Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Msn sport
,baš me nasmija onako pravo,sve sami stručnjaci rade i analiziraju,čudi me da za njih nisam čuo,ne treba nama niko praviti tabele,sreća pa imamo oči i znamo koliko smo zakinuti.
Calciomercato takođe to pravi,prvi ste se na temi serie A pozivali na njih do neki dan kada je ažurirano i tamo smo više zakinuti,a sada ona ne valja,je li tako?
A podaci su ti fantastični,milan 65 bodova.

@delpy,da i ja dođem na svoje,vi čitavu sezonu gledate na tv-u,instaliraj sopcast i pred utakmicu posjeti livefootball.ws, HD kvalitet linkovi.

Calciomercato takođe to pravi,prvi ste se na temi serie A pozivali na njih do neki dan kada je ažurirano i tamo smo više zakinuti,a sada ona ne valja,je li tako?
A podaci su ti fantastični,milan 65 bodova.

@delpy,da i ja dođem na svoje,vi čitavu sezonu gledate na tv-u,instaliraj sopcast i pred utakmicu posjeti livefootball.ws, HD kvalitet linkovi.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 20 mar 2012, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
valjda kad Sedorf igra rukom ili Muntari nokautira Lichsteinera to se broji kao bod MilanuOxygen je napisao/la:Msn sport![]()
![]()
,baš me nasmija onako pravo,sve sami stručnjaci rade i analiziraju,ne treba nama niko praviti tabele,sreća pa imamo oči i znamo koliko smo zakinuti.
A podaci su ti fantastični,milan 65 bodova.![]()

A Robinhovo i Boatengovo padanje je dva boda po utakmici.
Kad Giaccherinia skrse sa ledja ili poniste gol protv Genoe onda se Juventusu oduzimaju bodovi, slazem se bas su "strucnjaci"

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
E čuj Juve bi kasnio 12 bodova.
Istraživanje je obavio ugledni i svjetski internet portal MSN sport.
[youtube][/youtube]

Istraživanje je obavio ugledni i svjetski internet portal MSN sport.

[youtube][/youtube]
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Napokon jedna utakmica gdje bi me remi obradovao. Nek' bude 0-0 ja zadovoljan .
Sastav je mogao biti i bolji. Caceres u odbrani, sredina Marrone, a Giacherini umjesto Pepka na krilu.
Ali, eto Conte valjda zna najbolje. Samo da priliku ne dobiju brkati manekenčić i Padoin i biće sve uredu.

Sastav je mogao biti i bolji. Caceres u odbrani, sredina Marrone, a Giacherini umjesto Pepka na krilu.
Ali, eto Conte valjda zna najbolje. Samo da priliku ne dobiju brkati manekenčić i Padoin i biće sve uredu.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- harebianconero
- Kontakt:
Ne volim ja kada Giaccherini igra na krilu, dosta je bolji u sredini ..
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
bitno je da se prodje, ostalo...dzenan01 je napisao/la:Napokon jedna utakmica gdje bi me remi obradovao. Nek' bude 0-0 ja zadovoljan .![]()

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Milan bi večeras mogao izaći u oslabljenom sastavu, to je idealna prilika da im uvalimo 2 komada. Samo po bekovima napasti i sigurno ne gubimo partiju.
Ž '21!
- delpiero20
- Kontakt:
Jel ovo nosonja out?
Odlicna prilika da prodjemo sa stilom

Odlicna prilika da prodjemo sa stilom

Pošto velika većina nas se ne sjeća osvajanja zadnjeg kupa,red je da idemo u finale.
Tamo će nam biti teže po mom sudu,vrlo vjerovatno protiv napolia,mada se i dalje nadam da Siena pokuša pružiti neki otpor s obzirom da ima 2-1 iz prvog meča.
[youtube][/youtube]
Tamo će nam biti teže po mom sudu,vrlo vjerovatno protiv napolia,mada se i dalje nadam da Siena pokuša pružiti neki otpor s obzirom da ima 2-1 iz prvog meča.
[youtube][/youtube]
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Ko se ne sjeća ...Oxygen je napisao/la:Pošto velika većina nas se ne sjeća osvajanja zadnjeg kupa,red je da idemo u finale.
[youtube][/youtube]

Bitno je večeras proći, finale je finale jbg svašta može biti u jednoj tekmi. Ko kaže da nema nosonje

Nije to veliki hendikep, i tako se ne vidi kad igra protiv Juvea

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zato i rekoh većina,imao sam te u vidu,ja sam nešto više od godinu kasnije počeo navijati za Juve.
Dakle,u riznici trofeja mi samo kup fali.
Ja počeo već o finalu pričati,možda zato što sam ubijeđen da ćemo tamo igrati,ABD.
Dakle,u riznici trofeja mi samo kup fali.

