FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Adriano je puno bolji od Abidala sto se ofanzive tice, sto Barci i treba...
ja mislim da ce u najjacim utakmicama vjerovatno Abi igrati stopera, jer je poslije Pique nas najbolji stoper, a Adriano lijevo...
a ovo sam iznio samo neko svoje misljenje...
bice tu povreda, suspenzije i tih stvari...
a sto se Cesca tice, sad napokon imamo nekoga ko moze zamijeniti Xavia...dostojno naravno...
a sve imam neki osjecaj da bi Fontas ove sezone mogo biti nesto slicno kao Pique kad je tek doso iz Manchestera, one sezone...
ustvari tesko da ce i jedan stoper ponoviti onu sezonu, pa i sam Pique, al nesto slicno...
imam potpuno povjerenje u tog momka...
ja mislim da ce u najjacim utakmicama vjerovatno Abi igrati stopera, jer je poslije Pique nas najbolji stoper, a Adriano lijevo...
a sto se Cesca tice, sad napokon imamo nekoga ko moze zamijeniti Xavia...dostojno naravno...
a sve imam neki osjecaj da bi Fontas ove sezone mogo biti nesto slicno kao Pique kad je tek doso iz Manchestera, one sezone...
ustvari tesko da ce i jedan stoper ponoviti onu sezonu, pa i sam Pique, al nesto slicno...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ima Barca i vise ofanzive u Alvesu i Piqueu nego sto je potrebno, cak vise nego sto je i pozeljno. Sto se Fontasa tice, mislim da ce on ove sezone biti kao Thiago prosle, znaci s vremena na vrijeme dobiva priliku, i sljedece sezone ide u prvi plan.
Mislim da će Abidal ovu sezonu igrati dosta više na poziciji lijevog beka nego kao stoper.
Tu Pep ima Fontasa , ali i Bussa i Maschea.
Ne treba nam ofanzivan igrač na poziciji lijevog beka , dosta smo ofanzivni i Dani je sasvim dovoljan da se stvori višak , ali treba neko ko će pomagati stoperima kod kontri , tu upada Abi.
Tu Pep ima Fontasa , ali i Bussa i Maschea.
Ne treba nam ofanzivan igrač na poziciji lijevog beka , dosta smo ofanzivni i Dani je sasvim dovoljan da se stvori višak , ali treba neko ko će pomagati stoperima kod kontri , tu upada Abi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Adriano "ispuca" loptu iz peterca, ostane mrtav ukopan i onda frankovci tj. Benzema ugura loptu i 2:2. Joj poludio samZELJO DO GROBA je napisao/la:Adriano je puno bolji od Abidala sto se ofanzive tice, sto Barci i treba...

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Milina
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Evo kako izgleda škola fudbala koju prezentuju velemajstori...obratite pažnju na trokute.
[youtube][/youtube]
A jedan Man.Utd ne može jednostavno doci do lopte po 5 minuta...i to u finalu LP
[youtube][/youtube]
I onda dođu "forumski strucnjaci" koji tvrde kako je lako Pepu kad ima ovakav tim
njegovo je da im prica viceve i anegdote iz igracke prošlosti i dohvaca vodu na treninzima

[youtube][/youtube]
A jedan Man.Utd ne može jednostavno doci do lopte po 5 minuta...i to u finalu LP
[youtube][/youtube]
I onda dođu "forumski strucnjaci" koji tvrde kako je lako Pepu kad ima ovakav tim

Kako rekoše oni sa Sportkluba na prijenosu utakmice
:
Barceloni trebaju samo dva - tri dodavanja da izbace odbranu reala i naprave šansu , dok realu treba 10-ak dodavanja i da neko predribla dva tri igrača Barce da bi stvorli kakvu takvu šansu

Barceloni trebaju samo dva - tri dodavanja da izbace odbranu reala i naprave šansu , dok realu treba 10-ak dodavanja i da neko predribla dva tri igrača Barce da bi stvorli kakvu takvu šansu

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
tacno, al isto tako sjeti se prosle sezone, pokazo je da je klasa...bparena je napisao/la:Adriano "ispuca" loptu iz peterca, ostane mrtav ukopan i onda frankovci tj. Benzema ugura loptu i 2:2. Joj poludio samZELJO DO GROBA je napisao/la:Adriano je puno bolji od Abidala sto se ofanzive tice, sto Barci i treba...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa ja ne znam o kakvom vi sudjenju pricate...
al ja znam ko ostalima presudi, koji trokut...
svima poznati
Xavi, Iniesta i Messi
al ja znam ko ostalima presudi, koji trokut...
svima poznati
Xavi, Iniesta i Messi
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Afellay na meti Juventusa
cijenim ga zaista jer se radi o vrlo dobrom igracu koji zna igrati fudbala, ali realno Ibrahim ce teško moci doci do minuta ove sezone, pogotovu sad kad su došli Sanchez i Cesc.

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma ne treba njega prodavati, malo je 8 miliona...on je izuzetno dobar igrac...spizz je napisao/la:Afellay na meti Juventusacijenim ga zaista jer se radi o vrlo dobrom igracu koji zna igrati fudbala, ali realno Ibrahim ce teško moci doci do minuta ove sezone, pogotovu sad kad su došli Sanchez i Cesc.
moze odraditi dobre stvari, pogotov sa klupe, dosta je agilan i pravi joker igrac...
ja sam za njegov ostanak u klubu...
ima kvaliteta, treba se boriti za svoje mjesto u timu...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Zna li neko u kakvom sastavu će igrati Barsa protiv Napolija?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
koliko sam nacuo : Valdez-Alves-Abidal-Pique-Adirano-Busquets-Xavi-Fabregas-Villa-Messi-PedroFRANK RIBERY je napisao/la:Zna li neko u kakvom sastavu će igrati Barsa protiv Napolija?
S'tim da nisam siguran za Piquea
Stranger in the night. SIDA in the morning!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
zna li neko zvanican sastav za utakmicu...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Pinto, Montoya, Piqué, Fontàs, Adriano, Thiago, Fàbregas, Keita, Iniesta, Kiko Femenía i VillaZELJO DO GROBA je napisao/la:zna li neko zvanican sastav za utakmicu...
MVP - Messi-Villa-Pedro
Ovaj sastav ni u snu nisam mogao zamisliti
Al nema veze,da vidim kako ce funcijonisati tandem thiago i fabregas i da vidimo kakav je ovaj kiko.

Al nema veze,da vidim kako ce funcijonisati tandem thiago i fabregas i da vidimo kakav je ovaj kiko.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Pa eto, nije loš sastav...tu su trojica iz najboljih 11: Pique,Iniesta i Villa...da vidimo i Fontasa na djelu.losmi je napisao/la:Pinto, Montoya, Piqué, Fontàs, Adriano, Thiago, Fàbregas, Keita, Iniesta, Kiko Femenía i VillaZELJO DO GROBA je napisao/la:zna li neko zvanican sastav za utakmicu...
http://www.sportlemon.tv/wv-2/8/152/v-295309.html" onclick="window.open(this.href);return false;DesimaL je napisao/la:Neka ko baci koji link ovde
Probaj ovaj...kod mene radi bez ikakvih prekida, slika vrlo dobra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.