Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

nedim1993
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la nedim1993 » 05 mar 2012, 22:08

a mozda sagna lijevo a jenki desno :roll: .
a jbt šta je to pa niko ne igra :S.
ode mi 10 maraka :cry:
Vođa zna.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 05 mar 2012, 22:11

Kad smo kod toga Arnelinho, danas Ozyakup nije nastupao za rezerve te sam predpostavio da će ga lansirati u prvi tim. Yennaris je danas igrao tako da sumnjam da će ga pozvati. Aneke je strašan igrač, šteta što mu u kup utakmicama nije davao šanse da zaigra, odličan pregled igre, visok, jak, novi Diaby samo što je ovo duplo bolja verzija, verzija koja nije sklona povredama i koja zna da pogodi, asistira i da brani u isto vrijeme.

Sutra će vjerovatno Chambo zaigrat u veznom redu umjesto Artete što ostavlja veliku rupu u vezi jer ovaj veliki dio terena pokriva dok Gervinho i Walcott na krila. Na desni bok će Jenkinson ići predpostavljam. Nek nam je Bog na pomoći.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 mar 2012, 22:27

nedim1993 je napisao/la:a mozda sagna lijevo a jenki desno :roll: .
a jbt šta je to pa niko ne igra :S.
ode mi 10 maraka :cry:
Neće nikud ba, šta se brineš. :mrgreen:

Mislim da će i AW staviti tako k'o što si ti napis'o, al' ja bih radije Carla lijevo, jer je on odličan (i borben) defanzivac, pa da paraliziramo tu stranu, a Yao neka proba šta napraviti na svoje umjeće, nepredivljivost i eventualno kakvu kombinaciju sa Oxom. A Theo-Sagna je uhodana rola (doduše... :mrgreen: ).

frankqqqqq je napisao/la: Aneke je strašan igrač,
I Wenger puno cijeni Anekea, dobiće on ogromno prostora u Arsenalu, siguran sam u to 100%.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 05 mar 2012, 22:29

Arnelinho je napisao/la:Coquelin, Ramsey, Diaby, Wilshire, Arteta, Benayoun OUT! Eeee majko draga ,pa ovo se samo nama može desiti.

Što se odbrane tiče, ni tu ne stojimo najbolje. Squillaci je out i treba da bude, a što je najgore haman da ni Gibbs neće biti u sastavu. Znamo da nema ni Santosa.
Otpustit ovaj medicinski tim i dovesti M. Torabija, ili bar one njegove vode malo da je za sutra da imaju igraci.
Nebi ih otkrili na doping testu :mrgreen:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 05 mar 2012, 22:47

sumnjam da ce se desiti, ali ne bi bilo lose s obzirom na stanje s povredama i da nemamo previse izgubiti probamo sa 4-4-2

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 mar 2012, 23:28

Realno Bosco i Liverpool nam je trebao uvaliti 5 golova, pa nije, tako to ide. Arsenal je proslih godina realno po partijama uvijek trebao osvajati ligu, medjutim mi imamo posjed, dominaciju, a drugi pobijede ili bod izvuku. Tako da sudija nas je zakinuo za dva gola, koliko su oni mogli dati to je druga stvar, oni nisu dali, da je sudija bio normalan sad bi Arsenal imao dobre sanse da prodje, iako to iz prve utakmice nisu zasluzili, ali ne prodje i ne pobijedi uvijek onaj koji zasluzi.
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 05 mar 2012, 23:45

Sudija je bio normalan. Žalosno je vadit se na sudiju u toj utakmici.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 05 mar 2012, 23:54

Bosco je napisao/la:Sudija je bio normalan. Žalosno je vadit se na sudiju u toj utakmici.
pesimista :mrgreen: . sutra kad prođemo ima da nam se svima izvineš :lol:
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 mar 2012, 23:56

Nažalost i ja se ovaj put slažem sa @Boscom, a i Wengerom. Koliko god su bili drugi faktori slabi po nas, mi smo bili pogubni.

Al' to ne znači, da ne vjerujem kako će ovaj put biti drugačije. ;)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 06 mar 2012, 00:02

Pa i ja sutra mislim da možemo makar pobijedit, ali ne i da možemo proći. A u Milanu mi pola terena nismo dvaput prešli...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 mar 2012, 00:04

Cekaj mi smo bili pogubni razumijem to, igrali su slabo. Medjutim, jel mora Arsenal svaku utakmicu poceti sa 2 gola razlike, sa penalom protiv sebe , sa nedosudjenim crvenim kartonima??? Da je Arsenal odigrao dobro opet bi Milan dao ta dva gola, i to mi je debilno. United godinama zna lose odigrati a izvuku pozitivan rezultat, na kraju je rezultat jedino bitno, igra ce se manje ili vise zaboraviti, ostaju samo poneke utakmice.. Ja nista nisam rekao za poraz, on je sasvim zasluzen, i da je Milan iskoristio sve prilike bilo bi 10-0, ali je trebalo biti samo 2-0 jer su to bili jedini regularni golovi, samim tim Arsenal bi imao sansu(napisah Celik :lol: :lol: ) da prodje.
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 06 mar 2012, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 mar 2012, 00:14

