a jbt šta je to pa niko ne igra :S.
ode mi 10 maraka

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Neće nikud ba, šta se brineš.nedim1993 je napisao/la:a mozda sagna lijevo a jenki desno.
a jbt šta je to pa niko ne igra :S.
ode mi 10 maraka
I Wenger puno cijeni Anekea, dobiće on ogromno prostora u Arsenalu, siguran sam u to 100%.frankqqqqq je napisao/la: Aneke je strašan igrač,
Otpustit ovaj medicinski tim i dovesti M. Torabija, ili bar one njegove vode malo da je za sutra da imaju igraci.Arnelinho je napisao/la:Coquelin, Ramsey, Diaby, Wilshire, Arteta, Benayoun OUT! Eeee majko draga ,pa ovo se samo nama može desiti.
Što se odbrane tiče, ni tu ne stojimo najbolje. Squillaci je out i treba da bude, a što je najgore haman da ni Gibbs neće biti u sastavu. Znamo da nema ni Santosa.
pesimistaBosco je napisao/la:Sudija je bio normalan. Žalosno je vadit se na sudiju u toj utakmici.
Male su sanse iskreno, samo ih pobijedite i casno se oprostite, jer stvarno je tesko stici razliku od 4 gola prednosti.cala je napisao/la:dajte ba ljudi, sta se vadite na sudije, ljudi su nas raskovali i rastavili na proste faktore u 1. tekmi
bilo kakva pobjeda veceras i ja zadovoljan
Slazem se i ja dajem sansu veceras Topnicima nek pobijede kao sto sam i rekao, i da se casno oproste i sto ti kazes odbrane cast i Engleske i EPL.trxel je napisao/la:Sto se nase igre tice,stojimo cvrsto u odbrani,napadamo preko krila,i imamo naj igrace upravo za te pozicije..Vezni red nekad prepustamo protivniku,a u napadu znamo da iskoristimo sansu...Nema pasova i nekih carki na sredini terena,to ako i radimo,onda pred protivnickim golom...
Sto se vecerasnje utakmice tice,pa sad vise sanse dajem Arsenalu da odbrani cast engleske nego Chelseu![]()
Pa je,bas je cast u pitanju,sad o prolazu je smjesno pricat,ali 2-0 poluvrijeme,bilo bi svastaSIR je napisao/la:Slazem se i ja dajem sansu veceras Topnicima nek pobijede kao sto sam i rekao, i da se casno oproste i sto ti kazes odbrane cast i Engleske i EPL.trxel je napisao/la:Sto se nase igre tice,stojimo cvrsto u odbrani,napadamo preko krila,i imamo naj igrace upravo za te pozicije..Vezni red nekad prepustamo protivniku,a u napadu znamo da iskoristimo sansu...Nema pasova i nekih carki na sredini terena,to ako i radimo,onda pred protivnickim golom...
Sto se vecerasnje utakmice tice,pa sad vise sanse dajem Arsenalu da odbrani cast engleske nego Chelseu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.