FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zaboljegzelju
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zaboljegzelju » 19 maj 2016, 12:22

bablaz1 je napisao/la:Broj 1. Gredic je vodio klub pocetkom protekle sezone Broj 2.ulalica su smjenili jer su shvatili da to nije to; Broj 3. Od mene imaju sansu jos ovu sezonu (evropa) , sljedecu (trofej), a dalje titule, i brate da vidimo igru, a ne silovanje, nabijznje ...
Ma naravno, recept je jednostavan. Preko noći ne može ništa, samo treba ljude pustiti da rade, a onda nakon par sezona ćemo tek moći objektivno analizirati i donijeti konačan sud.

Za sada im čestitam na odlučnosti u dovođenju igrača, prije svega za par provjerenih imena, što odavno nije bio slučaj, te za kompletnu akciju oko gradnje stadiona. Nisu navijači tek tako uplatili 230.000 KM (zato što uplate svake godine - NE!), već zbog činjenice da su vidjeli pozitivne pomake, a za to je zaslužna ISKLJUČIVO UPRAVA. Sve ranije uprave su imale šansu da se upuste u to, ali nisu znali (ili što bi Osim rekao - nisu imali muda).

Što se tiče ogromne posjete ove godine, pogotovo drugi dio, opet je zaslužna ISKLJUČIVO UPRAVA, koja je, prije svega, igrački osvježila ekipu, te pozitivni rezultati na sportskom planu, koji su proizašli iz toga. Samim tim, Uprava je u klubsku kasu zgrnula između 300 i 400 hiljada maraka od karata, i na tome im svaka čast. Plus zaključivanje ugovora sa brojnim sponzorima. Toliko o tome da Uprava troši pare od naše djece i tra la la, smiješno...
|***Against Modern Football***|

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 maj 2016, 13:13

zaboljegzelju je napisao/la:
Ma naravno, recept je jednostavan. Preko noći ne može ništa, samo treba ljude pustiti da rade, a onda nakon par sezona ćemo tek moći objektivno analizirati i donijeti konačan sud.

Za sada im čestitam na odlučnosti u dovođenju igrača, prije svega za par provjerenih imena, što odavno nije bio slučaj, te za kompletnu akciju oko gradnje stadiona. Nisu navijači tek tako uplatili 230.000 KM (zato što uplate svake godine - NE!), već zbog činjenice da su vidjeli pozitivne pomake, a za to je zaslužna ISKLJUČIVO UPRAVA. Sve ranije uprave su imale šansu da se upuste u to, ali nisu znali (ili što bi Osim rekao - nisu imali muda).

Što se tiče ogromne posjete ove godine, pogotovo drugi dio, opet je zaslužna ISKLJUČIVO UPRAVA, koja je, prije svega, igrački osvježila ekipu, te pozitivni rezultati na sportskom planu, koji su proizašli iz toga. Samim tim, Uprava je u klubsku kasu zgrnula između 300 i 400 hiljada maraka od karata, i na tome im svaka čast. Plus zaključivanje ugovora sa brojnim sponzorima. Toliko o tome da Uprava troši pare od naše djece i tra la la, smiješno...
Hahaha. Pa sve sto si napisao su pare navijaca , znaci mi smo platili stolice i punili stadion. Prodao si Amira i Baju za 2 mil doveo nove igrače. Odnosno Zubanovic prodao nisu oni. Sve sto rade, rade od para navijača i bivših igrača. Dalje, Odovic napravio iskorak u Evropi s srednjom ekipom koju je ova uprava rastjerala od igrača do trenera,sve do jednog. E SAD ti meni reci gdje su pare njihove?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 19 maj 2016, 16:15

Do ponedjeljka ce biti obavljeni razgovori sa svim igracima vezano za reviziju njihovih ugovora. Nakon sto su im nasi odrezali pola plate veliko je nezadovoljstvo, a sve treba uraditi da se taj pozar ne bi prosirio. Sto se tice trenera nema nista konkretno i mozda krajem naredne sedmice bude nesto konkretnije. Nekako mi se cini da nas je malo strah presjeci i odabrati trenera pa se sve odugovlaci. S pravom jer rezultat je primaran u narednoj sezoni i sve osim jednog pehara je katastrofa.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 19 maj 2016, 17:07

