To mogu samo leševi uraditi...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
alo komplex jedan sat je a ti pises po temi sarajeva hahahahahahaLEŠINAR je napisao/la:NeČemo ado obeČavamo. PomoČemo ti da izljeČiš kompleks!
Dokaz da mi pjevamo istinite pjesme!ado-hz je napisao/la:А % су се ?, па то " не /, ? & несто &, јој не ? " ", $ ' тужан ' & ¥ ", жао " $
Vi ste pravi ja sam to uvek govorio, treba se ugledati na vasLEŠINAR je napisao/la:Dokaz da mi pjevamo istinite pjesme!ado-hz je napisao/la:А % су се ?, па то " не /, ? & несто &, јој не ? " ", $ ' тужан ' & ¥ ", жао " $![]()
![]()
kakav ado ...vidim ja da tebi nije dobro nazalost!!LEŠINAR je napisao/la:ado brate šta si napisao ništa ne razumijem. Gdje je Čerilicamma_hz je napisao/la:alo komplex jedan sat je a ti pises po temi sarajeva hahahahahahaLEŠINAR je napisao/la:NeČemo ado obeČavamo. PomoČemo ti da izljeČiš kompleks!
prvo ti svoje izljeci pa ond nase ako moze ikako!!!!![]()
bas je ruzno kad se neko tuce!!!!
al tako je to kad uzimas kesu pa tek onda papir sto bi rekli !!!![]()
![]()
Popović Lazar je napisao/la:Horde zla su gey![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To mogu samo leševi uraditi...
da je babi muda nebi bila babaPrpa je napisao/la:Giallorossi je napisao/la:a ti lepi sto postavljas taj klip , ja msm da je ovaj realniji , ipak je odigran u skorije vrijeme))
mi igramo kod vas idolu ako nezznas
Аууу ? , ' те " , $ је & $ $ , " своју поставу , $ " " " , " $ је " $ " " $ на $)))
" ста " $, ја га $ " & вађења....LEŠINAR je napisao/la:Ajde prpa pusti dječke moraju sutra u školicu dječaci ih čekaju da igraju lastiša.
ејх &, сутра - ја то $, ' " $ $ / " ....ado-hz je napisao/la:' $ " $ $ % то $ $, ја ¥ ¥ ", ' $ $ ? $ ? па $ & ? - & се " ... Ај &
" ' $ нас не $ $ % $ ' све $ у & $ & ... ај & <3 <3 <3Prpa je napisao/la:Ајте ? , $ " ја ? ' сутра $ , фасово ' ову гнојну " & " " .. а $ $ , " ? , " нову & ' , па - вас $ на " $ ' се $ $ .. % сте % ? $ $ & ? $ % $... ? " је " $ се са ' <3 <3 <3
Ја ? ? ' & ... Сарајевооо ? теее <3 <3 <3
Trenutno korisnika/ca: Ejnur, Google [Bot], MostarNeretva, Paromlinac, riki46 i 39 gostiju.