FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 17 maj 2016, 20:53

samoplavi je napisao/la:
amazon je napisao/la:Naši ko da biraju predsjednika države a ne trenera. Kao, biraju polako da ne požure isto kao da ima neka garancija sad potpisao ili za 10 dana. Cirkus prave samo takav.
Dok ga Dejo i Miske na kasetama prostudiraju. Salu na stranu, trebaju biti pametni. Fule ne smije biti, kao sto im sada uvlakaci ne izlaze iz anusa tako ce im bude li jos fula traziti glavu na panju. Svjesni su i oni toga jer nema se vise cime zamazivati eventualni rezultatski krah.

Nema to veze jarane. Nista 10 dana neće znaciti . Ako pogriješe isto im je. Dovedi trenera, neka pripremi ekipu, eventualno odluci sta mu treba. Ovo postaje kao divovi majke mi. Taman sam mislio dobra uprava napokon kad opet cirkus.
Kao prikazuju nam koliko su zaradili od karata, koliko su troškovi gradnje zapada, a preko divljih igrača klepaju pare, ala pitari. Ako su transparentni nek' napisu primanja igrača i na koliko godina. A ne da ugovori budu po 200.000 za nekog tamo spanca. Vamo prikazi a vamo klepaj. Ne ide.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 maj 2016, 21:02

Molim vas da prestanete sa etiketiranjem svakog s kim se ne slazete. Prije pola godine Aldin je bio svako ko misli da Mulalic nije pravo rjesenje, a ja bio supak jer necu da ga banujem. Danas ate slozni da je Mulalic levat, Ali imate nove zrtve i nove tabue.

Na ovom forumu je dozvoljeno razmisljati. Meni je potpuno svejedno kako razmisljate. Mozete biti prezadovoljni ucinkom, mozete smatrati da je katastrofa, ja se u to ne mislim petljati. Ali ovdje ne mozete zabraniti bilo kome da iznese svoje misljenje. Osim sebi.

Bilo kakve dalje diskusije o tome ko je pravi a ko krivi navijac brisem.

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 17 maj 2016, 21:03

Što se tiče trenera, u opticaju su trenutno 4 imena. Jedan je iz Belgije i njega je Ivica preporučio, sa njim bi brzo trebali biti obavljeni pregovori. Drugi je iz Austrije, neiskusan trener, ostala dvojica su iz Hrvatske lige.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 17 maj 2016, 21:05

amazon je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
amazon je napisao/la:Naši ko da biraju predsjednika države a ne trenera. Kao, biraju polako da ne požure isto kao da ima neka garancija sad potpisao ili za 10 dana. Cirkus prave samo takav.
Dok ga Dejo i Miske na kasetama prostudiraju. Salu na stranu, trebaju biti pametni. Fule ne smije biti, kao sto im sada uvlakaci ne izlaze iz anusa tako ce im bude li jos fula traziti glavu na panju. Svjesni su i oni toga jer nema se vise cime zamazivati eventualni rezultatski krah.

Nema to veze jarane. Nista 10 dana neće znaciti . Ako pogriješe isto im je. Dovedi trenera, neka pripremi ekipu, eventualno odluci sta mu treba. Ovo postaje kao divovi majke mi. Taman sam mislio dobra uprava napokon kad opet cirkus.
Kao prikazuju nam koliko su zaradili od karata, koliko su troškovi gradnje zapada, a preko divljih igrača klepaju pare, ala pitari. Ako su transparentni nek' napisu primanja igrača i na koliko godina. A ne da ugovori budu po 200.000 za nekog tamo spanca. Vamo prikazi a vamo klepaj. Ne ide.
Ja ne mogu reci da ovi ljudi nisu uradili dobrih stvari. Pokrenuli su pricu o stadionu iako realno nisu oni pare pronasli, sredili su administraciju ali oni veze nemaju sa sportskom politikom. Mi u posljednjih par mjeseci vise licimo na Gradjevinsko preduzece nego na sportski klub. Transparentnost mogu prodavati neskolovanim beskicmenjacima. Ja sanjam objave na zvanicnoj stranici koje kazu Dejo i Miske su doveli novog igraca. Meni ljudi to u san dolazi. Pa kako ljudi koji veze nemaju s fudbalom mogu dovoditi igrace. Ima li iko da mi moze pametan i konkretan odgovor dati.

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 17 maj 2016, 21:11

admin je napisao/la:Molim vas da prestanete sa etiketiranjem svakog s kim se ne slazete. Prije pola godine Aldin je bio svako ko misli da Mulalic nije pravo rjesenje, a ja bio supak jer necu da ga banujem. Danas ate slozni da je Mulalic levat, Ali imate nove zrtve i nove tabue.

Na ovom forumu je dozvoljeno razmisljati. Meni je potpuno svejedno kako razmisljate. Mozete biti prezadovoljni ucinkom, mozete smatrati da je katastrofa, ja se u to ne mislim petljati. Ali ovdje ne mozete zabraniti bilo kome da iznese svoje misljenje. Osim sebi.

