Nisam mislio samo da se smanji kazna tj. da ostane na jednoj utakmici bez navijaca, vec da se ostalo nadoknadi adekvatnom novcanom kaznom. Ako je nas jedan covjek kostao 10k kermi, onda bi njima trebalo barem 100k, ali od toga nece biti nista. Nisam imao namjeru da ih podrzavam, samo sam se pogresno izrazio. Ipak na kraju krajeva, mislim da bi svaki covjek u Sarajevu koji prati fudbal volio da se derby igra pred publikom... Sta ako niko ne uspije dobiti TV prava, a ko da gledam, nece...Seyo_TM je napisao/la:nafaka??zlaya_tm87 je napisao/la:mozda bude nafake danas u 14:00, pa smanje kaznu pitarima.
gadi mi se ovo...naprave jedan od najvecih incidenata na stadionu nakon rata i da im smanje kaznu...fuj!!!
Bitno je da svi nas napadaju, kad se potrefe isti delegati u dvije utakmice, ne sudije, nego delegati, da namjestamo cijelo prvenstvo...a niko da spomene "ovo", neznam kako bi nazvao ova desavanja oko kitica u savezu...
Onaj s.upak se sad ne buni oko ove male kazne koridasima, a nas je htio razapet...
Gdje su sada "grakovi srpske" da salju apele upozorenja...da se boje za goli zivot...naravno da nece jer im sve ovo vise odgovara...
Vi umjesto da se bunite, vi podrzavate smanjenje kazne...svaka vam cast!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
svaka cast,samo na ovaj nacin bi bilo posteno,a da pare idu nasoj upravi ....to bi bilo DNO DNAAvanes je napisao/la:Da budu gledaoci na derbiju, ali da pare od karti ne idu na racun FK Sarajevo, nego fino za razvitak skola budbala u BiH ili nesto slicno.
Ipak trebaju malo da razmisle, da li se isplatilo ono sto su radili sa stadionom, ovako sigurno nece nauciti lekciju.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Obzirom na trenutne okolnosti možda je i bolje ovako. Bojim se da bi stoka opet napravila neki belaj pa možda čak i naše u to sve uvukla. Ko zna kako bi to na kraju završilo. Nadam se da naši i u sablasnoj atmosferi mogu do boda mada pitari bolje igraju bez podrške. E mo'š mislit' kakva je to podrška bila?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
NE J.EDI G.OVNAčamac je napisao/la:Obzirom na trenutne okolnosti možda je i bolje ovako. Bojim se da bi stoka opet napravila neki belaj pa možda čak i naše u to sve uvukla. Ko zna kako bi to na kraju završilo. Nadam se da naši i u sablasnoj atmosferi mogu do boda mada pitari bolje igraju bez podrške. E mo'š mislit' kakva je to podrška bila?
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
ma nisam tebi sve ovo govorio, nego me ta rijec "nafaka" iziritirala jer ovo sto se sada desava u savezu nema nikakve veze sa nafakom, bozjom pomoci, srecom itd...
Pa samo budali moze biti drago sto ce derbi biti bez gledalaca...al za to su debili krivi...lafo hocemo posten i pravedan savez, al kad se ide mimo pravila oko neceg sto nam odgovara onda je super i govorimo "savez pomozi"...
Sa nama ispiraju svi usta cijelu polusezonu, i mi sada sutimo ko zaliveni jer bi voljeli da pogledamo tekmu...
Pa samo budali moze biti drago sto ce derbi biti bez gledalaca...al za to su debili krivi...lafo hocemo posten i pravedan savez, al kad se ide mimo pravila oko neceg sto nam odgovara onda je super i govorimo "savez pomozi"...
Sa nama ispiraju svi usta cijelu polusezonu, i mi sada sutimo ko zaliveni jer bi voljeli da pogledamo tekmu...
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ako Bog da, igrat će se pred publikom.
Ja Lično Bih volio.

