! Cirijate me sutra ili u ponedeljak !!!

LP
preseli na opste diskusije ali nemoj ni tamo pisat gluposti :wave:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 27 maj 2016, 16:57

Mozete pisati sta hocete ali gdje ima vatre ima i dima klub je od setpembra 2015 zaradio preko 4.000.000 KM da bi na kraju spali da igracima kresu plate i da pripreme obavljamo na Igmanu ili Bjelasnici

Nevalja jedan Zdenko Jelic, Dzelo Muharemovic, Buki, i svi ostali a eto Siljak i Misimovic valjaju nije ovo nista po meni sta ce se jos desavati a skupstina tek 18.juna
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 27 maj 2016, 17:02

I ovo su izmislili a ko god ode do stadiona moze se uvjeriti u to da da se nista ne radi vec par dana :oops:

slika
1921'

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 27 maj 2016, 17:55

Ma ovu stranicu odrzava moj dvojnik samoplavi, isto pise kao ovdje. Puko je ko fosna :mrgreen: :mrgreen: Ali je realno da nesto nije udure.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 27 maj 2016, 17:58

amazon je napisao/la:Ma ovu stranicu odrzava moj dvojnik samoplavi, isto pise kao ovdje. Puko je ko fosna :mrgreen: :mrgreen:
Ja sam se prijavio na forum samo kako bih mahalski mogao o njima komentarisati :mrgreen:

Ljudi uglavnom znaju neke stvari i barataju informacijama u pocetku sam konto da je pitarska zajebancija dok se u objavu postova nisam uvjerio jbg znaju koliko je koja stolica placena do licnih informacija o Misimovicu i Siljku i jos mnogo toga postat ce popularniji od onih stranica o golim maloljetnicama koje su harali fb.om :lol:
1921'

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 27 maj 2016, 18:05

amazon je napisao/la:Ma ovu stranicu odrzava moj dvojnik samoplavi, isto pise kao ovdje. Puko je ko fosna :mrgreen: :mrgreen: Ali je realno da nesto nije udure.
**** stolice, rezultat mene interesuje.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 27 maj 2016, 18:11

MrHc je napisao/la:Dino Dzurbuzovic - novi trener FK Zeljeznicar !!! Cirijate me sutra ili u ponedeljak !!!

LP
Kandidat ozbiljan jeste ali nece biti taj koji ce nas povesti u borbu za trofeje. Da mi je docekati da osvojimo nesto a da Amar nije na klupi.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 27 maj 2016, 18:16

Caco je napisao/la:I ovo su izmislili a ko god ode do stadiona moze se uvjeriti u to da da se nista ne radi vec par dana :oops:

slika
Ovo FB stranica je stvorena na lažima i falsifikatima. Kaže, parafraziram: "Nikakav zahtjev nije podnesen za istočnu tribinu..", a svako iole pametan može pogledati sastanak sa predstavnicima SD i Općine N.S. Mrsko mi tražiti link, ali evo riječi Nedžada Koldže:"U ovom trenutku postupak istočne tribine je u toku, ali kada se jedna stranka uključi drugoj, onda na određenim odredbama zakona može da uloži žalbu. Imali smo nekoliko sastanaka i apelujemo i od SD Željezničar i FK Željezničar da mimo Suda nađu dogovor. Ako se uđe u sudski postupak, onda će sve trajati godinama. Htjeli smo i danas jedan takav sastanak, ali iz FK Željezničar nisu došli. Zajednički interes je da se dvije strane dogovore. Imali smo sastanak prije otprilike sedam dana, na kojem su bili iz SD i FK Željezničar, ali nisu pronašli dogovor. Došlo je do načelnog dogovora, ali je opet neko odustao", smatra Koldžo."

