Neka nova definicija otkaza
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Pa valja mu se vratit doma u Kroaciju kad mu avantura zvana repka BiH dodje kraju ... kako Kroatima onda objasnit da im je otudjio tog i tog iz cista mira ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Sve utakmice će ići uživo na BHT1 i AS1 BH.
- EastwichTown
- Kontakt:
Realno na papiru po imenima +10 za Sloveniju , u realnosti vidjet ćemo večeras 
Spisak rukometne reprezenatcije Slovenije:
Golmani: Jože Baznik (Nimes), Klemen Ferlin (Erlangen) i Urh Kastelic (Lemgo).
Krila: Blaž Janc (Barcelona), Domen Novak (Wetzlar), Tilen Kodrin (Gummersbach) i Darko Cingesar ( Urbanscape Loka ).
Vanjski igrači: Dean Bombač (Pick Szeged), Nejc Cehte (GOG Gudme), Jure Dolenec (Limoges), Matić Grošelj (Chartres), Nik Henigman (Saint Raphael), Aleks Kavčič (Zagreb), Domen Makuc (Barselona), Jaka Malus (Göppingen), Rok Ovniček (Nantes) i Aleks Vlah (Celje Pivovarna Laško),
Kružni napadači: Blaž Blagotinšek (Göppingen), Matej Gaber (Pick Szeged), Kristjan Horžen (Rhein-Neckar Löwen) i Stefan Žabić (Celje Pivovarna Laško).

Spisak rukometne reprezenatcije Slovenije:
Golmani: Jože Baznik (Nimes), Klemen Ferlin (Erlangen) i Urh Kastelic (Lemgo).
Krila: Blaž Janc (Barcelona), Domen Novak (Wetzlar), Tilen Kodrin (Gummersbach) i Darko Cingesar ( Urbanscape Loka ).
Vanjski igrači: Dean Bombač (Pick Szeged), Nejc Cehte (GOG Gudme), Jure Dolenec (Limoges), Matić Grošelj (Chartres), Nik Henigman (Saint Raphael), Aleks Kavčič (Zagreb), Domen Makuc (Barselona), Jaka Malus (Göppingen), Rok Ovniček (Nantes) i Aleks Vlah (Celje Pivovarna Laško),
Kružni napadači: Blaž Blagotinšek (Göppingen), Matej Gaber (Pick Szeged), Kristjan Horžen (Rhein-Neckar Löwen) i Stefan Žabić (Celje Pivovarna Laško).
Ti njegovi Kroati se ne bi slozili s otim argumentom
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Pa rek'o je Burić da nije spreman i u formi

Isto kao da svaku utakmicu za reprezentaciju ima 20 odbrana pa ono, ne bih sad da dolazim i da kvarim prosjek pošto sam se tek oporavio od teške povrede i ulazim u formu

Njegovo objašnjenje je smiješno, brani za Flensburg već mjesec dana minimalno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Spisak naših rukometaša koji će igrati večeras.
Klis je otpao sa spiska, meni je preglupo što je to urađeno jer koliko znam dečko je najbolji lijevi bek kojeg bi u perspektivi mogli imati, ima neke minute u Zagrebu, igra Ligu prvaka, ne vidim zašto bi Hamidović bio prije njega, a pogotovo mrtvi Herceg i Mandić mada eto fol Mandić odbranu igra.
Izbaci ih skroz sa spiska yeboga više Herceg taman ne mogli gola dati al' da ne gledam više ove polovnjake u tridesetim godinama. Više volim vidjeti Klisa da ima 0/10 nego Hercega 3/7.
Izbaci ih skroz sa spiska yeboga više Herceg taman ne mogli gola dati al' da ne gledam više ove polovnjake u tridesetim godinama. Više volim vidjeti Klisa da ima 0/10 nego Hercega 3/7.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Joj sastava komedijeRaonffa je napisao/la: ↑13 okt 2022, 16:18Spisak naših rukometaša koji će igrati večeras.
Klis je otpao sa spiska, meni je preglupo što je to urađeno jer koliko znam dečko je najbolji lijevi bek kojeg bi u perspektivi mogli imati, ima neke minute u Zagrebu, igra Ligu prvaka, ne vidim zašto bi Hamidović bio prije njega, a pogotovo mrtvi Herceg i Mandić mada eto fol Mandić odbranu igra.

Sve ispod 10 razlike za Sloveniju je veliki uspjeh
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Otpali su jos i faljic i harun hodzic…ipak „pomladjujemo“ ekipu… koje obicne floskule za raju na ulici…
I meni je glupo što nema Klisa. Ne nadam se ničemu, osim barem nekom uigravanju pa da se pobijemo sa Crnogorcima u nedjelju. Red je da u Sarajevu nakon košarkaške bude i prava rukometna atmosfera.
Kod Smajlagica bukvalno ista prica ko kod Sumana. Podmladjivanje, igraju samo najspremniji itd, a na kraju sve kontra od toga. Ne bi me cudilo da vrati Prcea opet
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Šta vam pričam naredio Magi mora Herceg i Mandic igrati nema veze sto pojma nemaju,Klis je višak isti K….C drugo pakovanje
- EastwichTown
- Kontakt:
Zar nije bilo dovoljno da se zagrle na intoniranje himne , ovo tako jadno izgleda isto kao naši političari , svi bošnjaci kao stavili ruku na srce , a oatali nisu , pa **** vas podjele u dupe.
Al' Hamidović je od 30 šuteva, koliko je uputio od kada igra za reprezentaciju, u jedno 20 njih pogodio prečku ili stativu 

Fanatikosi grme.
Mi i dalje usporeni snimak.
Mi i dalje usporeni snimak.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ovcina je tito,ali niko da mu kaze da ovo nije za njega 
Ovaj nas golman je gigant,bjezi od lopte da ga ne pogodi,boli

Ovaj nas golman je gigant,bjezi od lopte da ga ne pogodi,boli

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Ne zna se ko je ocajniji, mi il sudije 

Nasi krv ispisaju da osutaju a ovi dva dodavanja i gol
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.