Ne može to tako ako budu. Ako ne mogu napraviti jedan tim da bude na okupu dvije godine da napokon nešto uradimo onda dzaba sto zidaju neku glupost tipa soba za sudije i masiranje za Evropu kad je nećemo igrati. Stub pravilnog sportskog kolektiva je dobar tim na okupu da su par godina. Ostalo ide sve uz to, stadion i ostalo. Ako nemaš tim, ako prodajes igrače ko na traci nek' se jebu. Amir, Bajić, Antolovic, otjerali Djelmica dali mu mizarne uslove. Napokon našli dobrog špica on ode. Pa nije ovo fudbalsko igraliste da se ulazi i izlazi kako hoće. Rekli su da imaju plan ako se ne ode u Evropu, a oni doveli.igrače i sad im krešu ugovore. Pa gdje to ima u ozbiljnom klubu. Ovo sve Lici na jedan cirkus ako odu ovi neki igrači, mogu graditi stadion nama budalama da idemo na tekme i budemo 5-6 na tabeli. Boli me Racku za istok, beton, ako cu SAD morati trpit nekog Pozdera i gatati da li ce mu cu valjati a , a spic ko Lendric ce otići. Ako si ti zadovoljan s ovim ja nisam. Mi ga vratili u život a on hoće da ide. Nek' sjedi na tribinama ako neće ugovor, a oni ako mu ne daju bolje uslove nek' se roknu .gramparada je napisao/la:Druze ako budu mogli ispostovat to ispostovat ceamazon je napisao/la:Lupam, ako mu je milja eura plata, a pokazao se dobar, jako dobar. Jednostavno mu das 4 milje eura i mora produziti. Ako nece ima klupa. Kakva prodaja, kao da ce Hajduk platiti neko obestecenje za njega, kako da nece.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Pare navijača DA, ali je uspjeh UPRAVE to što je navijačima ponudila "nešto" što su isti prepoznali kao POZITIVNO, i odlučili ostaviti pare. Logično sasvim, svaka čast upravi na tome i samo tako da nastave!amazon je napisao/la:Hahaha. Pa sve sto si napisao su pare navijaca , znaci mi smo platili stolice i punili stadion. Prodao si Amira i Baju za 2 mil doveo nove igrače. Odnosno Zubanovic prodao nisu oni. Sve sto rade, rade od para navijača i bivših igrača. Dalje, Odovic napravio iskorak u Evropi s srednjom ekipom koju je ova uprava rastjerala od igrača do trenera,sve do jednog. E SAD ti meni reci gdje su pare njihove?zaboljegzelju je napisao/la:
Ma naravno, recept je jednostavan. Preko noći ne može ništa, samo treba ljude pustiti da rade, a onda nakon par sezona ćemo tek moći objektivno analizirati i donijeti konačan sud.
Za sada im čestitam na odlučnosti u dovođenju igrača, prije svega za par provjerenih imena, što odavno nije bio slučaj, te za kompletnu akciju oko gradnje stadiona. Nisu navijači tek tako uplatili 230.000 KM (zato što uplate svake godine - NE!), već zbog činjenice da su vidjeli pozitivne pomake, a za to je zaslužna ISKLJUČIVO UPRAVA. Sve ranije uprave su imale šansu da se upuste u to, ali nisu znali (ili što bi Osim rekao - nisu imali muda).
Što se tiče ogromne posjete ove godine, pogotovo drugi dio, opet je zaslužna ISKLJUČIVO UPRAVA, koja je, prije svega, igrački osvježila ekipu, te pozitivni rezultati na sportskom planu, koji su proizašli iz toga. Samim tim, Uprava je u klubsku kasu zgrnula između 300 i 400 hiljada maraka od karata, i na tome im svaka čast. Plus zaključivanje ugovora sa brojnim sponzorima. Toliko o tome da Uprava troši pare od naše djece i tra la la, smiješno...
|***Against Modern Football***|
-
- Kontakt:
Slažem se. Ili ljubomora ili nešto drugo, veoma plitko i providno.Transfer1312 je napisao/la:Po meni gledajući komentare čista ljubomora. Dejan zasad sve na ispravan i korektan način radi , to što nekim strujama ne odogvara to je druga stvar. Momak je mlad , školovan , amibiciozan i zasad radi prilično dobar posao . Vrijeme će pokazati svoje , i tek nakon naredne sezone možemo reći neke kritike ili pohvale sve dosad je isto kao da već kritikuješ trenera koji tek treba doći. Znači ovo je za mene kritika bez argumenata i čista ljubomora.