Bilo kakve dalje diskusije o tome ko je pravi a ko krivi navijac brisem.
Evo meni nije dozvoljeno da razmisljam, pa te molim da mi odmah deaktiviras acc.
Hvala lijepo

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 17 maj 2016, 21:34

Ali cuj da se napisu primanja igraca, sta necu cuti... Primanja igraca su privatna stvar osobe i ukoliko igrac nije dao dozvolu ona ne smiju biti iskazana jer inace ima pravo na tuzbu radi narusavanja privatnosti i sigurnosti. Klub jedino moze izaci sa informacijom koliko ukupno mjesecno izdaje za sva primanja igraca pa ti nagadajaj. Sto se tice izbora trenera, nigdje se ne zuri, poslije sezone kako god ide prvo odmor :)

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 17 maj 2016, 22:26

Blueboy1 je napisao/la:Što se tiče trenera, u opticaju su trenutno 4 imena. Jedan je iz Belgije i njega je Ivica preporučio, sa njim bi brzo trebali biti obavljeni pregovori. Drugi je iz Austrije, neiskusan trener, ostala dvojica su iz Hrvatske lige.
Taj sto se iz belgije spominje je Ivan Vukomanovic koji radi u Standardu

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 17 maj 2016, 22:31

samoplavi je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la:cekaj sad ko ja i slicni?? ja koliko znam ova tema je aktivna u pm ti seres redovno po upravi i tu je jos 2-3 i ne prestajete ionako ste privatizovali temu i nikad nista pozitivno nije :tokralju: :tokralju:
Dok nam je god klub igracka Tate i Sina srat cu po Upravi, dok nam god igrace dovode ljudi koji nemaju veze sa fudbalom srat cu po Upravi. To mi necete ni ti ni bilo ko drugi zabraniti. Kad pojedinci iz vrha kluba shvate da je Zeljo vece od njih, kad konacno budu radili samo ono u cemu su dobri, a to su do sada pokazali, prestat cu srati.
Izgleda da si ti jedan od onih koji je na strani violine i kompanije pa seres po upravi konstantno... Koji su krali klub ko Dzelaludin Muharemovic i bajna advokatica zajedno sa njim... Lik hladno resetovo kasnu jedne godine i prijavio 0.00 KM prihoda... Tako da me ne cudi sto pises tako... Ako mislis da ces time nesto postici grdno se varas jer takvi ko ti i ostali se nikad vise nece pitati nista u zelji dok je nas pravih navijaca u skupistini kluba a i oko kluba

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 maj 2016, 22:40

AnelZ je napisao/la:Ali cuj da se napisu primanja igraca, sta necu cuti... Primanja igraca su privatna stvar osobe i ukoliko igrac nije dao dozvolu ona ne smiju biti iskazana jer inace ima pravo na tuzbu radi narusavanja privatnosti i sigurnosti. Klub jedino moze izaci sa informacijom koliko ukupno mjesecno izdaje za sva primanja igraca pa ti nagadajaj. Sto se tice izbora trenera, nigdje se ne zuri, poslije sezone kako god ide prvo odmor :)
Sta ti nije jasno? Onda nemoj izlaziti s drugim financijskim iznosima. Koliko si potrosio za zapad, koliko imas prihoda od karata i slicno. Kao ti pokazujes da si transparenatan, a tamo kroz igrace uzimas lovu. Kao sto su pitari radili. Dovede se neki Pozderi, spanci,Boga pitaj s kojim ciframa.Svugdje se u svijetu zna koliko neki igrac ima primanja na godisnjem nivou.Tako su pitari doveli Ikansde,Stepanov, Alispahica, ljudi se ogradili na njihovim platama, uzeli lovu, a sad nemaju za kifle.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 17 maj 2016, 22:47

Alleenn je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la:cekaj sad ko ja i slicni?? ja koliko znam ova tema je aktivna u pm ti seres redovno po upravi i tu je jos 2-3 i ne prestajete ionako ste privatizovali temu i nikad nista pozitivno nije :tokralju: :tokralju:
Dok nam je god klub igracka Tate i Sina srat cu po Upravi, dok nam god igrace dovode ljudi koji nemaju veze sa fudbalom srat cu po Upravi. To mi necete ni ti ni bilo ko drugi zabraniti. Kad pojedinci iz vrha kluba shvate da je Zeljo vece od njih, kad konacno budu radili samo ono u cemu su dobri, a to su do sada pokazali, prestat cu srati.
Izgleda da si ti jedan od onih koji je na strani violine i kompanije pa seres po upravi konstantno... Koji su krali klub ko Dzelaludin Muharemovic i bajna advokatica zajedno sa njim... Lik hladno resetovo kasnu jedne godine i prijavio 0.00 KM prihoda... Tako da me ne cudi sto pises tako... Ako mislis da ces time nesto postici grdno se varas jer takvi ko ti i ostali se nikad vise nece pitati nista u zelji dok je nas pravih navijaca u skupistini kluba a i oko kluba
Zar jos ima ljudi koji u diskusiju ulaze sa ja sam pravi navijac, a ti nisi? Vidis, nemam ja strana niti sam ih kad imao. Moja jedina strana je Zeljo i tako ce biti uvijek. Vi na vasu zalost imate stranu, a to nije Zeljo. Vi se vezete za personu, a Zeljo je mnogo veci od bilo koje persone.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 maj 2016, 22:54

