RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 28 jul 2013, 13:05

rodjak je napisao/la:Po meni je bilo oko 2000 gledalaca.Tribina iza gola VIP :) puna i to je 300 ljudi(nije bilo slobodnog mjesta),iza drugog gola 100 to je 400(nije valjda da je na velikoj bilo samo 300-400 gledalaca :roll: ) i na velikoj tribini je bilo vise od pola popunjeno (dakle nekih 1600-1800)a to je ukupno preko 2000.Moram napomenuti da je mozda na pocetku utakmice i bilo svega nekih 1000 sve ukupno prisutnih zbog udesa na M-17 tacno kod ulaza u stadion pa je bio manji zastoj,tako da je dosta raje kasnilo na pocetak utakmice.Ja kad sam pogledao veliku tribinu na poluvremenu vidio sam da je dobro popunjena.Ja sam cak ubjedjen da je bilo vise od 2000 i to je vise nego solidna posjeta po onome zvuzdanu :o (a bas smo na poluvremenu pricali kolika bi mogla biti posjeta, svi se slazu 2000-2500)

FORZA VELEZ
Dobro si upratio da je dosta raje kasnilo. Sve do 15-20 minute utakmice su ljudi dolazili. Bio je zastoj i jos onde gdje su se karte kupovale je bio ogroman red. Sreca pa imam clansku inace bi do poluvremena cekao da dodjem do ulaznice.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 28 jul 2013, 13:07

LG97DM je napisao/la:Dasta je nego Jusufbasic sebican, navikavajte se tako je i nama u GOŠKU bilo kad je slobodnjak ili penal odma on trci i loptu namjesta, samo ga je kasnije publika zvizdala nije se trudio nikako... Ugl. nece vam se on zadržat tu vise od 1 sezone. Igrat ce vam on ovaj jesenji dio extra tako je i kod nas bilo pa je kasnije rekao kako nije zadovoljan ovo-ono kako je kalibar za jači klub. A Ramovic vam je bolji igrac i 100 puta bolji čovjek od Jusufbasica
Nema veze, ima klupa za take kao on, mislim ako se bude tako ponašao.U Veležu je jedan od igrača koji su itekako zamjenjivi.A možda naši i dovedu još jednog napadača, ima još prelaznog roka.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 28 jul 2013, 13:09

LG97DM je napisao/la:Dasta je nego Jusufbasic sebican, navikavajte se tako je i nama u GOŠKU bilo kad je slobodnjak ili penal odma on trci i loptu namjesta, samo ga je kasnije publika zvizdala nije se trudio nikako... Ugl. nece vam se on zadržat tu vise od 1 sezone. Igrat ce vam on ovaj jesenji dio extra tako je i kod nas bilo pa je kasnije rekao kako nije zadovoljan ovo-ono kako je kalibar za jači klub. A Ramovic vam je bolji igrac i 100 puta bolji čovjek od Jusufbasica
Asistiro covjek za gol, dao je 1 finu loptu Cemalovicu koji naravnio je realizirao u pogodak, u najvise 2 situacije je bio sebican, i to u tim situacijama fino povukao loptu i na kraju lose opalio, po meni extra i on i Ramović
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 28 jul 2013, 13:09

vm22 je napisao/la:
rodjak je napisao/la:Po meni je bilo oko 2000 gledalaca.Tribina iza gola VIP :) puna i to je 300 ljudi(nije bilo slobodnog mjesta),iza drugog gola 100 to je 400(nije valjda da je na velikoj bilo samo 300-400 gledalaca :roll: ) i na velikoj tribini je bilo vise od pola popunjeno (dakle nekih 1600-1800)a to je ukupno preko 2000.Moram napomenuti da je mozda na pocetku utakmice i bilo svega nekih 1000 sve ukupno prisutnih zbog udesa na M-17 tacno kod ulaza u stadion pa je bio manji zastoj,tako da je dosta raje kasnilo na pocetak utakmice.Ja kad sam pogledao veliku tribinu na poluvremenu vidio sam da je dobro popunjena.Ja sam cak ubjedjen da je bilo vise od 2000 i to je vise nego solidna posjeta po onome zvuzdanu :o (a bas smo na poluvremenu pricali kolika bi mogla biti posjeta, svi se slazu 2000-2500)