Ja Lično Bih volio.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Idi ruši upravu koji ćeš k. ovdje.johnnyHZ je napisao/la:NE J.EDI G.OVNAčamac je napisao/la:Obzirom na trenutne okolnosti možda je i bolje ovako. Bojim se da bi stoka opet napravila neki belaj pa možda čak i naše u to sve uvukla. Ko zna kako bi to na kraju završilo. Nadam se da naši i u sablasnoj atmosferi mogu do boda mada pitari bolje igraju bez podrške. E mo'š mislit' kakva je to podrška bila?
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
& је $ & за ? " а ? $ " " ? "... Не - се $ је / & у терен а за онај ? Сарајево је ? " у $ ? па & " $ % су $, & " $ пораз на $ терену " ' " " $ жртве...
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
Johnny, eno pobježe ti Maksumić...trk za njim,ne daj mu da pobjegne.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
A šta je to toliko Rovčanin zgriješio? Jedina mu je greška što solira jer očajno želi da se dokaže kad ostatak tima umrtvljuje utakmicu. I u toj želji pravi greške. Išao je svjesno na rizik i ni ovog puta nije upalilo. Svjestan je da se od njega očekuje nešto vrlo posebno za kratko vrijeme, da bi konkurisao za prvih 11. Vidjeli bi Lazu da na kašiku dobiva minute kako bi se dokazao... Al' eto, ovog je povreda odvojila od prve postave za razliku od Lazara. I kad je ulazio, izborio je 2 penala i pokazao da zna. Pa i protiv Travnika kad je počeo, samo ga je Nurković čudom spriječio da zabije.
bocaccio, igrači znaju propast' k'o žeton, bez obzira na reputaciju, koja u Ješeovom slučaju i nije nimalo strašna. Kažeš da se fino vidi da ne može hodati, a da je najbolji stoper lige! Kakvi su to potezi nespremnog(prošao je valjda pripreme) stopera po kojima se vidi da je najbolji u ligi? Ne bih mu dao da trenira s Mešićem
bocaccio, igrači znaju propast' k'o žeton, bez obzira na reputaciju, koja u Ješeovom slučaju i nije nimalo strašna. Kažeš da se fino vidi da ne može hodati, a da je najbolji stoper lige! Kakvi su to potezi nespremnog(prošao je valjda pripreme) stopera po kojima se vidi da je najbolji u ligi? Ne bih mu dao da trenira s Mešićem

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Tebi brate ne fali daska nego skela u glavi.? 2 - ? je napisao/la:& је $ & за ? " а ? $ " " ? "... Не - се $ је / & у терен а за онај ? Сарајево је ? " у $ ? па & " $ % су $, & " $ пораз на $ терену " ' " " $ жртве...
Lešinari imaju najviše navijačke kulture

I kao drugo ja njih uopšte na shvatam navijačkom grupom. To je nije navička grupa, to je skup ljudi kojim upravlja gvožd i vladajuća elita, koji rade po njihovim uputama i čak im i pjesme piše Slavuj

