FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 06 apr 2011, 19:22

Mi koji smo pehovi Mirza ce pobjediti u Banja Luci i handirt raju i dalje :mrgreen:

Sad fkt glupo navijati da ti ekipa izgubi da bi trener otiso,**** to al eto u dva zla imas jedno bolje pa nek bude sta bude hebajiga

Samo ako ce ga Hadzialagic mjenjati neka onda Mirze jos isto je to,samo sto ce doci onda Irfan na sportskog pa ces imati veliki broj igraca koji ce prolaziti kroz klub,ako nista zadovoljit ce se ovi sto svaki dan ocekuju novo ime a tako ce i biti:)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 06 apr 2011, 19:27

Ne znas sta je sladje ...il da dobijes u BL il da Mirza dobije otkaz ?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 apr 2011, 19:29

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ne znas sta je sladje ...il da dobijes u BL il da Mirza dobije otkaz ?
dugorocno za vas da zalizani dobije otkaz, kratkorocno da dobijete u BL
Za zivot cijeli!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 apr 2011, 19:30

Uvijek za pobjedu tima...a Mirza ce puc kad tad,il u subotu,il iducu subotu nebitno...mislim glupo bas debilno pitanje kao ono navijas da ti tim izgubi,wtf :|

Samo sto mi sad poraz nece toliko tesko pasti,kao sto bi pao u smislu i da si zijanio i da je ovaj ostao,ovako ako zijanis jbg al opet ti je dobro jel si smjenio trenera i to je to
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 06 apr 2011, 19:33

miky_hz je napisao/la:Uvijek za pobjedu tima...a Mirza ce puc kad tad,il u subotu,il iducu subotu nebitno...mislim glupo bas debilno pitanje kao ono navijas da ti tim izgubi,wtf :|

Samo sto mi sad poraz nece toliko tesko pasti,kao sto bi pao u smislu i da si zijanio i da je ovaj ostao,ovako ako zijanis jbg al opet ti je dobro jel si smjenio trenera i to je to
Uvijek tim treba biti na prvom mjestu a sve ostalo ce biti od danas do sutra 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 apr 2011, 19:34

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Ne znas sta je sladje ...il da dobijes u BL il da Mirza dobije otkaz ?
dugorocno za vas da zalizani dobije otkaz, kratkorocno da dobijete u BL
Dobijemo BoJac i Mirza iz moralnih razloga da ostavku :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 06 apr 2011, 19:34

Jel zna neko mozel se autima u banja luku,ili samo busevi prolaze???

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 06 apr 2011, 19:36

pastore je napisao/la:Jel zna neko mozel se autima u banja luku,ili samo busevi prolaze???
mozes autom, al da ides u koloni sa autobusima

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 apr 2011, 19:52

Prpa je napisao/la:Evo , da nekazete da smo nehumani , pa cemo da vam pomognemo , i dacemo vam otkaz treneru ...

Danaaas se osjecamm boljeeee :-) Danas mi sunceee sjaaaa :-* .... hhahhahhahha
opet sam onaj stari koga si voljela koga si zeljela ...to prpaaa ...ma nema pjesme bez bosancaa!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 06 apr 2011, 19:55

mma_hz je napisao/la:
Prpa je napisao/la:Evo , da nekazete da smo nehumani , pa cemo da vam pomognemo , i dacemo vam otkaz treneru ...

Danaaas se osjecamm boljeeee :-) Danas mi sunceee sjaaaa :-* .... hhahhahhahha
opet sam onaj stari koga si voljela koga si zeljela ...to prpaaa ...ma nema pjesme bez bosancaa!!!

dodaj mi tu gitaru,bas cu zasvirati..... :lol: ej,ali fakat jos samo treba pustiti želji derby i ovi klubovi sto imaju NAJBPLJE NAVIJACE ce ostati bez ijednog trofeja pa cak i bez JUROP...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 06 apr 2011, 20:01

aS_Roma je napisao/la:
pastore je napisao/la:Jel zna neko mozel se autima u banja luku,ili samo busevi prolaze???
jel mogu kume da se prikljucim koloni negdje tamo kod zenicke petlje,da nedolazim u sarajvo?jer blize bi mi puno bilo da odatle startam

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 06 apr 2011, 20:03

pastore je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
jel mogu kume da se prikljucim koloni negdje tamo kod zenicke petlje,da nedolazim u sarajvo?jer blize bi mi puno bilo da odatle startam
Mozda,ali samo mozda ces se moci prikljuciti u FBIH...onog momenta kad se udje u RS o tom mozes samo sanjati...
sretno

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 06 apr 2011, 20:05

MA ODES SAM TAMO I SACEKAS PRED STADIONOM KAO STO SU RADILI MANIJACI I TO JE TO...KAD ZAVRSI TEKMA U AUTO I KUCI,PA JA....

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 06 apr 2011, 20:10

padobranac1978 je napisao/la:MA ODES SAM TAMO I SACEKAS PRED STADIONOM KAO STO SU RADILI MANIJACI I TO JE TO...KAD ZAVRSI TEKMA U AUTO I KUCI,PA JA....
ma jedni govore samo busevi idu,drugi moze i sa autima pa zato pitam...dobro kumovi,hvala...nesto cu skontat,ova bi opcija najbolja bila prije zenice se ukljuciti i lagano...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 06 apr 2011, 20:15

pastore je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:MA ODES SAM TAMO I SACEKAS PRED STADIONOM KAO STO SU RADILI MANIJACI I TO JE TO...KAD ZAVRSI TEKMA U AUTO I KUCI,PA JA....
ma jedni govore samo busevi idu,drugi moze i sa autima pa zato pitam...dobro kumovi,hvala...nesto cu skontat,ova bi opcija najbolja bila prije zenice se ukljuciti i lagano...
Autom i kombijem mozes 10000% samo ako krenes iz Sarajeva...nema razloga da ne moze, pa ne idemo u listicu jbt :mrgreen:

Nego vidim niko ne spominje ostavku Hadzica. Ako je uprava kriva za to ne smijemo im oprostiti.Svi smo se kleli u Damira a sad ga niko i ne spominje..

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 apr 2011, 20:16

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bolan upravu je napustio Damir Hadjic nacalnik opstine novi grad a ne Damir Hadjija igrac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 06 apr 2011, 20:20

Megamon je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bolan upravu je napustio Damir Hadjic nacalnik opstine novi grad a ne Damir Hadjija igrac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MA TO MOZE SAMO ON :mrgreen:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 06 apr 2011, 20:22

Megamon je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: Tako je ! Hadzija je i dalje nas . 8-)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 06 apr 2011, 20:25

hahahaahha...oplakah...

sry za spam

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 06 apr 2011, 20:28

Prpa je napisao/la:hahaha... neznam koliko ti je pametno , da dodjes autom pred stadion , a policija dolazi , sa kolonom navijaca .. hahhahah :))))
MA HAJ TI LAGANO MALO VESLAJ,PA MANIJACI VAM DOSLI I TO NE SAMO JEDNO AUTO PRED STADION, SACEKALI SVOJE,ODGLEDALI TEKMU I GANOLA NAZAD POSLIJE TEKME... ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, MaroonBjelave, OzmoodPinglewood, samoFKS i 48 gostiju.