Ja počeo već o finalu pričati,možda zato što sam ubijeđen da ćemo tamo igrati,ABD.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
aBd brate... vrijeme je da se kruniše dobra igra ove sezone... dosta su nas dušmani unazadili..Oxygen je napisao/la:Zato i rekoh većina,imao sam te u vidu,ja sam nešto više od godinu kasnije počeo navijati za Juve.
Dakle,u riznici trofeja mi samo kup fali.![]()
![]()
Nama coppa, Diavolcici da kiksaju jednu u prvenstvu pa da se muški ''pobijemo'' do kraja

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- legenda reala
- Kontakt:
Večeras sam vas igro oba tima daju gol, pa dobro pazite šta će biti, možete vala primiti tri gola i dati jedan 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- sarajlija89
- Kontakt:
Pozz bijelo-crnoj braći...
Nije me bilo par dana, pa sam malo pogubio konce ovdje.
Veceras se zeljno iscekuje utakmica. Kako ne bi, nakon toliko vremena imamo priliku igrati u jednom finalu. Nevjerovatno...prva stvar na koju sam pomislio jutros...nas Juve u jednom finalu, pa me neka sjeta obuzima...
Trebali bi abB veceras sacuvat tu prednost. Ne trebamo se zatvarat, trebamo igrati svoju igru i tesko ce Milan sta moci...
I da, vise nisam moderator
, pa da me ne peglate hvala Bogu, valjda ce vam novog poslat.
neda mi se sa vama vise zajebavat, ovako sam slobodni umjetnik. 

Nije me bilo par dana, pa sam malo pogubio konce ovdje.

Veceras se zeljno iscekuje utakmica. Kako ne bi, nakon toliko vremena imamo priliku igrati u jednom finalu. Nevjerovatno...prva stvar na koju sam pomislio jutros...nas Juve u jednom finalu, pa me neka sjeta obuzima...

Trebali bi abB veceras sacuvat tu prednost. Ne trebamo se zatvarat, trebamo igrati svoju igru i tesko ce Milan sta moci...
I da, vise nisam moderator

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- legenda reala
- Kontakt:
Kad im uvale Devila i on počne mjesto njih pisatisarajlija89 je napisao/la: I da, vise nisam moderator, pa da me ne peglate hvala Bogu, valjda ce vam novog poslat.
neda mi se sa vama vise zajebavat, ovako sam slobodni umjetnik.

Jadna im majka

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Predložit ćemo mi juventini jednog našeg i svi ćemo za njega glasati ionako samo najbrojniji na ovom podforumu, naš čovjek će sigurno pobjediti.
Legendo, nemoj ti prognozirati, ti si neku večer zamalo pogodio i keca na Fiorentinu.
Ma umrtviti odmah igru od početka, ne srljati i ne napadati jer imamo prednost, Milan ako se s nama upusti u trku zna da je donji jer su im igrači mnogo fizički nespremniji od naših.

Legendo, nemoj ti prognozirati, ti si neku večer zamalo pogodio i keca na Fiorentinu.

Ma umrtviti odmah igru od početka, ne srljati i ne napadati jer imamo prednost, Milan ako se s nama upusti u trku zna da je donji jer su im igrači mnogo fizički nespremniji od naših.
Ž '21!
- legenda reala
- Kontakt:
Jes kad bi se moderatori tako birali .Bianconeri1988 je napisao/la:Predložit ćemo mi juventini jednog našeg i svi ćemo za njega glasati ionako samo najbrojniji na ovom podforumu, naš čovjek će sigurno pobjediti.![]()
![]()
Legendo, nemoj ti prognozirati, ti si neku večer zamalo pogodio i keca na Fiorentinu.![]()
![]()
U subotu sam igro čistu dvicu, nemoj da pričaš neistine

Vi ćete umrtviti igru, Milan će povesti, vi ćete onda napasti i izjednačiti na 1:1 i tako će završiti

Vi zadovoljni, ja zadovoljan

- Burberry46
- Kontakt:
Zvanicno- Finale Europa Lige 2014 na Juventus stadionu! 

1946
E sad ne mogu vise trubiti kako su Juventini zasticeni, a i sam sarajlija se često puta nalazio u situacijama kad je napadan bez razloga, a ja znam koliko je puta sam spasio pojedince od bana i sa "drugi strana", e sad "upadamo u ruke" Monologa taj će nas svesti na minimum
( u zadnje vrijeme i ne piše na ovoj temi, a prošle godine bio redovan gost ) šala
Nadam se da će Alex odigrati dobru utakmicu i pokazati da mu Conte treba dati više minuta i u prvenstvu, a ne da Borriella gledamo prije Alexa
do kraja.
Najbitnije je da Vidal, Pirlo i Chiellini, budu na nivou, ako to bude pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.

Nadam se da će Alex odigrati dobru utakmicu i pokazati da mu Conte treba dati više minuta i u prvenstvu, a ne da Borriella gledamo prije Alexa

Najbitnije je da Vidal, Pirlo i Chiellini, budu na nivou, ako to bude pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.