On i Gravesen
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- akisarajevo92
- Kontakt:
Južnoamerikanci se lahko naviknu, pogotovo dva kromanjonca u separatističkom klubu.
Dok je Modrić doktor za sve navedene.
Dok je Modrić doktor za sve navedene.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ja meraka na RMB
A znali su nas zajebavat svu sezonu hhahahahhaha gori su definitivno i od ove Barcelone, nema tu nikakve dileme
A znali su nas zajebavat svu sezonu hhahahahhaha gori su definitivno i od ove Barcelone, nema tu nikakve dileme
27.10.2020
BTW Brajtvajt sere lijevom po Bernabeuu jel neko sumnja? Ne znam da smo doveli novog igraca a da im nije zabio zadnjih godina hahahah
27.10.2020
daj link
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vinicius Junior završava karijeru Kyle Walkeru u srijedu.
Inače od svega bi najgore bilo da te izbaci Guardiola u LP, to bi bilo pravo poniženje.
Inače od svega bi najgore bilo da te izbaci Guardiola u LP, to bi bilo pravo poniženje.
Remember, remember the 5th of November.
Jos 2 tekme pa mogu na EURO hhahhahaaha
Taman 2 poraza, City i Barca i imaju visak slobodnog vremena sve do juna
Taman 2 poraza, City i Barca i imaju visak slobodnog vremena sve do juna
27.10.2020
koliko uopste taj Vinicius ima golova za Real...ja imam osjecaj da mu sklonis golmana on ne bi zabio ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dovoljno da u budućnosti postane Ballon d'Or i tako naslijedi Isca i Asensija
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
a kako su ga dizali,mislim jos ga dizu...momak 3 sezone ne mzoe 5 golova zabiti...evo 3 sezonu slusam pricu samo da realizuaciju popravi..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jbg, isfuralo "Asensio budući ballon d'or" kolektivno međusobno izdrkavanje, pa su morali naći drugog, nije Vinicius kriv pa je bio jedina opcija u tom trenutku. Nisam upratio na kome su sad, Rodrygo ili Valverde. Znam ko je sljedeći doduše, momak je već sad najbolji igrač lige kamoli kad ga vrati Real.
Donnie Darko je napisao/la: ↑23 feb 2020, 00:09Braithwaite već ima 6 golova u ligi, tako da se njih dvojica moraju dobro potrudit da ga zajedno stignu.
27.10.2020
ma smijesno,mislim decko ima fin dribling i brz je ,ali nije futsal jarane ,igra se za golove taj ne moze na prazan evo treca godina ...i sad citam na fb te komentare...isto sam procitao,samo da popravi realizaciju hahDonnie Darko je napisao/la: ↑23 feb 2020, 00:17Jbg, isfuralo "Asensio budući ballon d'or" kolektivno međusobno izdrkavanje, pa su morali naći drugog, nije Vinicius kriv pa je bio jedina opcija u tom trenutku. Nisam upratio na kome su sad, Rodrygo ili Valverde. Znam ko je sljedeći doduše, momak je već sad najbolji igrač lige kamoli kad ga vrati Real.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.