Pa brate gdje ima da specijalac unosi baklje na tribine. Nemoj mi sad reći da to nije istina. Jeste 100% znao sam ja za to i prije, a bgm i svojim očima sam se uvjerio na tekmi finala kupa, kada na poluvremenu, specijlac nosi dvije kese pune pirotehnike i daje vođi. Jadan je taj vođa, ti navijači, taj klub....
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Претјера га & па " у ' $ $ & па то је - параноја. " то, $ $ " па " $ ? је $ % & за ? у терен " $ ? ??Strauss je napisao/la:Tebi brate ne fali daska nego skela u glavi.? 2 - ? je napisao/la:& је $ & за ? " а ? $ " " ? "... Не - се $ је / & у терен а за онај ? Сарајево је ? " у $ ? па & " $ % су $, & " $ пораз на $ терену " ' " " $ жртве...
Lešinari imaju najviše navijačke kultureOni kao prvo nemaju opštu kulturu, jer šta reći za navijače koji zvižde himni bilo koje zemlje, a kamoli svoje. Da ne spominjem silna ulijitenja i ganjanja po terenu igrača kako svojih tako gostujućih. Za tvoju informaciju Manijaci ove sezone nisu napravili nijedan incident izuzev onog protiv Slavije, što se baš ne može reći za cvjećke Lešinare.
I kao drugo ja njih uopšte na shvatam navijačkom grupom. To je nije navička grupa, to je skup ljudi kojim upravlja gvožd i vladajuća elita, koji rade po njihovim uputama i čak im i pjesme piše Slavuj![]()
Pa brate gdje ima da specijalac unosi baklje na tribine. Nemoj mi sad reći da to nije istina. Jeste 100% znao sam ja za to i prije, a bgm i svojim očima sam se uvjerio na tekmi finala kupa, kada na poluvremenu, specijlac nosi dvije kese pune pirotehnike i daje vođi. Jadan je taj vođa, ti navijači, taj klub....
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
Ako je vjerovati mojim izvorima, onda pobijedjujemo na derbiju, dok ce Velez pobijediti - eventualno igrati nerijeseno sa Borcem.
Koliko su izvori tacni, pokazuje cinjenica da sam imao informaciju o Borcevim ljudima koji su sa koferima (parama) htijeli uci u Velezove klupske prostorije, kako bi potplatili sudije da Zeljo izgubi ali im zastitari nisu dozvolili. Par dana nakon toga Avaz je objavio istu tu informaciju
Koliko su izvori tacni, pokazuje cinjenica da sam imao informaciju o Borcevim ljudima koji su sa koferima (parama) htijeli uci u Velezove klupske prostorije, kako bi potplatili sudije da Zeljo izgubi ali im zastitari nisu dozvolili. Par dana nakon toga Avaz je objavio istu tu informaciju

Zadnja izmjena: 1921, dana/u 10 maj 2010, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kako vam vise ne dosadi iznositi raznorazne teorije zavjera ... 

Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 10 maj 2010, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
Volio bih zbog derbija kao derbija da bude puno kosevo. Samo da im kaznu smanje sa 3 na 2 utakmice, s tim da se ta druga utakmica odradi protiv Borca. Ipak derby je derby i za derby se zivi! 

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Rovcanin nije nista zgrijesio,ali fudbal je timska igra i on igra bezobrazno sebicno,to nije nacin da se dokaze...on je igrao dobro period prije povrede,poslije toga se ne moze snaci,on ovo radi na pogresan nacin...ja ga opravdavam samo na mladost i zelju da se vrati sto prije u igru,ti pominjes neke njegove poteze a ne pominjes njegovu sebicnost u nekoliko navrata,i nije problem sto on izbori penal ili zabije gol,ja to od njega svakako ocekujem,problem je sto ne zna iskoristiti sansu koju dobije na pravi nacin,pri tome se ponasa bezobrazno na terenu,ispada papak pravi...kao sto je Seyo rekao,svakome u plavom dresu treba aplauz i on ga od mene uvijek ima,ali zapamti da ce letjeti iz ekipe nastavi li biti "konstruktivan" za ekipu kao sto radi u ovoj polusezoni...zivi bili pa vidjeli...Željovac je napisao/la:A šta je to toliko Rovčanin zgriješio? Jedina mu je greška što solira jer očajno želi da se dokaže kad ostatak tima umrtvljuje utakmicu. I u toj želji pravi greške. Išao je svjesno na rizik i ni ovog puta nije upalilo. Svjestan je da se od njega očekuje nešto vrlo posebno za kratko vrijeme, da bi konkurisao za prvih 11. Vidjeli bi Lazu da na kašiku dobiva minute kako bi se dokazao... Al' eto, ovog je povreda odvojila od prve postave za razliku od Lazara. I kad je ulazio, izborio je 2 penala i pokazao da zna. Pa i protiv Travnika kad je počeo, samo ga je Nurković čudom spriječio da zabije.
Necu ja o Jeseu puno da pisem jer on nije nas igrac pa je bez veze ovde raspravljati o njemu ili o bilo kojem igracu koji nije nas,u pravu si da igrac moze propasti kao zeton jer da je u formi ne bi igrao u olimpiku nego u Dinamu...kakvi su potezi?Fantasticni,njegova postavka u formaciji je fenomenalna,iskusan je po svakom pitanju,u skoku je jaci od svakog zeljinog stopera,zna zabiti gol,ali postavka koju on napravi u polju je fantasticna...i to bez puno trke,samo na iskustvo...ne moze stoper tako odmah propasti,a olimpik je imao pripreme isto kao i svi ostali,pa mozes zakljuciti da je zeljo zbog priprema 30% ispred svih ostalih,pa skontaj kako su to jake pripreme u olimpiku,da ih nece mozda Faik Kolar pripremiti?...Mogu ja biti odlican,najbolji odbrambeni igrac,svaki debil ce me proci ako me istrci 10 puta,ja se postavim na iskustvo,ali ce me bar 5 puta pretrcati kao da sam najveci glupan...Jese je svjestan i gdje je i u kojem timu igra,momak je uzeo lovu i to je stvar njegovog motiva...u Zelji bi bio spreman kao i svi drugi igraci i vjeruj mi da bi momak pokazao kako se moze vratiti u najbolju formu...primjer ti je Beslija,pogledaj ga prosle godine i pogledaj ga sada,neprocjenjivo

