FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
mislim da je objektivno borac u prednosti, pogotovo zbog domaćeg terena, ali Sarajevo je mnogo puta do sada pokazalo kako najbolje igra kada to najvise treba, pa nesto mislim da bi to moglo biti i u ovoj tekmi. 

-
- Kontakt:
Hordasi koliko vas dolazi ocete bar popuniti onu skelu pa da grmi stadionom ko u dobra stara vremena
....Pozdrav prijeratnoj braci 

Melburnski Lesinar
Trebinje,20 ljudi.padobranac1978 je napisao/la:' " СТЕ ВРХ " & ? " & ", " " " " су " НА $ ' ' ...![]()

a to nama govoris iz kojeg razlogatatamata2 je napisao/la:Trebinje,20 ljudi.padobranac1978 je napisao/la:' " СТЕ ВРХ " & ? " & ", " " " " су " НА $ ' ' ...![]()
slovima-dvadeset

http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 72d1224187
ovo je nas br

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 06 apr 2011, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
tatamata2 je napisao/la:Trebinje,20 ljudi.padobranac1978 je napisao/la:' " СТЕ ВРХ " & ? " & ", " " " " су " НА $ ' ' ...![]()
slovima-dvadeset
sta ti je tu cudno dobro ih je i toliko otislo
Ma ne govorim za vas,govorim za zeljkanove.Je l meni jedinom cudan odnos,6 000 kuci na jugu,a 20 na gostovanju?:D

nisi jedini al hajde ti na njihovu temu i pisi s njima ovdje ih samo bezze prizivas i bice rasprava glupih koje ce samo biti obrissane!!tatamata2 je napisao/la:Ma ne govorim za vas,govorim za zeljkanove.Je l meni jedinom cudan odnos,6 000 kuci na jugu,a 20 na gostovanju?:D
Zivio ti meni!!

pitaj njih sto ih je bilo toliko sta mi znamo

FK SARAJEVO.
- molotovljev
Sesti april najznacajniji je datum u istoriji naseg grada,Colorado je napisao/la:
Sarajevo moje , JEDINI MOJ GRAD !
sve sto se događalo tog datuma 1945 i 1992 godine postalo
je simbol otpora njegovih građana svim oblicima fasizma.
Ovo je dan kada je Sarajevo oslobođeno od fasisticke
okupacije tokom Drugog svjetskog rata,ali i dan koji
simbolizuje pocetak nove opsade Sarajeva.
F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
Sto neko napiso vec na drugom forumu...
-savez suspendovan
-uprava nula bodova
-pola igraca ne zasluzuje nosit dres FKS
-sef struke nikad gori ( i ko covjek i ko trener)
-tv prenos
jedino sto nam na ruku ide je nocni termin
da vidimo hocemo li moci odraditi gostovanje barem ovako
http://www.fksinfo.com/galerija/details ... bd94eb43bb
Sto se utakmice same tice...Borac je puno bolji sto dokazuje i tabela..igraju bas dobro ali mi smo u BL cesto znali dobar posao napravit pa se nadam da cemo i ovaj put!!!
Vec sam rekao da su nam sanse za titulu minimalne,tj ne smijemo izgubit nijednu do kraja. Znaci ako uzmemo u BL onda da uvezemo tri domace pobjede a tu ce mislim Rudar i Olimpic biti najzajebaniji.Onda u Travniku barem bod,protiv Drine i Leotara u gostima po 3 boda (moze i bod iz Trebinja) i uzeti na Kosevu ZeljeznicarA i listicu...To je tesko izvodivo pogotovo sa ovakvom igrom i trenerom
Zijanit cemo barem jedno gostovanje(ili Borac ili Travnik) a mozda i oba...
UGL svi u BL po 3 boda pa cemo vidjet sta i kako dalje
-savez suspendovan
-uprava nula bodova
-pola igraca ne zasluzuje nosit dres FKS
-sef struke nikad gori ( i ko covjek i ko trener)
-tv prenos
jedino sto nam na ruku ide je nocni termin
da vidimo hocemo li moci odraditi gostovanje barem ovako
http://www.fksinfo.com/galerija/details ... bd94eb43bb
Sto se utakmice same tice...Borac je puno bolji sto dokazuje i tabela..igraju bas dobro ali mi smo u BL cesto znali dobar posao napravit pa se nadam da cemo i ovaj put!!!
Vec sam rekao da su nam sanse za titulu minimalne,tj ne smijemo izgubit nijednu do kraja. Znaci ako uzmemo u BL onda da uvezemo tri domace pobjede a tu ce mislim Rudar i Olimpic biti najzajebaniji.Onda u Travniku barem bod,protiv Drine i Leotara u gostima po 3 boda (moze i bod iz Trebinja) i uzeti na Kosevu ZeljeznicarA i listicu...To je tesko izvodivo pogotovo sa ovakvom igrom i trenerom