Ovo kad sad vidim koliko vas je pogodilo s povredama u veznom redu, onda je to baš nevjerovatno i jedan ogroman peh. A inače očekujem da Arsenal sutra odigra jako dobru utakmicu, može do pobjede svakako, do prolaza jako teško jer veliki je zaostatak, kompaktan protivnik, ali čuda u fudbalu postoje i kao navijači Arsenala trebate vjerovat...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 mar 2012, 00:26

Naravno, slažem se. Moglo je da bude 2-0, a ne 4-0. Svejedno se sa tim ne da relativizirati pobjeda. Neka nam 4 gola u mreži, makar kao kazna, ako ništa drugo.

A što se Uniteda tiče, oni su rijetko kad igrali lijep fudbal, al' oni nisu imali propusta u odbrani. Njihova odbrana je u skoro svakoj utakmici bivala beton čvrsta. Tako da je po meni pravednije tražiti razlog za neuspjeh u onom golu Boatenga i Robinha, nego Ibrinom i Robinhovom prvom.

Uostalom, niko ne garantuje, da oni ne bi dali još 2 gola, da su vodili 2-0 nakon 38 minuta (kao što jesu) ,a imali cijelo poluvrijeme pred sobom.

Mi smo bili slabi i to je realnost.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 mar 2012, 00:29

Niko ne garantuje da ne bi dali, ali niko ne garantuje da bi dali. Ovo samo govorim sta bi bilo da je sudjenje uredu. Stvarno Arsenal ove godine ima slabije sudije, gomila bodova je propala. Sad ce neki reci da je igrao bolje, tacno, ali opet ti bodovi su trebali biti tu igrao bolje ili ne.
Celik!3,2,2.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 06 mar 2012, 10:59

dajte ba ljudi, sta se vadite na sudije, ljudi su nas raskovali i rastavili na proste faktore u 1. tekmi
bilo kakva pobjeda veceras i ja zadovoljan

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 06 mar 2012, 11:00

cala je napisao/la:dajte ba ljudi, sta se vadite na sudije, ljudi su nas raskovali i rastavili na proste faktore u 1. tekmi
bilo kakva pobjeda veceras i ja zadovoljan
Male su sanse iskreno, samo ih pobijedite i casno se oprostite, jer stvarno je tesko stici razliku od 4 gola prednosti. :?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 mar 2012, 11:02

Moguci sastavi :mrgreen:

slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 06 mar 2012, 11:02

Sto se nase igre tice,stojimo cvrsto u odbrani,napadamo preko krila,i imamo naj igrace upravo za te pozicije..Vezni red nekad prepustamo protivniku,a u napadu znamo da iskoristimo sansu...Nema pasova i nekih carki na sredini terena,to ako i radimo,onda pred protivnickim golom...
Sto se vecerasnje utakmice tice,pa sad vise sanse dajem Arsenalu da odbrani cast engleske nego Chelseu :? :mrgreen:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 06 mar 2012, 11:05

trxel je napisao/la:Sto se nase igre tice,stojimo cvrsto u odbrani,napadamo preko krila,i imamo naj igrace upravo za te pozicije..Vezni red nekad prepustamo protivniku,a u napadu znamo da iskoristimo sansu...Nema pasova i nekih carki na sredini terena,to ako i radimo,onda pred protivnickim golom...
Sto se vecerasnje utakmice tice,pa sad vise sanse dajem Arsenalu da odbrani cast engleske nego Chelseu :? :mrgreen:
Slazem se i ja dajem sansu veceras Topnicima nek pobijede kao sto sam i rekao, i da se casno oproste i sto ti kazes odbrane cast i Engleske i EPL. :) ;)

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 06 mar 2012, 11:08

SIR je napisao/la:
trxel je napisao/la:Sto se nase igre tice,stojimo cvrsto u odbrani,napadamo preko krila,i imamo naj igrace upravo za te pozicije..Vezni red nekad prepustamo protivniku,a u napadu znamo da iskoristimo sansu...Nema pasova i nekih carki na sredini terena,to ako i radimo,onda pred protivnickim golom...
Slazem se i ja dajem sansu veceras Topnicima nek pobijede kao sto sam i rekao, i da se casno oproste i sto ti kazes odbrane cast i Engleske i EPL. :) ;)
Pa je,bas je cast u pitanju,sad o prolazu je smjesno pricat,ali 2-0 poluvrijeme,bilo bi svasta ;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.