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Vjerovatno ce tako i da bude.Strumph_tm87 je napisao/la:Volio bih zbog derbija kao derbija da bude puno kosevo. Samo da im kaznu smanje sa 3 na 2 utakmice, s tim da se ta druga utakmica odradi protiv Borca. Ipak derby je derby i za derby se zivi!
× Plava krv ispod koze ×
Ma nema sanse to napreskak, derbi jest derbi, ali ta utakmica je u protokolu kao i svaka druga... kad bi narpavili tako nesto, mislim da bi nastao jos veci cirkus... jedina je sansa da smanje na jednu utakmicu i da dodaju novcanu kaznu, mada sam skeptican sto se toga tice, mislim da ce biti prazne tribine 95%...MaliMemo je napisao/la:Vjerovatno ce tako i da bude.Strumph_tm87 je napisao/la:Volio bih zbog derbija kao derbija da bude puno kosevo. Samo da im kaznu smanje sa 3 na 2 utakmice, s tim da se ta druga utakmica odradi protiv Borca. Ipak derby je derby i za derby se zivi!

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
Valjda će prihvatiti žalbu Sarajeva, pa da napunimo Koševo, ne bi bilo loše prisjetiti se starih
dobrih vremena ( :
dobrih vremena ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
[quote="? 2 - ?"]" то, $ $ " па " $ ? је $ % & за ? у терен " $ ? ??[/quote]Celtic were relieved to avoid heavy punishment but AC Milan were left reeling after UEFA banned goalkeeper Dida for two matches for his theatrics in last week's controversial UEFA Champions League match at Parkhead.Celtic have been fined £25,000 (AUS$56,452), half of which is suspended, for their part in the incident which saw a pitch-invading supporter approach the Brazilian goalkeeper after Scott McDonald scored the late winning goal.UEFA's control and disciplinary body found Celtic guilty of charges of 'lack of organisation' and 'improper conduct of supporters'.Celtic chief executive Peter Lawwell was pleased with the outcome.
He told the club's official website: "As a club we feel this penalty is proportionate to the incident in question and a fair outcome."Dida was found to have breached UEFA's 'principles of loyalty, integrity and sportsmanship'.
And the 34-year-old, who writhed around in feigned agony in the goalmouth when he was barely tapped by the Celtic supporter, received no sympathy from the 10-man disciplinary body.
He told the club's official website: "As a club we feel this penalty is proportionate to the incident in question and a fair outcome."Dida was found to have breached UEFA's 'principles of loyalty, integrity and sportsmanship'.
And the 34-year-old, who writhed around in feigned agony in the goalmouth when he was barely tapped by the Celtic supporter, received no sympathy from the 10-man disciplinary body.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.