FORZA VELEZ
Dobro si upratio da je dosta raje kasnilo. Sve do 15-20 minute utakmice su ljudi dolazili. Bio je zastoj i jos onde gdje su se karte kupovale je bio ogroman red. Sreca pa imam clansku inace bi do poluvremena cekao da dodjem do ulaznice.
Izvališ člansku/godišnju i ušetaš se. :D

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 28 jul 2013, 13:15

RodjeniiBrato je napisao/la:Asistiro covjek za gol, dao je 1 finu loptu Cemalovicu koji naravnio je realizirao u pogodak, u najvise 2 situacije je bio sebican, i to u tim situacijama fino povukao loptu i na kraju lose opalio, po meni extra i on i Ramović
Pa ja, kazem ti fino bit ce extra na jesen a kasnije ces sve vidjeti, tako je bar u GOŠKU bilo. A za Ramovica nemam primjedbi
Zadnja izmjena: LG97DM, dana/u 28 jul 2013, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 28 jul 2013, 13:15

anel81m je napisao/la:
Nema veze, ima klupa za take kao on, mislim ako se bude tako ponašao.U Veležu je jedan od igrača koji su itekako zamjenjivi.A možda naši i dovedu još jednog napadača, ima još prelaznog roka.
Bolan od dva gola, Jsufbasic jedan asistirao jedan zabio, kud ces bolje majketi od dva gola u oba gola je on ucestvovao?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 28 jul 2013, 13:20

RodjeniiBrato je napisao/la:
anel81m je napisao/la:
Bolan od dva gola, Jsufbasic jedan asistirao jedan zabio, kud ces bolje majketi od dva gola u oba gola je on ucestvovao?
Malo zna peglat loptu više nego što treba, to je očito.U drugom poluvremenu je u jednoj kontri opalio loptu sa 25 metara a imao je Letića slobodnog na krilu i mogao se naći u idealnoj prilici.Vidit ćemo u buduće, ja se nadam najboljem.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 28 jul 2013, 13:26

Pa dobro vam je i rekao " kalibar za jaci klub " Eto ispunila mu se zelja
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 jul 2013, 13:39

Neznam što ti stalno Gabelovac pljuješ po liku ? Ako nije vama valj'o, ne mora da znači da će tako biti i ovamo. Pusti čovjeka. Nek' pokaže kakav je.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 28 jul 2013, 13:42

LG97DM je napisao/la:
RodjeniiBrato je napisao/la:Asistiro covjek za gol, dao je 1 finu loptu Cemalovicu koji naravnio je realizirao u pogodak, u najvise 2 situacije je bio sebican, i to u tim situacijama fino povukao loptu i na kraju lose opalio, po meni extra i on i Ramović
Pa ja, kazem ti fino bit ce extra na jesen a kasnije ces sve vidjeti, tako je bar u GOŠKU bilo. A za Ramovica nemam primjedbi
Ne mozes poredit gosk sa Velezom, ne sekiraj se ti ovdje ce biti dosta ozbiljniji, Ibro sve sređuje ;)
Zadnja izmjena: RodjeniiBrato, dana/u 28 jul 2013, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 jul 2013, 13:43

Asistiro covjek za gol, dao je 1 finu loptu Cemalovicu koji naravnio je realizirao u pogodak, u najvise 2 situacije je bio sebican, i to u tim situacijama fino povukao loptu i na kraju lose opalio, po meni extra i on i Ramović
Cemalovic e samo da nije dao gol jucer nego se doslovno brukao sa primanjem lopte plus trcanjem sprinta od nula do 100 za sto sekundi
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 jul 2013, 13:53

Ne moze se on zajebavat s Velezom ko sto moze s GOSK-om. Bude li nesto srao morat ce ko Letic potpisat do 2016.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 28 jul 2013, 13:56

Titova-Juga je napisao/la:
Cemalovic e samo da nije dao gol jucer nego se doslovno brukao sa primanjem lopte plus trcanjem sprinta od nula do 100 za sto sekundi
Dobro si rekao Tito onako mlad momak a start mu ko u nekog dede. Jbte brzi sam ja sa 47 kuka

