pozdrav Željovci
ja ću napisati malo duži post i nadam se da mi nećete zamjeriti, kome se ne čita neka preskoči
opšte je poznato da su forumi zlo, veliko zlo, pogotovi ovi otvoreni gdje svako može da vidi šta se piše, predstavi se našim navijačem i piše kao naš navijač, na stranu kakve namjere i ciljeve ima, i treba znati odgovoriti na to, govorim konkretno o ovoj temi gdje se brzo proširi laž, gdje se brzo napravi kancerogena atmosfera i sve se zatruje sa namjerom i određenim ciljem, zato budite pametni, pogotovo u ovom narednom periodu od mjesec dva, padobranaca će biti sve više i ignorišite ih a fokusirajte se na temu i Želju
da se ne lažemo većina nas se zna odranije, po stilu pisanja, mišljenju koju napišu i kažu na kafi, i slično, prepoznamo se sve do jednog
narednih mjesec dva biće ključno po mnogo toga, možda se neke stvari i prije završe, saopšte i obznane javnosti, na ono što svi čekamo vec duze vremena, ja ovdje neću glumiti insajdera, iznositi sve jer to bi bilo mahalski, papanski u svakom smislu, ali da će mahala i forumi proraditi i raspričati se, svakako da hoće, jer je vrijeme nakon svih ovih godina da zakucamo sa pozitivom
napisao bih koju i o ekipi i o klubu, iskreno mi je žao što nema onih starih forumaša pa makar i sa novim profilima, da analiziraju ekipu, trenera i stanje oko i u klubu unazad dvije tri godine
ova ekipa koju trenutno imamo je limitirana po mnogo čemu, poztivne rezultate koje smo imali do zrinjskog nebih nazvao slučajnim, vec spletom okolnosti u datom trenutku i edisovim hajcanjem, da ima najmanje pet igraca koji po kvaliteti u ovom trenutku nisu za Želje ima, kao i onih koji su višak oko edisa, međutim tako je kako je, uz dva tri adekvatna pojačanja na zimu, cilj zvani evropa svakako nebi trebao doći pod pitanje, na sve to treba uzeti u obzir stanje u klubu, finansije i trenutno mislim da je ovo maksimum koji se može očekivati i od igraca i od edisa, za nešto više treba mijenjati od edisa do igraca a za sve to trebaju pare, hoce li ih biti vidjecemo u narednom periodu
klub je koliko toliko prodisao u finansijskom smislu, prihoduje se od karata, sponzora, shopa i to mnogo olakšava funkcionisanje kluba nego recimo 2021 ili 2020 kada zbog korone nismo imali ništa, uspijeva se sa vracanjem potrazivanjima prema bivsim igracima i dobavljačima, da se nešto duguje trenutnim i da kasni ima i toga ali ništa strašno u odnosu na prije, bitno je da klub mjesečno okrene 150000 do 200000 maraka i da se krpimo i borimo i da oni koji to trebaju da vide to i prepoznaju a hoce li vidjecemo ubrzo