Ali nije ni bitno, 90% ljudi veoma pozitivno komentariše tog čovjeka, tako da par ovih nekih mišljenja mimo toga ništa i ne znači.
|***Against Modern Football***|
Dresovi bi trebali biti pusteni u prodaju 01.07 ako se sta do tada ne promjeni...plavapruga je napisao/la:Zna li neko kad dolaze novi dresovi? Hvala
Ovi sto odgovaraju @samoplavi dzaba tupku pokusavate objasniti kad je tu samo da pljuje jer mu je neko iz prijasnje uprave otjeran pa nema vise para na lijepe oci i da se uzima ispod stola... Posto je paglu da mu probam objasniti kako to dovode Miske i Dejan igrace... Ove polusezone je Sablja rekao na kojim mu pozicijama trebaju igraci a Miske i Dejan su napravili spisak i onda je Sablja odlucio se za koje... Nece Sablja ici pregovarati koliku ce platu imati koji igrac nego direktor kluba... posto je samoplavi inteligencija na minimumu ne cudi me od njega....
@amazon Lendric ima plati 1500 eura za produzenje ugovora trazi platu vecu od spanca
- plavousrcu
- Kontakt:
Dobar post, mozda i tvoj najbolji na temi. Samo ne treba minimizirati pocetak obnove stadiona. To je velika stvar za nas, a rezultat ce valjda doci. Tri godine bez trofeja, ova bez Evrope je prelose. Nadamo se da ce biti bolje u narednoj sezoni.amazon je napisao/la:Ne može to tako ako budu. Ako ne mogu napraviti jedan tim da bude na okupu dvije godine da napokon nešto uradimo onda dzaba sto zidaju neku glupost tipa soba za sudije i masiranje za Evropu kad je nećemo igrati. Stub pravilnog sportskog kolektiva je dobar tim na okupu da su par godina. Ostalo ide sve uz to, stadion i ostalo. Ako nemaš tim, ako prodajes igrače ko na traci nek' se jebu. Amir, Bajić, Antolovic, otjerali Djelmica dali mu mizarne uslove. Napokon našli dobrog špica on ode. Pa nije ovo fudbalsko igraliste da se ulazi i izlazi kako hoće. Rekli su da imaju plan ako se ne ode u Evropu, a oni doveli.igrače i sad im krešu ugovore. Pa gdje to ima u ozbiljnom klubu. Ovo sve Lici na jedan cirkus ako odu ovi neki igrači, mogu graditi stadion nama budalama da idemo na tekme i budemo 5-6 na tabeli. Boli me Racku za istok, beton, ako cu SAD morati trpit nekog Pozdera i gatati da li ce mu cu valjati a , a spic ko Lendric ce otići. Ako si ti zadovoljan s ovim ja nisam. Mi ga vratili u život a on hoće da ide. Nek' sjedi na tribinama ako neće ugovor, a oni ako mu ne daju bolje uslove nek' se roknu .gramparada je napisao/la:Druze ako budu mogli ispostovat to ispostovat ceamazon je napisao/la:Lupam, ako mu je milja eura plata, a pokazao se dobar, jako dobar. Jednostavno mu das 4 milje eura i mora produziti. Ako nece ima klupa. Kakva prodaja, kao da ce Hajduk platiti neko obestecenje za njega, kako da nece.