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 jul 2013, 14:07

Ja bih rekao da nema motiva za igru. Uveo Ibro red, ako radiš na treninzima, možeš igrati u prvih 11.
Trener više nije igračka u rukama moćnika.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 28 jul 2013, 14:09

moRAja je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
Dobro si rekao Tito onako mlad momak a start mu ko u nekog dede. Jbte brzi sam ja sa 47 kuka
Pa i Bolt ima slab start ali kasnije nadoknadi. :mrgreen:

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 28 jul 2013, 14:26

zizu1991 je napisao/la:Ja bih rekao da nema motiva za igru. Uveo Ibro red, ako radiš na treninzima, možeš igrati u prvih 11.
Trener više nije igračka u rukama moćnika.
Ima on moriva zizu ali nema damara,napadac sa 20 godina treba da bude ko strijela. Po meni on je za klupe i 90e minute ako se potrefi neki korner isto kao sto je Velez imao Medjedovica koji je ulazio od 85e ako se desi neki slobodnjak do 40 metara jer je imao jaci sut od Carlosa. Mirzu znam od kad se rodio i gajio sam neke nade u njega ali bez obzira na njegov trud on nije za Veleza

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 jul 2013, 14:31

Ne znam, prije, kada je sa 16, 17 god ulazio u igru, više se borio.
Vjerovatno je to što ti kažeš. Ja još uvijek nekako ne mogu da shvatim, da igrač onakve konstitucije ima onako slabu pokretljivost, pa zato pišem o motivu.

baloteli18
Kontakt:

Post Postao/la baloteli18 » 28 jul 2013, 14:51

LG97DM je napisao/la:
Ne mozes poredit gosk sa Velezom, ne sekiraj se ti ovdje ce biti dosta ozbiljniji, Ibro sve sređuje ;)
vama iz Gabele ni ronaldo nebi zadovoljio, previše pričaš gluposti, i nije Velež GOŠK, u gošku nitko nije bio zadovoljan,zato su vam svi i otišli,i ramović i jusufbasic su bili dobri,i naravno da igraci gube volju kad nemaju nikakav moral, a vama u GOŠKU nitko se nije zadrzao...

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 28 jul 2013, 15:45

Veseli ovo ulaganje u stadion.
Ipak,ja se uvijek nadam nečem boljem,tako se još uvijek nadam novom stadionu.
Bijeli Brijeg je jedna lijepa uspomena koju niko ne može ukaljati i tu je Velež ostao zapisan zlatnim slovima.Ali vremena se mjenjanju,živimo tu gdje živimo i treba biti realan.
Po meni je realno jedan lijepi stadion sa 10.000-15.000 mjesta u Sjevernom a ovaj u Vrapčićima bi služio za treninge i za mlađe selekcije koje treniraju u nehumanim uvjetima.
Eto,to su moje želje,i to bi bilo pravo moćno :D
Samo naprijed,nek se radi,nek se gradi.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 28 jul 2013, 15:52

tepsija je napisao/la:Veseli ovo ulaganje u stadion.
Ipak,ja se uvijek nadam nečem boljem,tako se još uvijek nadam novom stadionu.
Bijeli Brijeg je jedna lijepa uspomena koju niko ne može ukaljati i tu je Velež ostao zapisan zlatnim slovima.Ali vremena se mjenjanju,živimo tu gdje živimo i treba biti realan.
Po meni je realno jedan lijepi stadion sa 10.000-15.000 mjesta u Sjevernom a ovaj u Vrapčićima bi služio za treninge i za mlađe selekcije koje treniraju u nehumanim uvjetima.
Eto,to su moje želje,i to bi bilo pravo moćno :D
Samo naprijed,nek se radi,nek se gradi.
Tepsija sjecam se ko djete kad je RAja mostarska radila na izgradnji BB koji ce uvijek ostati poznat kao Velezova utvrda. I ja sam za gradnju novog stadiona u SL i to bi bio novi pocetak. Onda nije bilo tehnologije kao sada i nebi bio bas veliki problem to izgraditi samo je na nama da tu ideju pokrenemo s rijeci na djela. Ako treba i rucno kopat ja cu kopat za Velez

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.