Dzaba trener ako imas nezadovoljne igrace.Mozes Murinja dovesti. A znamo kako su igraci bojkotovali Odovica da bi Mulalic sjeo na klupu. Ne vidim zasto bi se kresale plate ako su igraci dovedeni da napravimo jakog Zelju. Igraci zajedno za 6 mjeseci ne mogu popraviti sto je neko prije njih usrao.Ovim ce se samo gubiti navijace, nista pametno nece uraditi.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 maj 2016, 18:35

Odmorni ima da budemo, lagana setnja ligom :kafa: Samo kone ce praviti problem ovi drugi ce se istrosit igranjem na dva fronta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Nuk89
Kontakt:

Post Postao/la Nuk89 » 19 maj 2016, 19:42

Alleenn je napisao/la:Kakav ba Dogan... Da mu Osim nije naredio kako da ustroji omladinsku skolu ne bi dobili ni pola ovih igraca iz omladinskog pogona koji imaju potpisan ugovor... Osim je gotov svaki dan bio na treninzima djece i posmatrao sta se radi... A isti taj Dogan je krao pare od omladinske skole ili ti ga pare od clanarina koju su djeca placala

@Nuk89 vidis ova uprava bas nije dovela niti jednog sponzora a nije nista ni uradila, zaboli ih neka stvar... Bas je bezobrazna i kurci se parama od prodaje igraca koje su oni prodali...
Zeljo nema ozbiljnog sponzora zapamti to,ove sponzore sto urade semafor ili nabave stolice koje im zeljo plati i kao sponzor daju popust 10-20%,nemoj mi tih sponzora,trenutni sponzori koji su tu su mizerni i sad kad su sjebali pare od baje,amira i koga vec,sad cemo vidjet sposobnost ovih ljudi na celu sa misimovicem

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 maj 2016, 20:03

TikTak je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Odmorni ima da budemo, lagana setnja ligom :kafa: Samo kone ce praviti problem ovi drugi ce se istrosit igranjem na dva fronta.
Nemoj mi pitarske politike i prekucavanja lige u svakom prelaznom roku. Ovdje nema setnje i nece je jos dugo biti. Pogotovo sad liga 12, svaka ce utakmica biti na noz.
Salim se bolan :) opusteno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

amko123
Kontakt:

Post Postao/la amko123 » 19 maj 2016, 20:56

interviju ivan lendric

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 19 maj 2016, 21:03

MocMahale444 je napisao/la:Odmorni ima da budemo, lagana setnja ligom :kafa: Samo kone ce praviti problem ovi drugi ce se istrosit igranjem na dva fronta.
Ma kakva dva fronta svi ce oni ispasti nakon prvog kola i to lagano svi nenosioci bez iskustva, samo Siroki moze proci prvo pretkolo.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 maj 2016, 21:22

Kad sam napisao da Lendric ide kad su doveli ovog Pozdera ovdje me razapinjali. Pogledajte na 1921 emisiju, gdje kaže ako ostanem. Ako on ode mi smo smiješan klub.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 19 maj 2016, 21:34

amazon je napisao/la:Kad sam napisao da Lendric ide kad su doveli ovog Pozdera ovdje me razapinjali. Pogledajte na 1921 emisiju, gdje kaže ako ostanem. Ako on ode mi smo smiješan klub.
Ne vjerujem da ce otici. Nije mi logicno da nakon jedne solidne polusezone u bh. fudbalu moze pronaci ozbiljan inostrani angazman.

tiktak, kakvih 10.000 maraka plata Zahirovicu. Sad ce ti sveznalice reci da nemas pojama, da mi ne placamo toliko igrace, da su oni ovdje svi zato sto vole Zelju.

dzabula
Kontakt:

Post Postao/la dzabula » 19 maj 2016, 22:26

amazon je napisao/la:Kad sam napisao da Lendric ide kad su doveli ovog Pozdera ovdje me razapinjali. Pogledajte na 1921 emisiju, gdje kaže ako ostanem. Ako on ode mi smo smiješan klub.
:urnebes: :urnebes:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 maj 2016, 22:27

dzabula je napisao/la:
:urnebes: :urnebes:
Sta je smiješno?