Ne može nešto biti u toku, ako nije podnesen Zahtjev. Koji lažovi i muljatori Bože sačuvaj.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-zelje ... vor/193358

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 27 maj 2016, 18:19

Pa kako onda da su protiv zakonito poceli sa radovima koliko shvatam gradili su bez dozvole a evo vec tri dana se nista na istoku ne radi dakle istina je da su ovi iz opstine izlazili i obustavili radove jer dozvuli ili imas pa gradis ne moze se cekati dozvola a pri tome graditi :crazy:

Mislim pocinjati radove a nemati dozvolu je suludo jer kod navijaca je odmah euforija stvorena i ovo sve onda ko hladan tus ispada
1921'

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 27 maj 2016, 18:23

samoplavi je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ma ovu stranicu odrzava moj dvojnik samoplavi, isto pise kao ovdje. Puko je ko fosna :mrgreen: :mrgreen: Ali je realno da nesto nije udure.
**** stolice, rezultat mene interesuje.
Ali piše ove naslove isto ti realno. Na stranici sve sami pitari, cak Popara Lajka. Stranica odron realno.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 27 maj 2016, 18:27

Caco je napisao/la:Pa kako onda da su protiv zakonito poceli sa radovima koliko shvatam gradili su bez dozvole a evo vec tri dana se nista na istoku ne radi dakle istina je da su ovi iz opstine izlazili i obustavili radove jer dozvuli ili imas pa gradis ne moze se cekati dozvola a pri tome graditi :crazy:

Mislim pocinjati radove a nemati dozvolu je suludo jer kod navijaca je odmah euforija stvorena i ovo sve onda ko hladan tus ispada
Sami sebi skacu u stomak. Obećali su nešto a unaprijed su znali da neće moći graditi. Da nema nista drugo, to je laz. Imaju sad sljedeću sezonu da nešto urade. Naklepali su se para, klepat ce dalje, mi tu ne možemo nista. Sacekati trenera, možda budemo pozitivno iznenadjeni sportskim dijelom. U protivnom mogu kupiti prnje.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 27 maj 2016, 18:34

Caco je napisao/la:Pa kako onda da su protiv zakonito poceli sa radovima koliko shvatam gradili su bez dozvole a evo vec tri dana se nista na istoku ne radi dakle istina je da su ovi iz opstine izlazili i obustavili radove jer dozvuli ili imas pa gradis ne moze se cekati dozvola a pri tome graditi :crazy:

Šta znači protivzakonito? Protivzakonito je i to što do sada nismo dobili odgovor za traženu urbanističku saglasnost za ISTOK, a rok za odgovor je istekao. Općina je papire poslala Zavodu za izgradnju grada, da oni daju svoje mišljenje iako to nije morala učiniti, jer k.č. na kojoj se planira izgradnja ISTOKA je na Želji 1/1.

Htio sam skrenuti pažnju da je ova FB stranica napravljena sa zlom namjerom i jedina joj je svrha da nekoga oblati, a to radi jer su u pitanju velike pare. FK Željezničar se želi zaustaviti i to im je svrha postojanja.

Ne nasjedajte na gluposti.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 27 maj 2016, 18:41

Caco je napisao/la:Mozete pisati sta hocete ali gdje ima vatre ima i dima klub je od setpembra 2015 zaradio preko 4.000.000 KM da bi na kraju spali da igracima kresu plate i da pripreme obavljamo na Igmanu ili Bjelasnici

Nevalja jedan Zdenko Jelic, Dzelo Muharemovic, Buki, i svi ostali a eto Siljak i Misimovic valjaju nije ovo nista po meni sta ce se jos desavati a skupstina tek 18.juna
I ti se registrovao maksuz da nam to kazes,e bas ti hvala jako si ljubazan

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 27 maj 2016, 18:46

Trebamo napraviti neku kontra stranicu,nesto kao podrska upravi pa da vide ovi majmuni da uprava ima 100% podrsku,ovo je nevidjeno sta se radi.Sve je bilo o.k dok nije dosao spor u vezi gradnje stadiona,i corav vidi o cemu se radi!
Zadnja izmjena: gramparada, dana/u 27 maj 2016, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 27 maj 2016, 18:47

carsijaba je napisao/la:

Šta znači protivzakonito? Protivzakonito je i to što do sada nismo dobili odgovor za traženu urbanističku saglasnost za ISTOK, a rok za odgovor je istekao. Općina je papire poslala Zavodu za izgradnju grada, da oni daju svoje mišljenje iako to nije morala učiniti, jer k.č. na kojoj se planira izgradnja ISTOKA je na Želji 1/1.