Nas mentalitet izlazi na vidjelo kod pojedinih forumasa. Ako se ne slazu s tvojim misljenjem odmah si tupko, pitar ili ljubomoran. Kazu radi Dejo dobro svoj posao i onda se ja zapitam ko koga ovdje ****. Vi Dejo i Misketa ili oni vas. Dva covjeka zaduzena za sportsku politiku rade dobro svoj posao, a mi u ovoj kukuruz ligi zavrsili na petom mjestu. Da se razumijemo, pametni su oni i sjajno rade promociju samih sebe. Tekao sam prije par dana sad ce nas bombardovati konstrukcijama i slicnim stvarima i pogodio sam. Uskoro ce se objaviti i ime trenera, poprilicno sam siguran neko "veliko", a o sportskom krahu cemo i dalje sutjeti.
U Bosni i Hercegovini se ne može graditi tim na dugi rok, jer su klubovi finansijski loši, i nemaju sigurne sponzore i izvore prihoda. S toga moraš iskoristiti svaku ukazanu šansu i prodati igrača kada dođe ponuda za njega. Ono na čemu treba konstantno raditi je visina tih transfera i iznosa za koje prodajemo igrače.
Onda ne trebamo ni sanjati evropskog Zelju. Mi nemamo generalnog sponzora i o tome niko ne prica. Najlakse se uhvatiti pozitive i samo o tome pisati. Znamo mi svi da su uradjene dobre stvari po nekim pitanjima ali sta cemo sa ovim losim. Sta cemo sa ovim sponzorima sa rezultatima sa cestim mijenjanjem trenera sa kresanjem primanja radi losih procjena zimus.Monci je napisao/la:U Bosni i Hercegovini se ne može graditi tim na dugi rok, jer su klubovi finansijski loši, i nemaju sigurne sponzore i izvore prihoda. S toga moraš iskoristiti svaku ukazanu šansu i prodati igrača kada dođe ponuda za njega. Ono na čemu treba konstantno raditi je visina tih transfera i iznosa za koje prodajemo igrače.
- amazon
- Kontakt:
Čovječe mi smo jedini klub u Premijer ligi koji svake godine prodaje igrača. Pa ti prodao dva igrača iz tvoje škole za 2 miliona nisi u njih uložio 12 maraka. Naravno da je moguće napraviti tim da se hoće. Ako nećeš onda vrtis lovu kao Tan i boli te tuki. Iako su oni osvojili titulu a mi bez pehara godinama. Kazes imaš plan ako ne odemo u Evropu, imamo love, a plan je kresi ugovore. Navukao si igrača da ti dode dobrim.ugovorom i sad ga varaš kresanjem ugovora jer zaBoga nije uspio za 6 mjeseci otići u Evropu. Samim tim praviš lošu karmu u ekipi i svi hoće da idu, a niko ti neće doći kad čuju politiku klubu. Pored svega ovog mi smo jedini klub kojem pare padaju s neba od DZEKE a nikad marke nemamo. Daj ba, jeb.o tu priču vise. Sto kaže čovjek gore nemam sponzora godinama jbt.Monci je napisao/la:U Bosni i Hercegovini se ne može graditi tim na dugi rok, jer su klubovi finansijski loši, i nemaju sigurne sponzore i izvore prihoda. S toga moraš iskoristiti svaku ukazanu šansu i prodati igrača kada dođe ponuda za njega. Ono na čemu treba konstantno raditi je visina tih transfera i iznosa za koje prodajemo igrače.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 21 maj 2016, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ako nekom treba igrač njegovog kvaliteta naravno da će dati, u protivnom nek traži negdje drugo ili nek čeka 30.06.2017.amazon je napisao/la:Ima ugovoro do 30.06.2017, je ozbiljno mislis da ce ti neko dati milion?Blueboy1 je napisao/la:Lendrić bih odmah pustio za 800.000-1.000.000 eura, da li će to platiti Hajduk ili neko drugi ne interesuje me. Stav kluba je i da Miroslav Stevanović može ići ali samo za 1.000.000 eura i to podržavam. To je čista zarada od skoro 2.000.000 eura na igračima koje smo prije tri mjeseca doveli besplatno. Te pare ne bi propustili Porto i Benfica, a kamoli mi.
