Pretpostavljam da ces se citirat nakon utakmiceRaonffa je napisao/la:Uzimamo ovo danas

Sent from my D6603 using Tapatalk
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Pretpostavljam da ces se citirat nakon utakmiceRaonffa je napisao/la:Uzimamo ovo danas
Ako mi naumpadne, hoćuRimes87 je napisao/la:Pretpostavljam da ces se citirat nakon utakmiceRaonffa je napisao/la:Uzimamo ovo danas
Ako se ne sjetis, citirat cu te jaRaonffa je napisao/la:Ako mi naumpadne, hoćuRimes87 je napisao/la:Pretpostavljam da ces se citirat nakon utakmiceRaonffa je napisao/la:Uzimamo ovo danas
ValjaRimes87 je napisao/la:Ako se ne sjetis, citirat cu te ja
Za Armeniju. Njihovom pobjedom, oni bi bili rastereceniji s nama, jer bi vec osigurali plasman u kvalifikacije.mirzatele je napisao/la:Za koga navijamo veceras ako pobijedimo, Svedsku il Armeniju ?
I to može biti mač s dvije oštrice, bit će rastrećeni i nemaju pritiska i baš ih tad može šut krenuti a neće 100% ići na poraz u zadnjoj. Kako god šanse su nam jednake u Armeniji i sa njhovom pobjedom ili porazom danas.kobe24 je napisao/la:Za Armeniju. Njihovom pobjedom, oni bi bili rastereceniji s nama, jer bi vec osigurali plasman u kvalifikacije.mirzatele je napisao/la:Za koga navijamo veceras ako pobijedimo, Svedsku il Armeniju ?
Adi, povedi nas veceras!
Slazem se, mada je kod nas sad sve mac sa dvije ostrice.Unofficialpage je napisao/la:I to može biti mač s dvije oštrice, bit će rastrećeni i nemaju pritiska i baš ih tad može šut krenuti a neće 100% ići na poraz u zadnjoj. Kako god šanse su nam jednake u Armeniji i sa njhovom pobjedom ili porazom danas.kobe24 je napisao/la:Za Armeniju. Njihovom pobjedom, oni bi bili rastereceniji s nama, jer bi vec osigurali plasman u kvalifikacije.mirzatele je napisao/la:Za koga navijamo veceras ako pobijedimo, Svedsku il Armeniju ?
Adi, povedi nas veceras!
Da.sajo10 je napisao/la:Ima li mec SWE - ARM ikakav znacaj za nas?
Ma yebo prvo mjesto, samo da se prodje (aj na sta smo spali..). Znaci navijati za armence..Vucevich je napisao/la:Da.sajo10 je napisao/la:Ima li mec SWE - ARM ikakav znacaj za nas?
Ako Armenija pobjedi, mislim da imamo onda jos sanse za prvo mjesto.
Sigurno je bila karta 10 eura, previse brate.COYS je napisao/la:Puna dvorana
COYS je napisao/la:Puna dvorana
Trenutno korisnika/ca: juka55, kupus army, lumani i 24 gosta.