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 19 maj 2016, 23:10

Čisto sumnjam da ce ici ali svakako da je i mene zabrinulo ovo ako ostanem. Problem je veliki taj sto on i Miroslav imaju ugovore do ljeta 2017. sto znaci da cemo im ukoliko ih zelimo zadrzati morati ponuditi nove ugovore, a to nas automatski stavlja u podredjen polozaj. Novi ugovori znace i veca primanja, a ni danas nisu toliko mala. Oni ce fakticki za pola godine moci potpisati ugovor s bilo kojim klubom ako s nama ne potpisu nove.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 maj 2016, 23:25

plavousrcu je napisao/la:
Čisto sumnjam da ce ici ali svakako da je i mene zabrinulo ovo ako ostanem. Problem je veliki taj sto on i Miroslav imaju ugovore do ljeta 2017. sto znaci da cemo im ukoliko ih zelimo zadrzati morati ponuditi nove ugovore, a to nas automatski stavlja u podredjen polozaj. Novi ugovori znace i veca primanja, a ni danas nisu toliko mala. Oni ce fakticki za pola godine moci potpisati ugovor s bilo kojim klubom ako s nama ne potpisu nove.
Da. Zato kažem. Daj Bože da produzi, inače nikad od nas ozbiljnog kluba nažalost.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 20 maj 2016, 10:24

Cujem da nam je gospodin strucnjak za transfere Dejan Nikolic dobro prosao u borbi za mjesto u Izvrsnom odboru kantonalnog saveza. Cak devet glasova je osvojio pa smo tako ostali i bez mjesta u IO kantona. Sirimo nas uticaj sjajno a njegov rad je na daleko prepoznat.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 maj 2016, 10:50

samoplavi je napisao/la:Cujem da nam je gospodin strucnjak za transfere Dejan Nikolic dobro prosao u borbi za mjesto u Izvrsnom odboru kantonalnog saveza. Cak devet glasova je osvojio pa smo tako ostali i bez mjesta u IO kantona. Sirimo nas uticaj sjajno a njegov rad je na daleko prepoznat.
Tebi je bas Dejo nesto nazao ucinio. Popusti malo covjece.

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 20 maj 2016, 10:53

.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.

dzabula
Kontakt:

Post Postao/la dzabula » 20 maj 2016, 10:54

[quote="samoplavi"]Cujem da nam je gospodin strucnjak za transfere Dejan Nikolic dobro prosao u borbi za mjesto u Izvrsnom odboru kantonalnog saveza. Cak devet glasova je osvojio pa smo tako ostali i bez mjesta u IO kantona. Sirimo nas uticaj sjajno a njegov rad je na daleko prepoznat

:wave:

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 20 maj 2016, 10:59

plavousrcu je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:Cujem da nam je gospodin strucnjak za transfere Dejan Nikolic dobro prosao u borbi za mjesto u Izvrsnom odboru kantonalnog saveza. Cak devet glasova je osvojio pa smo tako ostali i bez mjesta u IO kantona. Sirimo nas uticaj sjajno a njegov rad je na daleko prepoznat.
Tebi je bas Dejo nesto nazao ucinio. Popusti malo covjece.
Ne mogu, jace je od mene. Sebi ne mogu doci od trenutka kada sam saznao da on sa Misketom dovodi igrace. Ako je vama to ispravna politika onda nek vam je Bog na pomoci. Fudbalski ublehas, covjek koji je bankar brine se o sportskoj politici kluba. Koliko je cijenjen pokazali su i ovi izbori u kantonalnom savezu. Dobio devet glasova, politikom kluba smo po prvi put ostali bez covjeka u kantonu sto znaci i bez covjeka u federalnom savezu, a tu je najvaznije imati nekog svog. I onda cemo sutra svi kolektivno plakati kada nam pomocnici mahnu ono sto ne bi mahnuli Zrinjskom.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.