Da se ne lažemo, i Lendrić i Stevanović i Zahirović su došli kod nas da probaju oživiti karijere i da idu dalje, a mi ako od njih možemo imati koristi i zaraditi na njima, još bolje za nas. Niko više ne igra za ljubav, svi gledaju sebe, tako i mi, doveli smo ih džaba, igraju ljudi za platu, a možemo uzeti fine pare u slučaju ponuda iz inostranstva za navedene igrače.
- amazon
- Kontakt:
I tebi je to dobro? Ti mislis da je to Zeljo, a ja ne mislim. Tebi je svejedno, a meni nije. Jbg-a.Blueboy1 je napisao/la:Ako nekom treba igrač njegovog kvaliteta naravno da će dati, u protivnom nek traži negdje drugo ili nek čeka 30.06.2017.amazon je napisao/la:Ima ugovoro do 30.06.2017, je ozbiljno mislis da ce ti neko dati milion?Blueboy1 je napisao/la:Lendrić bih odmah pustio za 800.000-1.000.000 eura, da li će to platiti Hajduk ili neko drugi ne interesuje me. Stav kluba je i da Miroslav Stevanović može ići ali samo za 1.000.000 eura i to podržavam. To je čista zarada od skoro 2.000.000 eura na igračima koje smo prije tri mjeseca doveli besplatno. Te pare ne bi propustili Porto i Benfica, a kamoli mi.
Da se ne lažemo, i Lendrić i Stevanović i Zahirović su došli kod nas da probaju oživiti karijere i da idu dalje, a mi ako od njih možemo imati koristi i zaraditi na njima, još bolje za nas. Niko više ne igra za ljubav, svi gledaju sebe, tako i mi, doveli smo ih džaba, igraju ljudi za platu, a možemo uzeti fine pare u slučaju ponuda iz inostranstva za navedene igrače.
Zahirovic 10.000, Stevanovic 8.000, Lendric 4.000. Govorimo o markama. Bas mi se ne cini da je Zahirovic dosao kod nas oziviti karijeru. U Izraelu na ruke nije vise dobijao, kao i Stevanovic u Madjarskoj i Grckoj. Lendricu treba ponuditi vise nego Zahirovicu da produzi ugovor za jos dvije godine i onda ga godinu prije prodati. Imali bi ga jos dvije sezone, jednu u Evropi i prodajom bi namirili ulozeno. Stevanovic me je prijatno iznenadio ali mislim da nakon neuspjesne avanture u Evropi on se ne moze prodati i njega treba sto vise cuvati na Grbavici. Zahirovic je solidan igrac za nase lige i nista vise i on ne vrijedi ovih para.
Zadnja izmjena: samoplavi, dana/u 21 maj 2016, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
samoplavi je napisao/la:Zahirovic 10.000, Stevanovic 8.000, Lendric 4.000. Govorimo o markama. Bas mi se ne cini da je Zahirovic dosao kod nas oziviti karijeru. U Izraelu na ruke nije vise dobijao, kao i Stevanovic u Madjarskoj i Grckoj. Lendricu treba ponuditi vise nego Zahirovicu da produzi ugovor za jos dvije godine i onda ga godinu prije prodati. Imali bi ga jos dvije sezone, jednu u Evropi i prodajom bi namirili ulozeno. Stevanovic me je prijatno iznenadio ali mislim da nakon neuspjesne avanture u Evropi on se ne moze prodati i njega treba sto vise cuvati na Grbavici. Zahirovic je solidan igrac za nase lige i nista vise i on ne vrijedi ovih para.