Htio sam skrenuti pažnju da je ova FB stranica napravljena sa zlom namjerom i jedina joj je svrha da nekoga oblati, a to radi jer su u pitanju velike pare. FK Željezničar se želi zaustaviti i to im je svrha postojanja.

Ne nasjedajte na gluposti.
Pa protiv zakonito je da gradis nesto a da pri tome jos nisi dobio dozvolu za gradnju, ili je ista odbijena ili je jos u fazi odobravanja ili neodobravanja shvatas? ne mozes se praviti mangup pa zapocinjati radove a da pri tome jos nisi dobio dozvolu i to je ovdje ocito slucaj

Ja opet kazem za tu stranicu da ko god iza nje stoji da nije levat ljudi znaju neke stvari barataju informacija pazi kako cu ja znati da je jedna stolica za lozu 195 maraka a da je oni biljeze za 380 ? kako su uopste usli na stadion da slikaju stolice jer morao ih je neko pustiti na stadion ne moze se ulaziti tek tako kao prije a ima i cuvar

Iskreno mislim da iza ovog rusenja uprave stoje i bivsi uposlenici tipa Violina a zatim i Dzelaludin Muharemvic , Biscevic i drugi pa evo Zdenko Jelic je javno rekao da su ukrali do sada vec dva miliona maraka
Zadnja izmjena: Hrasno1921, dana/u 27 maj 2016, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
1921'

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 27 maj 2016, 18:49

gramparada je napisao/la:
Caco je napisao/la:Mozete pisati sta hocete ali gdje ima vatre ima i dima klub je od setpembra 2015 zaradio preko 4.000.000 KM da bi na kraju spali da igracima kresu plate i da pripreme obavljamo na Igmanu ili Bjelasnici

I još vjeruješ onim gov.nima što pišu na toj stranici. Pa dovoljno ti je da su falsifikovali potpis Mirsada Šiljka, pa da vidiš da je to sve samo zla namjera u koju si se i ti upecao.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 27 maj 2016, 18:52

carsijaba je napisao/la:
gramparada je napisao/la:

I još vjeruješ onim gov.nima što pišu na toj stranici. Pa dovoljno ti je da su falsifikovali potpis Mirsada Šiljka, pa da vidiš da je to sve samo zla namjera u koju si se i ti upecao.
Pa necu reci da vjerujem 100 % hajmo reci jedno 60 % za Siljka znam da je cijeli rat bio u Beogradu kao predstavnik Sarajevskog Sipada i da je 1997 cini mi se ovdje klepio 50000 njemackih maraka a za Misimovica tu i tamo jednostavno gdje ima vatre ima i dima
1921'

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 27 maj 2016, 18:56

http://fkzeljeznicar.ba/informacija-o-a ... ice/20462/

Ako je neko spreman da nevješto falsifikuje potpis, Onda je spreman na sve laži. Boli me ku.rac gdje je ko bio, ali znam ni ti što koče nisu sa mnom bili onoliko vremena i na onim mjestima gdje se branila Država. Ako su i bili, onda su nakog određenog vremena razgulili. ja nisam razgulio ni tada niti ću sada.

Misli svojom glavom.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 27 maj 2016, 19:27

gramparada je napisao/la:Trebamo napraviti neku kontra stranicu,nesto kao podrska upravi pa da vide ovi majmuni da uprava ima 100% podrsku,ovo je nevidjeno sta se radi.Sve je bilo o.k dok nije dosao spor u vezi gradnje stadiona,i corav vidi o cemu se radi!
To bi bilo dobro. Bilo bi vas 23 strajkaca. Svakako vi mislite glavama predsjwdnika a ne svojim. U prevodu besplatni poltroni. Zbog takvih poput vas ko god dodeu Zelju debelo se obogati.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 27 maj 2016, 19:48

Kad smo postavili Mulalica ovdje se nije dalo napisati rijec kad su raja kritikovala. Na kraju ga ti sad najvise pljuju. Vi ste navijaci na baterije, vecinaod vas.Dajem glavu da vas pola nema godisnje prije Misimovic. Al kad treba pametovat prvi ste da branite nekog.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 15 gostiju.