Henry added: "We are delighted that Kenny Dalglish has agreed to step in and manage the team for Sunday's FA Cup tie at Old Trafford and for the remainder of the season.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Pa do kraja sezone je tu sigurno.
King Kenny ostaje do kraja sezone sad je najvece pitanje hoce li biti odlaska ili dolaska igraca. Bolje je da ostane nekoliko tekmi dok ne nadjemo menagera. Bolje da novi menager potrosi ostatak sezone na uigravanje ekipe nego da nas Kenny vodi do kraja sezoneSanchez_8 je napisao/la:E vrijeme je bilo vise , a King je tu samo da ima neko da vodi ekipu dok nadjemo trenera ili za stalno ?

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Do kraja sezone ostaje sigurno ako će zadovoljiti rezultatima a siguran sam da hoće
onda će ostati duže

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dobi onaj lik sto se kladio da ce Roy prvi dobiti otkaz u Premier ligi nesto vise od 3 hiljade funti.
Da je bilo i kod nas da se kladimo, isto bih odigrao.
Da je bilo i kod nas da se kladimo, isto bih odigrao.

Ma sa Kingom cemo dobiti Scum 5-0 

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
nisam ocekivao da ce otici iz Liverpoola prije utakmice protiv scuma, i ne znam koliko je pametan potez mijenjati menagera dan prije utakmice, ali nek je on otisao 

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Novi trener Liverpoola bi mogao biti Ralf Rangnick, bivsi trener Hoffenheima, javljaju njemacki mediji.
Mora se ovo zaliti , kutarisali smo se muke !
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
TO JE TO! KING KENNY SE VRAĆA. Nemogu opisat svoju sreću 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Hahaha , dobar tajB0SANAC je napisao/la:Novi trener Liverpoola bi mogao biti Ralf Rangnick, bivsi trener Hoffenheima, javljaju njemacki mediji.

Prenosili ko sutra utakmicu ? 

Nova sportILoveLFC je napisao/la:Prenosili ko sutra utakmicu ?

Sarajevo i Liverpool
- elninho_resTO
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:TO JE TO! KING KENNY SE VRAĆA. Nemogu opisat svoju sreću
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ima i na Sport klubu
IN WEED WE TRUST!!!
Kum sa stalnim ugovorom.
Kum sa stalnim ugovorom.

With Kenny Dalglish on the ball
He was the greatest of them all
[youtube][/youtube]
You are someone else I am still right here
Moram opet kod zeta, na HSu ukinuli i na programu gdje je bio SK, sada je ubačen K1 (sportsport.ba) koji još nije u funkciji.VELA je napisao/la:Ima i na Sport klubu
hvala Bogu da je i nas sreca pogledala evo titule sa Kingom 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Isto tako....Carlo je napisao/la:Moram opet kod zeta, na HSu ukinuli i na programu gdje je bio SK, sada je ubačen K1 (sportsport.ba) koji još nije u funkciji.VELA je napisao/la:Ima i na Sport klubu

http://forums.liverpoolfc.tv/showthread.php?t=223776
Zadnja utakmica mu je bila protiv Manchestera u FA Cupu. Ovo sigurno nije slučajnost
Zadnja utakmica mu je bila protiv Manchestera u FA Cupu. Ovo sigurno nije slučajnost

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.