Igraci su nam kaznjeni sa 50 posto od plata i mnogima ova odluka rukovodstva kluba nije se bas svidjela. Osim potrage za trenerom u narednim danima ce se obaviti i razgovori sa igracima posebno onim koji imaju visoka primanja oko revizije ugovora. Neizlazak u Evropu ipak uzima danak u finansijskom smislu sto je bilo i za ocekivati. Navodno se na Bekrica vise ne racuna i pokusat ce se s njim raskinuti ugovor.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 maj 2016, 23:00

plavousrcu je napisao/la:Igraci su nam kaznjeni sa 50 posto od plata i mnogima ova odluka rukovodstva kluba nije se bas svidjela. Osim potrage za trenerom u narednim danima ce se obaviti i razgovori sa igracima posebno onim koji imaju visoka primanja oko revizije ugovora. Neizlazak u Evropu ipak uzima danak u finansijskom smislu sto je bilo i za ocekivati. Navodno se na Bekrica vise ne racuna i pokusat ce se s njim raskinuti ugovor.
Onda neko dode da napise da ja pisem budalastine. Eto, to je taj lopovluk o kojem ja pricam.Sve igrace rastjerat i nek nam pravnici dovedu igrace.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 17 maj 2016, 23:06

amazon je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Igraci su nam kaznjeni sa 50 posto od plata i mnogima ova odluka rukovodstva kluba nije se bas svidjela. Osim potrage za trenerom u narednim danima ce se obaviti i razgovori sa igracima posebno onim koji imaju visoka primanja oko revizije ugovora. Neizlazak u Evropu ipak uzima danak u finansijskom smislu sto je bilo i za ocekivati. Navodno se na Bekrica vise ne racuna i pokusat ce se s njim raskinuti ugovor.
Onda neko dode da napise da ja pisem budalastine. Eto, to je taj lopovluk o kojem ja pricam.Sve igrace rastjerat i nek nam pravnici dovedu igrace.
Isti nam je klinac pravnici, bankari ili u svijetu poznati shoping radnici. I nek nam Dejo i Miske i dalje kroje sportsku politiku kluba :).

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 maj 2016, 23:08

Ma nek se jebu. Otjeraj Bekrica, a dovedi nekog spanca da mogu uzet pare od ugovora. Pozder? Ko je taj? Dobar, da se ograde love, jer kao rade transparentno. Fuj. Sve igrace rastjerat to je najbolje, o i opet novu ekipu praviti.

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 17 maj 2016, 23:13

Ovo za plate je tačno, igračima je rečeno prije utakmice u Lukavici da moraju dobiti utakmicu da bi dobili punu platu.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 maj 2016, 23:17

Blueboy1 je napisao/la:Ovo za plate je tačno, igračima je rečeno prije utakmice u Lukavici da moraju dobiti utakmicu da bi dobili punu platu.
Problem je sto su ovi iskusniji i placeniji bas popizdili. Klub je vec poceo sparati, mnogo smo potrosili od januara i ona prica o pokrivenosti plata do kraja godine je pala u vodu. Vidjet cemo kako ce se ponasati igraci prilikom razgovora o reviziji ugovora.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 18 maj 2016, 00:44

Nazalost izgleda da nismo napravili sistem kakav smo zeljeli.Suplje price iz godine u godine, a mi navijaci sisamo dalje suplje price.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 maj 2016, 00:45

kakvi trolovi, ma nema raspadamo se... :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 18 maj 2016, 00:48

fedeltafrotta je napisao/la:kakvi trolovi, ma nema raspadamo se... :D
Upravo tako.Ako ce sad otjerati pola igraca,a dovesti neke nove, raspad je blizu, vec na kraju sljedece sezone.Sve pod uslovom da sto se pise ovdje je istina, naravno.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 18 maj 2016, 00:50

fedeltafrotta je napisao/la:kakvi trolovi, ma nema raspadamo se... :D
Nece se Zeljo nikad raspasti. Prezivjeli smo sve i svasta i necemo se raspasti radi jednog neeizlaska u Evropu. Ali da nam klub ne ide u smjeru koji nam je obecavan to su cinjenice. Ako ti to ne vidis onda imas ogromni problem. Mi smo sezonu zavrsili na 5.mjestu, a pred pocetak su nam obecavali titulu. U izlogu nemamo igraca za prodaju, nakon sto je svemocni otjerao Dogana omladinski pogon nam tone sve dublje. Glavni menadzer koji zajedno sa Dejom i Misketom dovodi igrace nam je ublehas iz Slovenije koji nikad u karijeri nikom nije prodao igraca sem nama, pokusavaju nam se sad utrpati i polovnjaci iz klubova koji su napustili ligu. O cemu mi pricamo, o trolovima. Blago tebi i slicnima.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], enterofuryl i 24 gosta.