Ne lazi ljude,ubleho ljudska

Einigkeit und Recht und Freiheit
Dosao da mi kaze da ne lazem i da sam ubleha. Ne mogu da shvatim sta je svrha tvog posta. Ti stvarno mislis da smo ove igrace privukli pricom o evropskoj Grbavici. Ukljuci malo mozak i pokusaj shvatiti s cime smo ih mogli privuci. A sad **** u troskoku i zavuci malo glavu jos vise. Steta je da ti i nogice vire.domorocki je napisao/la:samoplavi je napisao/la:Zahirovic 10.000, Stevanovic 8.000, Lendric 4.000. Govorimo o markama. Bas mi se ne cini da je Zahirovic dosao kod nas oziviti karijeru. U Izraelu na ruke nije vise dobijao, kao i Stevanovic u Madjarskoj i Grckoj. Lendricu treba ponuditi vise nego Zahirovicu da produzi ugovor za jos dvije godine i onda ga godinu prije prodati. Imali bi ga jos dvije sezone, jednu u Evropi i prodajom bi namirili ulozeno. Stevanovic me je prijatno iznenadio ali mislim da nakon neuspjesne avanture u Evropi on se ne moze prodati i njega treba sto vise cuvati na Grbavici. Zahirovic je solidan igrac za nase lige i nista vise i on ne vrijedi ovih para.
[/quote]
Dosao da mi kaze da ne lazem i da sam ubleha. Ne mogu da shvatim sta je svrha tvog posta. Ti stvarno mislis da smo ove igrace privukli pricom o evropskoj Grbavici. Ukljuci malo mozak i pokusaj shvatiti s cime smo ih mogli privuci. A sad **** u troskoku i zavuci malo glavu jos vise. Steta je da ti i nogice vire.[/quote]
Dokazi ubleho.Daj neki dokaz.Kad nadjes isti onda se javi.Bog ce te kazniti.
Pa pitaj Deju kako smo ih privukli
Ne javljaj se bez dokaza.Spasi planetu milane

Dosao da mi kaze da ne lazem i da sam ubleha. Ne mogu da shvatim sta je svrha tvog posta. Ti stvarno mislis da smo ove igrace privukli pricom o evropskoj Grbavici. Ukljuci malo mozak i pokusaj shvatiti s cime smo ih mogli privuci. A sad **** u troskoku i zavuci malo glavu jos vise. Steta je da ti i nogice vire.[/quote]
Dokazi ubleho.Daj neki dokaz.Kad nadjes isti onda se javi.Bog ce te kazniti.
Pa pitaj Deju kako smo ih privukli

Ne javljaj se bez dokaza.Spasi planetu milane
Siljak na ****-u kaze da necemo se pojacavat vise da smo skoro sastavili ekipu za sljedecu sezonu...sa ugljesom pozderom husicem i spancem...osim bogdanovica i zolotica jos ce neki na posudbe ?? Ima li neko info kakvih
Dokazi su ti iznenadne kazne jer je nestalo para i razgovori sa igracima o novim ugovorima. Trebaju li bolji. Sad ti dokazi da ja lazem. Vas glavni moto je nazivaj ublehama one koji iznose stvari onako kako stoje u klubu. Daleko cemo dogurati, slavite vi peta mjesta i haos u sportskom segmentu kluba pa ce nam i peto mjesto biti uspjeh. Situacija slicna onoj nakon prvog odlaska Amara samo mladi ste vi da se sjecate toga. FK Zeljeznicar prvi put u ovoj dekadi nece igrati u Evropi. Samo svrsavajte uvlakaci na ovaj nevjerovatni podvig. Ne mogu drugacije reci nego podvig jer podvig je u ovoj kukuruz ligi zavrsiti na petom mjestu.
Dokaz za kazne.
Donesi papir iz kluba ko Tulic i javno ga okaci da svi vide.Do tad:
- plavousrcu
- Kontakt:
Dado i Beganovic bi najvjerovatnije mogli na pozajmicu. To je ono sto se prica, a da li je istina ne znam.tmtmtmtm je napisao/la:Siljak na **** kaze da necemo se pojacavat vise da smo skoro sastavili ekipu za sljedecu sezonu...sa ugljesom pozderom husicem i spancem...osim bogdanovica i zolotica jos ce neki na posudbe ?? Ima li neko info kakvih
Cuj papir iz klubadomorocki je napisao/la:Dokaz za kazne.

Trenutno korisnika/ca: edinedin, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, MrkiMedo, Orvel, TheTruth34 i 92 gosta.