UGL svi u BL po 3 boda pa cemo vidjet sta i kako dalje

pozdrav i tebi do sad smo dobri uvijek bili u BL a videcemo kakvi cemo biti ovaj putNije Bitno je napisao/la:Hordasi koliko vas dolazi ocete bar popuniti onu skelu pa da grmi stadionom ko u dobra stara vremena....Pozdrav prijeratnoj braci
Dat ultimatum Mirzi Varešanoviću
Piše: O. Škundrić
Srijeda, 06.04.11. 16:49.
Na jučerašnjoj sjednici Izvršnog odbora FK Sarajevo bilo je i vše nego burno, a ostavke su podnijeli Damir Hadžić i Dževad Bećirević, te je dat ultimatum treneru Mirzi Varešanoviću.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog kluba Sarajeva, koja je jučer održana, imala je veoma buran tok. Nakon sjednice, ostavke su na svoje funkcije u ovom tijelu podnijeli Damir Hadžić i Dževad Bećirović, dok će s druge strane, po svemu sudeći, u IO ući Irfan Redžepagić, menadžer Edina Džeke.
Također, bilo je riječi i o šefu stručnog štaba Mirzi Varešanoviću. Njemu je, naime, dat ultimatum da u narednom kolu Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine, kada bordo sastav gostuje u Banja Luci, donese sva tri boda ili će dobiti otkaz.
Kako neslužbeno saznajemo, već je spremna i zamjena za Varešanovića u liku Edima Hadžialagića.
ode znaci zalizani, samo sam vala protiv ovog redzepagica mislim kako moze menadžer biti u upravi kluba pa da valja svoje igrace...
Piše: O. Škundrić
Srijeda, 06.04.11. 16:49.
Na jučerašnjoj sjednici Izvršnog odbora FK Sarajevo bilo je i vše nego burno, a ostavke su podnijeli Damir Hadžić i Dževad Bećirević, te je dat ultimatum treneru Mirzi Varešanoviću.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog kluba Sarajeva, koja je jučer održana, imala je veoma buran tok. Nakon sjednice, ostavke su na svoje funkcije u ovom tijelu podnijeli Damir Hadžić i Dževad Bećirović, dok će s druge strane, po svemu sudeći, u IO ući Irfan Redžepagić, menadžer Edina Džeke.
Također, bilo je riječi i o šefu stručnog štaba Mirzi Varešanoviću. Njemu je, naime, dat ultimatum da u narednom kolu Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine, kada bordo sastav gostuje u Banja Luci, donese sva tri boda ili će dobiti otkaz.
Kako neslužbeno saznajemo, već je spremna i zamjena za Varešanovića u liku Edima Hadžialagića.
ode znaci zalizani, samo sam vala protiv ovog redzepagica mislim kako moze menadžer biti u upravi kluba pa da valja svoje igrace...
- Giallorossi
- Kontakt:
ma samo da ode Mirza nemogu ga smislit vishe

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
ni meni nije drag ali nije samo do0 njega pasa moj. mora se tu jos ljudi skloniti da krenemo naprijed.
- theboss_RD07
- Kontakt:
- Megamon
- Kontakt:
E cuj Hadzialagic

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Imat' cemo SENZACIONALNOG trenera, sa SENZACIONALNIM igracima!Megamon je napisao/la:E cuj Hadzialagic![]()

- Megamon
- Kontakt:
Slucajnost ili ne i on je zalizanBegAx je napisao/la:Imat' cemo SENZACIONALNOG trenera, sa SENZACIONALNIM igracima!Megamon je napisao/la:E cuj Hadzialagic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
dobar vam je bio varesanovic samo steta sto ce dobiti otkaz jbg.http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/dat- ... vicu/54751
Nasa uprava sad kad je evo listica ispala iz utrke za evropu , ako bude ipak s novim savezom mogla se igrat evropa ,dobro da odrade posao za licence i da sve bude ok jer inace ce ova sk utorija pokusat na sve nacine da dodje do evrope, naravno preko zelenog stola nebi im bilo 1 put
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
nebi nebi toga se i ja bojimadnanhz je napisao/la:Nasa uprava sad kad je evo listica ispala iz utrke za evropu , ako bude ipak s novim savezom mogla se igrat evropa ,dobro da odrade posao za licence i da sve bude ok jer inace ce ova sk utorija pokusat na sve nacine da dodje do evrope, naravno preko zelenog stola nebi im bilo 1 put

FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, atomskaNavika, bhfanatic14, MSOZ101, supervizor i 63 gosta.